- Reaksiyon puanı
- 344
Geceyarisindan sonra uyumayanlar burada kaynatiyoruz arkadaslar ben baslayayim keyifler nasil ilk sahur yaklasmaktayken heyecan var mi 

Tapatalk 2 konu acmis bu arada buradan devam![]()
Affet beyim Ramazanin hayrinaBenim mıntıkam benim kurallarım, basarım cezayı :devil2:
Mujdeli haber geldi desene ben de oturayim hemen basina bakayimne yazalım dostum oturuyoruz bilgisayar karşısında haber okuyom tabi teknoloji ve oyun haberleri![]()
haa bu arada general mobile discovery ye android 4.4 kitkat gelmiş
Benim mıntıkam benim kurallarım, basarım cezayı :devil2:
Nihat hoca iyidir bizim evde genelde kanal 7 kanal a ve trt izleniyor sahurda yalniz bir bak derim hosuna gidersebeyler sahurda bir program izliyormusunuz saat 1:30 nihat hoca başlıyacak onu izlemiye gidecem ezandan sonra geri bilgisayar başına![]()
Nihat hoca iyidir bizim evde genelde kanal 7 kanal a ve trt izleniyor sahurda yalniz bir bak derim hosuna giderse
misafirlikteyim. 85 C ısıdan aşağı düşmeyen laptopu kızdırmamaya çalışıyorum. :hammer: kızdımı küsüp kapanıyor.
Mıntıkana misafir mod kabul ediyomusun![]()
Başımın üstünde yerin var, ne zaman istersen
ama bu mod adaylarından biri var ki... :thumbdown:
beyler sahurda bir program izliyormusunuz saat 1:30 nihat hoca başlıyacak onu izlemiye gidecem ezandan sonra geri bilgisayar başına![]()
Başımın üstünde yerin var, ne zaman istersen
ama bu mod adaylarından biri var ki... :thumbdown:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
neyin kafasını yaşıyom ki ben :confused1:
Tamam sakin ol hepsi geçecek. Heyecandan oluyor bunlar hep. Sakin ol![]()
İki gündür gece normal saatimde yatıp (3-4) sabah erken kalktım, akşama kadar koşturmaca. Sözde tatildeyim ama nasıl bu kadar işim oluyo anlayamıyorum
Yarın uyuyunca da orucu uykuya tutturuyo olacak
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bunlar hep uykusuzluk...
çay hazır buyrun gelinciddi ciddi 100 C oldu fana elimi koyamıyorum yanıyo elim.
Bence bir sahur buluşması lazım SDN ye. Herkesin uykulu halini çeker atarız buraya![]()
Çay için fazla sıcak olmuş, 60°C iyidir çay için
şimdiye kadar cihazı küstürmediysen iyi![]()