Z2 hakkında tarafsız konuşacak kullanıcılar bakabilir mi?

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Millet hemen sallamaya başlamış sony böyle sony şöyle diye ilk parti ürün almazsanız hiç bir kronik sorun çıkmaz artı olarak sony'yi yerip lg'yi göğe çıkarmakda komik

Katkın için sağol dostum Son kararım büyük ihtimal sony olacak ama ilk parti olmadığını nereden anlayacağım?

obfrau

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Katkın için sağol dostum Son kararım büyük ihtimal sony olacak ama ilk parti olmadığını nereden anlayacağım?
ilk parti ürünler cihaz piyasaya ilk çıktıgında ya da çıkmadan once on sıparısle alınan urunlerdır. merak etme Z2 çıkalı bayaa oldu ilk parti ürünü almazsın ancak g3 de piyasaya giriyor aynı fıyatla istersen bı bak derım bence daha ıyı bır cihaz g3.

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ilk parti ürünler cihaz piyasaya ilk çıktıgında ya da çıkmadan once on sıparısle alınan urunlerdır. merak etme Z2 çıkalı bayaa oldu ilk parti ürünü almazsın ancak g3 de piyasaya giriyor aynı fıyatla istersen bı bak derım bence daha ıyı bır cihaz g3.

Sırf o çıksın diye bekliyorum zaten hocam sağolasın.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
ben kendim adıma söylüyorum bu telefonlar 64 bit öncesi, üreticilerin tüketiciye kakaladıgı son ürünler bence 64 bitli ürünleri bekleyin.. ama ben şuan telefon alsam g3 ve z2 den başka almam...

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
64 olunca ne değişecek? Örneğin z2 de olmayan ne olacak 64 bit olunca?

AsDErA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardes kimse tarafsiz olmaz kusura bakma. Sebep olarak tavsiye edilen markalarda bizim gibilerin hiseleri var. ( pazarda mal satar gibi onu alma bunu al benim malim daha iyi der gibi ) sen A urununu alirsan Ali, Ahmet, Arif kazanir. B alirsan Babamgil kazanir. Bu sebeple tarafsiz yazmani cok yadirgadim ben C urununu tavsiye ediyorum yani bizim memleketin malini. Sen C urununu alirsan biz cok mutlu mesut bahtiyar olup senin aldigin C urunu sayesinde ulkemiz sahlanip bizlere yol su elektirik villa ferrari olarak geri donecektir.

Ciddi olarak arkadasim incelemeler bile tarafli iken bircogumuzun baba parasiyla aldigi urunleri tavsiye etme aliskanligimiz nereden geliyor zoruma gitmektedir.
Gemiler memiler artik hepsi ayni kardes o cok hizli bu cok hizli hepside ayni artik. isiniyormus cercevesi kalinmis biri inceymis biri kalinmis takma begendigini al. Su anda kusursuz bir cihaz uretilmedi uretilmeyecekte. Aldigin cihaz simdiden hayirli olsun gule gule kullan.

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben aldığım cihazda sıkıntı görürsem bir başkasına körü körüne alma demeyi biliyorum bu nedenle kendim gibi tarafsız konuşabilecek insanlar aradım fazlası değil.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
ben çok bilgili değilim ama kendi düşüncelerimi yazayım Z2 çok kaliteli bir cihaz çok bekledim ama G3 ü görünce vazgeçtim kamera sağlamlık donanım konusunda Z2 oldukça iyi bir telefon ama ben çıkarılabilir bataryaya önem verdiğim için G3 te karar kıldım tasarım konusu kişiden kişiye değişir G3 ün tasarımı hoşuma gidiyor Z2 nin çerçeveleri beni rahatsız ediyor

