Trident E5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
8nyqLd.jpg

aqZ9Nd.jpg

YPGnED.jpg

Garantili ve Full kutuludur.

Fiyat: 149 TL​

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
açıklayıcı ol os ne? ram? dahili hafıza? kart desteği? sim tipi? 3g ? cpu? gpu?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Dostum beni yanlış anlama elbette satmanı isterim fakat bu telefona 150TL kimse vermez açıkçası. Ederi 25 30TL

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
25-30 tl ye bende alıcıyım kenarda dursun sürekli telefon değiştirdiğimden telefon boşluğu olunca hattı ona takarım bir işe yarar en azından :D

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Beni yanlış anlamayın, telefonu kullanmadım ama ne biliyim 159 tl bana çok gibi geldi 2ci el bir eski telefon için. Umarım satarsınız.
149 a satılmasa bile illa 100 tl ve üstüne satılır.
satılmasada kullanırım proplem değil :)
mesaj yazarken biraz mantık kullansanız fena olmaz

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Kardeşim bak bende bundan vardı.Daha doğrusu abimindi yeni telefon alınca attı kenara bunu.Kutusu falan herşeyi duruyordu.Bende kutusuna yerleştirdim.Evin önüne indim kaldırımın kenarına koydum.Sonra eve çıkıp izledim.Biraz baktım gelen geçen yoktu.Bi içeri gidip geleyim dedim.Geldiğimde kutu yoktu :D Biri almış götürmüş.

trident-w-t3-driver-2.jpg

Bide bundan vardı kardeşim.Yine abimin bu üstteki tridentten önce kullandığı telefondu.Bu tertemizdi.Ben bazen okulda tv izlemek için götürürdüm.İçinden 1 metre anten çıkardı.Kılıç gibi anteni içinden çıkarıp açardık sınıfta televizyonu izlerdik arkadaşlarla.Güzel zaman geçirtirdi.Bununda kutusu vs. herşeyi duruyordu.Yine kutusuna koydum.Bi arkadaşımın çantasına yerleştirdim onla birlikte gitti.O da birine vermiş.

wentto-f81-cep-telefonu-kullanici-yorumlari-2v8tluajvss1hl6t57cxkw.jpg

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Kardeşim bak bende bundan vardı.Daha doğrusu abimindi yeni telefon alınca attı kenara bunu.Kutusu falan herşeyi duruyordu.Bende kutusuna yerleştirdim.Evin önüne indim kaldırımın kenarına koydum.Sonra eve çıkıp izledim.Biraz baktım gelen geçen yoktu.Bi içeri gidip geleyim dedim.Geldiğimde kutu yoktu :D Biri almış götürmüş.

trident-w-t3-driver-2.jpg

Bide bundan vardı kardeşim.Yine abimin bu üstteki tridentten önce kullandığı telefondu.Bu tertemizdi.Ben bazen okulda tv izlemek için götürürdüm.İçinden 1 metre anten çıkardı.Kılıç gibi anteni içinden çıkarıp açardık sınıfta televizyonu izlerdik arkadaşlarla.Güzel zaman geçirtirdi.Bununda kutusu vs. herşeyi duruyordu.Yine kutusuna koydum.Bi arkadaşımın çantasına yerleştirdim onla birlikte gitti.O da birine vermiş.

wentto-f81-cep-telefonu-kullanici-yorumlari-2v8tluajvss1hl6t57cxkw.jpg
geçmiş olsunda buradan ne çıkarmam gerekiyordu :confused1:

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Bide Nokia N78 telefonum vardı.İlk çıktığında almıştım.Çok seviyodum telefonumu.Çok klas bi telefondu.2-3 ay anca kullanmıştım.Sonra bigün arkadaşların gazına geldim.Şu altta gördüğün motorla takas yaptım.

