Sizce Hangisini Almalıyım?

Sizce Hangisi?

• Lg G2

Kullanılan: 18 81.8%
  • General Mobile Discovery Elite

Kullanılan: 3 13.6%
  • Htc Desire 816

Kullanılan: 1 4.5%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1 ay içerisinde telefon almayı planlıyorum.
bana en az 2 sene yetmesi gerekiyor. Güzel fotoğraflar çekecek. Dayanıklı bataryası olucak.
Ben Lg G2, GMD Elite ve daha yeni çıkan Htc Desire 816 arasında kaldım yardımcı olabilir misiniz?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
bana en az 2 sene yetmesi gerekiyor. Güzel fotoğraflar çekecek. Dayanıklı bataryası olucak.
Ben Lg G2, GMD Elite ve daha yeni çıkan Htc Desire 816 arasında kaldım yardımcı olabilir misiniz?

General Mobile'ye güvenme derim. Elite'de zaten yazılımsal hatalar varmış. Önerim Lg G2.

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Bunların arasından alacaksan G2 al ama tavsiyem Nexus 5'tir.

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Donanim olarak iclerinde en iyi cihaz Gmd elite. Yazilim olarakda sıkıntı cikmayacaktir.(Gmd discovery kullancisiyim) Yerinde olsam elite alirdim. Elite g2 den daha yeni bir cihaz.

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence Elite almalısın çünkü fotoğraf çekeceğim demişsin, GSMArenada elite "kamerası en iyi android telefon " başlığıyla tanıtılmıştı tabi sitedeki ismi General Mobile Discovery Elite değil, yapımcı firmanın ismiyle "Gionee Elife E7" olarak geçmişti.

http://www.gsmarena.com/16mp_gionee_elife_e7_claims_to_be_the_best_android_cameraphone-news-7262.php

Ha diyeceksiniz general mobile'ın kendi yazılımı kötü, LG nin yazılımı ona bin basar diye, ona birşey diyemem çünkü iki telefonu da kullanmadım ama LG G2 nin yazılımı daha usta işi olacaktır diye düşünüyorum, bu yazılım konusuna ne kadar takılırsınız bilemem. Donanım bakımından her türlü tavsiyem Elite dir. Eğer LG G2 yi seçerseniz, birçok fotoğraf çekeceksiniz arada videolar filan çekeceksinizdir, 16GB asla yeterli olmaz bu yüzden 32GB lik almanız gerekecek internette 32GB lık G2 lerin fiyatları 1300tl (en düşük), öbür yandan 32GB Elite 1100TL ye bulunabiliyor, iki telefona da SDCard takılmıyor. Elite'in firması nedeniyle güncelleme desteğine güvenerek almayın, ama önceliğiniz kameraysa Elite.

Elite'in bataryası konusunda bir bilgim yok genelde herkes teoride yetersiz kalacağını söylemiş, yani ben herhangi bir kullanıcı şikayeti görmedim. Aşağıdaki sitede kullanan bir kişinin yorumu var, bataryada ciddi bir sıkıntı olsaydı çok yankı yapardı. İki telefonu da gidip bir mağazada kullanın, çünkü telefonun görünümü ve kullanışlılığı çok önemli.

http://www.iyi.net/cep-telefonu/general-mobile-discovery-elite/batarya-omru/

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5543&idPhone2=6082 Karşılaştırma

Kamera ve performans olarak Elite, yazılım güvencesi ve tasarım olarak LG G2.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sizce Telpaya güvenebilir miyim? Sorun çıkıcağını düşünüyorum telefon bozulursa elimde kalabilir.
Bir çok kişidende sorun duydum.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2 nin 0,1 ghz daha iyi başka bir özellik bakımında iyi dediğiniz bir noktası varmı.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
G2 nin 0,1 ghz daha iyi başka bir özellik bakımında iyi dediğiniz bir noktası varmı.

Senin gönlün Elite'de. Biraz Elite kullananların yorumlarını oku, hepsi şikayetçi. Kağıt üstünde iyi ama kullanınca insan anlıyor. Risk etme, git G2 al keyfine bak.

best648

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gmde lg g2 den hızlı fakat sizin haberiniz oladan 2 telefonu önünüze koysalar birinin 4 gb digerinin 2 gb rami oldugunu anlamanız imkansızdır yanı bence elite ramı abartmıs ikisindede kasma olmaz lg g2 nazik bir telefon fakat pasif tuslar oyun oynarken rahatsız edıyor ve ekranı küçültüyor tek sorun o bence onuda belki güncelleme ile düzeltebilirler

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim gönlüm eliteden yana değil tam tersi g2 den yana fakat dediğiniz gibi kağıt üstünde üstün g2 ve elliteyi inceleme şansım oldu ikside güzel sayılır. Sizce g2yi 27 mayıstan(G3 lansman tarihi) sonra mı almalıyım. Lansmandan 1 ay sonra? yoksa şimdi mi almalıyım.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
benim gönlüm eliteden yana değil tam tersi g2 den yana fakat dediğiniz gibi kağıt üstünde üstün g2 ve elliteyi inceleme şansım oldu ikside güzel sayılır. Sizce g2yi 27 mayıstan(G3 lansman tarihi) sonra mı almalıyım. Lansmandan 1 ay sonra? yoksa şimdi mi almalıyım.

G3 çıktıktan bir müddet zaman sonra G2'nin fiyatı düşecektir.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nexus 5 al.Rahat et.

batuhan01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yokk :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yokk :)

g2 al

G2 ye gore ahım sahım bir artisi yok.Hatta G2 nin islemcisi biraz daha iyi amq Nexus 5 in saf android cok stabildir.

haklısın.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Saf android.En hızlı andriod.En stabil android.Güncelleme sıkıntısı yok.Daha ne olsun ve bence tasarımı güzel ama tasarım zevk işidir.Ayrıca g2 oyuncak gıbı arkasından catur cutur sesler geliyor arayuzude guzel değil bence.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugün 2 telefonuda inceledim karşılaştırdım kamera olarak Elite diyorum kendini belli ediyor ama kullanış şıklık ve stabil çalışması beni etkiledi ve 2 ay sonra G2 alıcağım.

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tabii ki G2. G2 alma imkanın varken diğerlerini düşünmen bile saçma bence.

steunlaverg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
general mobile telefon alınmaz benden söylemesi g2 al bende alıcam yakında

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bence İlk Şeçeneğini Lg G2 32 gb Olarak Kullan Hafıza Kartı Takılamadağından İleride Sorun Yaşamazsın 32 gb alırsan