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
İlk parti çoktan tükenmiştir
Sağ taraftaki SD kart slotunda bir çekmece tarzı birşey olacak kapağı açtığında
Orada örneğin çektiğin o küçük çekmecenin üzerinde 14w16 14w17 tarzı üretildiği haftaları gösteren yazılar olacak
14w19 ve sonrası sorunsuz seridir
Dikkat etmen gereken kasa açıklığı alırken buna dikkat et eğer göremiyorsan yanında bir kağıt götür kağıt giriyormu bunu onu dene
4k video olayına gelince 2 adet fix güncelleme ile 10 dakika üstünü çok rahat görüyorlar
Kamera sensörünün ortada olmasınada dikkat et
Flashın yanlış konumlandırma olayı var ama o bildiğim kadarıyla sadece 14w16 serisinde var.
14w19 ve sonrasındaki seriler sorunsuz almayı düşünüyorsan onları almaya özen göster.
Önceki yorum yapanlarda ayrıca güldüm
''2200 TL'lik Z2 alıp ilk hafta servise vermek istiyorsan sen bilirsin.''
Arkadaş serviste falan çalışıyor heralde
Tarafsız konuşacak biri demiş herkes kendi subjektif fikrini ortaya atmış
Sorunlara gelirsek LG , HTC , Samsungun sorunları Sonyi 10a katlar
:dirol:

obfrau

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G3 media markta gelsin bakıcam bende
aslında ben de [MENTION=348146]kadirirdem[/MENTION] gibi düşünüyorum şuanda tam cihazlar için geçiş dönemi asıl cihazlar sonradan çıkacak 64 bit sistemi gelecek mi bilmem ancak gelmese bile snapdragon sonraki modellerde kendını çok geliştirecek şuanda snapdragon 800 ile 801 arasında pek fark yok ancak bu fiyata eklenmıs durumda. ancak illa şu sıralar alcam dıyorsan bence G3. ama yıne de soylentıler var snapdragon 805 li G3 gelcek dıyolar bekleyın derim.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Yav şu yok 64 bit için "bekle" diyenleri anlamıyorum. Telefon beklenebilir ama yok "64 bit bekle, snapdragon 805 bekle" diyenlere sözüm. Snapdragon 805 çıkınca 810'u bekle sonra daha üstünü bekle yakında çıkacak... Ya arkadaşım telefon bu. Hangimiz telefonu %100 kullanmış? Ben S3 Miniden G2'ye geçtim ve yine aynı şeyleri yapıyorum. Bir telefondan o kadar çok beklentiniz olmasın. Aslında elimizdekilerle istediğimizi yapabiliyoruz fakat sırf gösteriş olsun diye.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Yav şu yok 64 bit için "bekle" diyenleri anlamıyorum. Telefon beklenebilir ama yok "64 bit bekle, snapdragon 805 bekle" diyenlere sözüm. Snapdragon 805 çıkınca 810'u bekle sonra daha üstünü bekle yakında çıkacak... Ya arkadaşım telefon bu. Hangimiz telefonu %100 kullanmış? Ben S3 Miniden G2'ye geçtim ve yine aynı şeyleri yapıyorum. Bir telefondan o kadar çok beklentiniz olmasın. Aslında elimizdekilerle istediğimizi yapabiliyoruz fakat sırf gösteriş olsun diye.
64 bit işlemciiler devrim dönemi kardeş o yüzden 32 bitlik 805 ile 64 bitlik bir işlemciyi kıyasla sonuç ne olcak bakalım... nerdeyse 1-1,5 kat artacak 64 bitte... anladın.

sinekvale

Asistan
Reaksiyon puanı
8
kesınlıkle M8...sesı sarjı ve stabıletesı ıle harıka bır cıhaz..Z2'lerın buyuk cogunlugu sorunlu ,stabılete kasa şıklıgı ve ses konusunda HTC çok ama çok ılerıde..kamera bence yeterlı hatta ben şahsen duo kamera olayını begendım..G3 o kadar abartmayın zıra 2200'den gırer ve 1 ay gecmeden 1700e duser..2 ay sonunda 1000 tl zarar edersınız ve plastık kasa sonucta..
alınacak cıhazlar M8 ve Z2'dır şuan ıcın

obfrau

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sahsen ben telefonumda butun ozellikleri kullaniyorum o senin icin gecerli bir durum. Ikincisi iyi anlayamamisssin yazdiklarimi.ben 805 ile 801 arasında ciddi fark olacak diyorum tipki 600 ile 800 arasındaki fark gibi ancak 800 ile 801 arasinda o kadar fark yok ancak fiayt farki var. Yeni nesil telefonlari bekle dememizin sebebi yeni islemcilerin oncekilerden daha iyi olacagindan degil(zaten olmak zorunda) suanki nesil islemciler ile onceki nesil islemciler arasinda bu fiyata yakisir fark yok. Anlamadıysan bi daha anlatamayacam yoksa roman olacak :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Millet hemen sallamaya başlamış sony böyle sony şöyle diye ilk parti ürün almazsanız hiç bir kronik sorun çıkmaz artı olarak sony'yi yerip lg'yi göğe çıkarmakda komik