att_nokia_n78_cell_phone1239570256.jpg

778dab1a059b2633ec3912070e04e7a3.jpg

Motoru aldım.İlk gün okula giderken bişiler oldu yolda kaldı.Bujisi gevşemiş.Neyse taktık yerine vs. götürüp eve bıraktım tekrar.Sonra ertesi gün bi kaç motor geziyoduk arkadaşlarla.Arkama bi arkadaşımı aldım.Gaza bastım.Motordan acayip sesler geldi.Bişiler koptu patladı içerde.Kaldı orda motor.İte ite götürdük tamirciye.Krank mili kırılmış.Dedim lanet olsun be.Bisikletimi sattım, okulda milletten para topladık, annemden koparabildiğim kadar kopardım falan 300 lira topladım yaptırdım.1 gün daha gezdim.Yine bişiler patladı motorda.Götürdüm tamirciye yine krank mili kırılmış.Ben böyle motorun içine s.çarım dedim.Deniz kenarında bi tepeye götürüp uçurumdan aşağı denize attım.Benzin deposunda biraz benzin kalmış olacak ki düşerken kayalara vura vura patladı denize düştü.Ruhsatını anahtarınıda ateşe verdim yaktım.O sayfayıda bu şekilde kapatmış olduk :D

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Bide Nokia N78 telefonum vardı.İlk çıktığında almıştım.Çok seviyodum telefonumu.Çok klas bi telefondu.2-3 ay anca kullanmıştım.Sonra bigün arkadaşların gazına geldim.Şu altta gördüğün motorla takas yaptım.

att_nokia_n78_cell_phone1239570256.jpg

peugeot-trekker-09.jpg

Motoru aldım.İlk gün okula giderken bişiler oldu yolda kaldı.Bujisi gevşemiş.Neyse taktık yerine vs. götürüp eve bıraktım tekrar.Sonra ertesi gün bi kaç motor geziyoduk arkadaşlarla.Arkama bi arkadaşımı aldım.Gaza bastım.Motordan acayip sesler geldi.Bişiler koptu patladı içerde.Kaldı orda motor.İte ite götürdük tamirciye.Krank mili kırılmış.Dedim lanet olsun be.Bisikletimi sattım, okulda milletten para topladık, annemden koparabildiğim kadar kopardım falan 300 lira topladım yaptırdım.1 gün daha gezdim.Yine bişiler patladı motorda.Götürdüm tamirciye yine krank mili kırılmış.Ben böyle motorun içine s.çarım dedim.Deniz kenarında bi tepeye götürüp uçurumdan aşağı denize attım.Benzin deposunda biraz benzin kalmış olacak ki düşerken kayalara vura vura patladı denize düştü.Ruhsatını anahtarınıda ateşe verdim yaktım.O sayfayıda bu şekilde kapatmış olduk :D
kardeş heralde şeker falan atıp foruma girdin?

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=216045]ChevChelios[/MENTION] iyi satışlar, bu telefondan bir tanıdık hala kullanıyor ve 200 tl almıştı, yani koyduğunuz fiyata satılır ama burada satılırmı bilemem, elden satmayıda bir dene isterseniz
[MENTION=15367]El Padrino[/MENTION] bu yapdıklarınız bana hiç uzak gelmedi :)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
@ChevChelios iyi satışlar, bu telefondan bir tanıdık hala kullanıyor ve 200 tl almıştı, yani koyduğunuz fiyata satılır ama burada satılırmı bilemem, elden satmayıda bir dene isterseniz
@El Padrino bu yapdıklarınız bana hiç uzak gelmedi :)
birçok yerde ilanım mevcut. Teşekkürler değerli yorumların için.

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Çok istiyorsun kardeşim ya, istersen sana günümüz uygulamalarını destekleyen orjinal Blackberry Bold 9000 satayım. Çekmecede duracağına senin işine ayarasın. :D

Cihaz aldığımdan beri hiç açılmadı ve tamir görmedi. Sadece bataryası az gidiyor, yeni bir batarya ile yıllarca kullan.:D

105TL'ye veriyim sana :P

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Çok istiyorsun kardeşim ya, istersen sana günümüz uygulamalarını destekleyen orjinal Blackberry Bold 9000 satayım. Çekmecede duracağına senin işine ayarasın. :D

Cihaz aldığımdan beri hiç açılmadı ve tamir görmedi. Sadece bataryası az gidiyor, yeni bir batarya ile yıllarca kullan.:D

105TL'ye veriyim sana :P
iphoneden başka telefon kullanmam
bu arada ilanımın yanına koydunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...