D
Deleted member 216045
SDN Okuru

Garantili ve Full kutuludur.
Fiyat: 149 TL
trident e5açıklayıcı ol os ne? ram? dahili hafıza? kart desteği? sim tipi? 3g ? cpu? gpu?
neden seni gerdi anlamadım?Daha çok güncel diye yazacaksın![]()
25 30 tlye getir dostum topluca alır arkadaşlara dağıtırımDostum beni yanlış anlama elbette satmanı isterim fakat bu telefona 150TL kimse vermez açıkçası. Ederi 25 30TL
25 30 tlye getir dostum topluca alır arkadaşlara dağıtırım![]()
149 a satılmasa bile illa 100 tl ve üstüne satılır.Beni yanlış anlamayın, telefonu kullanmadım ama ne biliyim 159 tl bana çok gibi geldi 2ci el bir eski telefon için. Umarım satarsınız.
Beni yanlış anlamayın, telefonu kullanmadım ama ne biliyim 159 tl bana çok gibi geldi 2ci el bir eski telefon için. Umarım satarsınız.
hemde telefoncudan 30 tl ye alacağına inanıyormusun?burda çoğu telefoncu satmıyor onu olsa 30liraya alırdım...
hemde telefoncudan 30 tl ye alacağına inanıyormusun?
ben piranhayı 80 tl e satmıştım
:closedeyes:çalışmalar devam ediyor psikolojik işkence sonuç vericek bir gün.
geçmiş olsunda buradan ne çıkarmam gerekiyordu :confused1:Kardeşim bak bende bundan vardı.Daha doğrusu abimindi yeni telefon alınca attı kenara bunu.Kutusu falan herşeyi duruyordu.Bende kutusuna yerleştirdim.Evin önüne indim kaldırımın kenarına koydum.Sonra eve çıkıp izledim.Biraz baktım gelen geçen yoktu.Bi içeri gidip geleyim dedim.Geldiğimde kutu yoktuBiri almış götürmüş.
![]()
Bide bundan vardı kardeşim.Yine abimin bu üstteki tridentten önce kullandığı telefondu.Bu tertemizdi.Ben bazen okulda tv izlemek için götürürdüm.İçinden 1 metre anten çıkardı.Kılıç gibi anteni içinden çıkarıp açardık sınıfta televizyonu izlerdik arkadaşlarla.Güzel zaman geçirtirdi.Bununda kutusu vs. herşeyi duruyordu.Yine kutusuna koydum.Bi arkadaşımın çantasına yerleştirdim onla birlikte gitti.O da birine vermiş.
![]()
kardeş heralde şeker falan atıp foruma girdin?Bide Nokia N78 telefonum vardı.İlk çıktığında almıştım.Çok seviyodum telefonumu.Çok klas bi telefondu.2-3 ay anca kullanmıştım.Sonra bigün arkadaşların gazına geldim.Şu altta gördüğün motorla takas yaptım.
![]()
![]()
Motoru aldım.İlk gün okula giderken bişiler oldu yolda kaldı.Bujisi gevşemiş.Neyse taktık yerine vs. götürüp eve bıraktım tekrar.Sonra ertesi gün bi kaç motor geziyoduk arkadaşlarla.Arkama bi arkadaşımı aldım.Gaza bastım.Motordan acayip sesler geldi.Bişiler koptu patladı içerde.Kaldı orda motor.İte ite götürdük tamirciye.Krank mili kırılmış.Dedim lanet olsun be.Bisikletimi sattım, okulda milletten para topladık, annemden koparabildiğim kadar kopardım falan 300 lira topladım yaptırdım.1 gün daha gezdim.Yine bişiler patladı motorda.Götürdüm tamirciye yine krank mili kırılmış.Ben böyle motorun içine s.çarım dedim.Deniz kenarında bi tepeye götürüp uçurumdan aşağı denize attım.Benzin deposunda biraz benzin kalmış olacak ki düşerken kayalara vura vura patladı denize düştü.Ruhsatını anahtarınıda ateşe verdim yaktım.O sayfayıda bu şekilde kapatmış olduk![]()
birçok yerde ilanım mevcut. Teşekkürler değerli yorumların için.@ChevChelios iyi satışlar, bu telefondan bir tanıdık hala kullanıyor ve 200 tl almıştı, yani koyduğunuz fiyata satılır ama burada satılırmı bilemem, elden satmayıda bir dene isterseniz
@El Padrino bu yapdıklarınız bana hiç uzak gelmedi![]()
iphoneden başka telefon kullanmamÇok istiyorsun kardeşim ya, istersen sana günümüz uygulamalarını destekleyen orjinal Blackberry Bold 9000 satayım. Çekmecede duracağına senin işine ayarasın.
Cihaz aldığımdan beri hiç açılmadı ve tamir görmedi. Sadece bataryası az gidiyor, yeni bir batarya ile yıllarca kullan.
105TL'ye veriyim sana![]()