Arkadaşım dediğin laf resmen şu. İlk parti alanlar enayi. İlk parti almazsanız sorun çıkmaz diyonda kimse ilk parti almazsa olmazki zaten böyle bişe. İkinci parti çıkmaz. Enayiler direk saldırsın ilk partiyi alsın siz düzeltilmiş sonraki partileri alın. Var mı böyle bişe ilk partiler geliştiricilere dağıtılırdı satılırdı sadece böyle bişe olsa.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım dediğin laf resmen şu. İlk parti alanlar enayi. İlk parti almazsanız sorun çıkmaz diyonda kimse ilk parti almazsa olmazki zaten böyle bişe. İkinci parti çıkmaz. Enayiler direk saldırsın ilk partiyi alsın siz düzeltilmiş sonraki partileri alın. Var mı böyle bişe ilk partiler geliştiricilere dağıtılırdı satılırdı sadece böyle bişe olsa.

Bu olay sadece sony'e mahsus değil piyasadaki hiçbir marka cihazının ilk partileri sorunsuz değil yaklaşık 2-3 yıldır durum böyle

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bu olay sadece sony'e mahsus değil piyasadaki hiçbir marka cihazının ilk partileri sorunsuz değil yaklaşık 2-3 yıldır durum böyle

Ya tamam sende haklısın ama ilk partileri alan olmasa ikinci partiler olmaz zaten.Napsın kimse ilk parti almasınmı illa alınacak birileri alacak yani

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ya tamam sende haklısın ama ilk partileri alan olmasa ikinci partiler olmaz zaten.Napsın kimse ilk parti almasınmı illa alınacak birileri alacak yani

Herkes senin gibi benim gibi bu konu hakkında bilgili değil ilk partiyi alan kesimde onlar

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
64 bit işlemciiler devrim dönemi kardeş o yüzden 32 bitlik 805 ile 64 bitlik bir işlemciyi kıyasla sonuç ne olcak bakalım... nerdeyse 1-1,5 kat artacak 64 bitte... anladın.

Ben anladım da siz benim anlatmak istediğimi anlamıyorsunuz. :) 64 bit çıkınca teknoloji duruyor mu ki kardeşim? 64 bitten sonrası gelmeyecek mi sanki? 64 bit çıkınca sonra ''128 biti bekle'' diyeceğinizi bilmiyor muyum sanki? 64 bit çıkınca da o zaman bekleyelim de yine 1-1.5 kat artsın. Bu teknolojinin sonu yok. Anladın? Her şeyin en iyisini istiyoruz bunu biliyorum ama teknolojinin sonu yok bunu da siz bilin. :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Sahsen ben telefonumda butun ozellikleri kullaniyorum o senin icin gecerli bir durum. Ikincisi iyi anlayamamisssin yazdiklarimi.ben 805 ile 801 arasında ciddi fark olacak diyorum tipki 600 ile 800 arasındaki fark gibi ancak 800 ile 801 arasinda o kadar fark yok ancak fiayt farki var. Yeni nesil telefonlari bekle dememizin sebebi yeni islemcilerin oncekilerden daha iyi olacagindan degil(zaten olmak zorunda) suanki nesil islemciler ile onceki nesil islemciler arasinda bu fiyata yakisir fark yok. Anlamadıysan bi daha anlatamayacam yoksa roman olacak :)

Ben anladım da siz benim anlatmak istediğimi anlamıyorsunuz. :) 64 bit çıkınca teknoloji duruyor mu ki kardeşim? 64 bitten sonrası gelmeyecek mi sanki? 64 bit çıkınca sonra ''128 biti bekle'' diyeceğinizi bilmiyor muyum sanki? 64 bit çıkınca da o zaman bekleyelim de yine 1-1.5 kat artsın. Bu teknolojinin sonu yok. Anladın? Her şeyin en iyisini istiyoruz bunu biliyorum ama teknolojinin sonu yok bunu da siz bilin. :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17

