Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
"Hata alanlar mobil siteden devam edin ben oradan hata almıyorum " diyecektim ama mobil sitede de database hatası vermeye başladı forum . Acaba fazla mı yükleniyoruz :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Cok canım sıkkın ya. Babamın LG Optimus L9 P760'a CM kuruyorum kurduktan sonra benim telefonla babamı arıyorum ve çağrıyı red edemiyorum. Ortadaki kiliti kırmızı telefona sürüklediğimde kilit gidiyor ve arama ekranında kalıyor telefon halen çalmaya devam ediyor. Telefondaki geri tuşu ilede sonlanmıyor. Stable sürümünü indiriyorum şimdi büyük ihtimal oda aynıdır.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Bu düğün dernek işleri bana göre değil, nikahı atlattıkta düğüne 1 hafta kaldı. stress oldum abi @friendly

O2rXWZ.jpg

şimdi yenge [MENTION=335660]PatavatsiZ[/MENTION]'ın biriyle mi? evlenecek. O zaman bize de hayırlı olsun demek düşer :)

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Fena sallandık telefonlar halen iptal servis dışı "istanbul"

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Cümleten geçmiş olsun. Biz de Kocaeli'de hissettik. Bir kaç saniye sürdü burada.

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
şimdi yenge @PatavatsiZ'ın biriyle mi? evlenecek. O zaman bize de hayırlı olsun demek düşer :)

Teşekkür ederim kardeşim. Allah razı olsun, darısı başına inşallah

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Unuturmuyum abi, aradım zaten. Bir aksilik olmazsa gelicez inşallah dediler ya dur bakalım. Açık adres belli, teşrif edip bizi mutlu etmek isteyen tüm arkadaşlarımı beklerim.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Arkadaşlar bu pmyo mülakatında mekik hareketinde kol dirseklerimiz bacağamıza değecek mi yoksa değmeyecek mi,normalde doğru mekik hareketi değmemesi ama örnek mülakat videosunda değdiriyor ben değdiremiyorum ayağım kalkıyor :confused1:

CyberShot

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bu pmyo mülakatında mekik hareketinde kol dirseklerimiz bacağamıza değecek mi yoksa değmeyecek mi,normalde doğru mekik hareketi değmemesi ama örnek mülakat videosunda değdiriyor ben değdiremiyorum ayağım kalkıyor :confused1:

Çok dikkat ettiklerini sanmıyorum,polis koleji mülakatına girmiştim,şınav,mekik vb hareketleri yapan yapamayan herkesi geçirdiler.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Nuri bilge ceylan altın palmiye almış film nasıl acaba :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
tapatalk sdn'i çok yavaş yüklüyor yeri gelmişken söyleyeyim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
2yburutu.jpg

Bende sorun yok. Herkeste sorun olunca benimki düzelir, herkesinki düzgünken benimki bozulur. :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
cenabet olmamama rağmen cenabetliğin alasını yaşıyorum arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...