Wildfire s kullanıyorum sensation xe almayı düşünüyorum mesela. Romlarla sense 5 yüklenebiliyor ve gayette hızlı gördüğüm kadarıyla. Yeterli yani.

obfrau

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla dostum bi daha oku yazdiklarimi faha demin sana bunu anlattim.demek istedigim su::::::: iyi oku:::: suanki yeni cikan teller fiyatinin hakkini vermiyor ancak bundan bir nesil onceki cihazlar (m7,z1,note3, g2) fiyatını haketmislerdi dikkat et haketmislerdi diyorum 64 bit ya da 805 kullanmiyolardi ama haketmislerdi anlatabildim mi amac kullanılan islemci degil kullanılan islemcinin performansina dayali fiyati anladin mi haketmislerdi
H-A-K-E-T-M-İ-Ş-L-E-R-D-İ

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Valla dostum bi daha oku yazdiklarimi faha demin sana bunu anlattim.demek istedigim su::::::: iyi oku:::: suanki yeni cikan teller fiyatinin hakkini vermiyor ancak bundan bir nesil onceki cihazlar (m7,z1,note3, g2) fiyatını haketmislerdi dikkat et haketmislerdi diyorum 64 bit ya da 805 kullanmiyolardi ama haketmislerdi anlatabildim mi amac kullanılan islemci degil kullanılan islemcinin performansina dayali fiyati anladin mi haketmislerdi
Kardeşim salak değilim, anladım. Ben de 2014'ün şimdiye kadar çıkan amiral gemilerini beğenmiyorum. Ama sizin söylediğiniz farklı. Sen konuyu başka yere çekiyorsun şimdi de. Neyse, daha fazla tartışmayacağım.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Konu başlığı güzel olmuş öncelikle. Bazı sony fanboylarını uzak tutar hiç değilse. Neyse bence z2 alma. Ben inceledim saf androide en yakın telefon olmasına rağmen kasmalar mevcut. S4 sahibi olarak touchwiz yavaş ama s5'te gayet stabil. Ben samsung antilerine aldırmadan s5 al derim. Çünkü cidden samsungun donanım değil de yazılım konusunda ilerlediği bir telefon.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dorğu diyorsun. S4'ü de unutma be ya. O da güzel. Geçen senenin asıl bombaları s4 ve m7 hatta. G2 Z1 sonradan geldiler ve hemen g3 m8'in gölgesinde kaldılar. Çok doğru dedin valla. Bu senekiler ara model bildiğin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şu akıllı telefonlarda kamera kıyaslamayı bırkın artık ya. Akıllı telefonla profesyönel fotoğrafçılık yapacaksınız sanki. Hepsi iyi işte günü kurtarıyor. Fotoğrafların çoğu telefon ve pc'nizden başka bir yerde blunmayacak kafaya taktığınız şeylere bakın. O kadar merak ediyorsanız gidin güzel bir dslr veya aynasız alın.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
64 olunca ne değişecek? Örneğin z2 de olmayan ne olacak 64 bit olunca?

İp 5s kullanıyorum ve tanıdığım bir abi var ip 5 kullanıyor. 64 bit'in gücünü kıyaslama yapınca anladım. 64 bit daha oyun tasarlandımı bilmiyorum fakat 64 bit olması sadece oyunlarda bunun farkını göstericeği anlamına gelmiyor, internetten diğer iphone modelleri ile benchmark testlerini falan izlerseniz aradaki farkı anlarsınız. Sanırım 3 kat daha fazla rekor vermişti İphone 5s, İphone 5'e göre. Yani sony 64bit koyarsa cok iyi şeyler olur emin ol :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
İp 5s kullanıyorum ve tanıdığım bir abi var ip 5 kullanıyor. 64 bit'in gücünü kıyaslama yapınca anladım. 64 bit daha oyun tasarlandımı bilmiyorum fakat 64 bit olması sadece oyunlarda bunun farkını göstericeği anlamına gelmiyor, internetten diğer iphone modelleri ile benchmark testlerini falan izlerseniz aradaki farkı anlarsınız. Sanırım 3 kat daha fazla rekor vermişti İphone 5s, İphone 5'e göre. Yani sony 64bit koyarsa cok iyi şeyler olur emin ol :)
Snapdragon yapmadan Sony nereye koyacak hocam.