Beyaz iphone 5 mi siyah iphone 5 mi

SİYAH MI BEYAZ MI

• Kullanılan toplam oy
    33

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar siyah iphone 5 mi almalıyım beyaz iphone 5 mi almalıyım bence siyahı daha hoş duruyor ama ondada boya dökülmesi var boya dökülmesi olmasaydı %70 siyahını alırdım siyahını aldıktan donra boya dökülürse telefondan soğurum,beyazda güzel görünüyor ve boya dökülme sorunu yok birde beyazı hakkında bir sorum olacak acaba beyazın ön yüzüde aleminyum mu plastiğe benziyorda kısacası siyah mı beyaz mı?.TEŞEKKÜRLER

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Konu çok saçma zevkler ve renkler tartışılmaz. Benim tercihim beyaz.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Konu çok saçma zevkler ve renkler tartışılmaz. Benim tercihim beyaz.
Biliyorum biraz saçma ama dediğim gibi siyahda boya dökülmesi varmış zevkim siyah diyor ama boya dökülmesi işte.beyazda fena durmuyo.yani siyahı alsam pişman olurmuyum demek istiyorum

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
1 yıl önce sorsan siyah derdim ama şimdi siyah iphone 5 kullanıcısı olarak beyaz al diyorum :)

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
1 yıl önce sorsan siyah derdim ama şimdi siyah iphone 5 kullanıcısı olarak beyaz al diyorum :)
neden olarak boya dökülmesinimi kastediyorsunuz yoksa beyaz daha güzel durduğu içinmi beyaz tavsiye ediyorsunuz?

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Siyah tabi ki dikkatli kullanırsan bir şey olmaz

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Siyah tabi ki dikkatli kullanırsan bir şey olmaz
bende öyle düşünüyorum ama samsungcular olmalı her forumda en hafif şeyde boyası atıyor diyorlar kararsız kaldım şimdi:(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

peki siz hiç boya dökülmesi vs. yaşadınızımı benim için hafif çizikler önemli değil ama gözle rahatlıkla görülebiliyorsa sorun

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
bende öyle düşünüyorum ama samsungcular olmalı her forumda en hafif şeyde boyası atıyor diyorlar kararsız kaldım şimdi:(

peki siz hiç boya dökülmesi vs. yaşadınızımı benim için hafif çizikler önemli değil ama gözle rahatlıkla görülebiliyorsa sorun

4 alanların geneli siyah alıyordu ama bence 5te beyaz daha elit gözüküyor. 4te beyaz plastik gibi görünüyordu.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
4 alanların geneli siyah alıyordu ama bence 5te beyaz daha elit gözüküyor. 4te beyaz plastik gibi görünüyordu.
Teşekkürler beyaz almaya biraz daha yaklaşıyorum bu arada beyaz da ön kısım aleminyum mu plastik mi bir bilginiz varmı?

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
dikkatli kullanabileceksen siyah al ama siyahta renk atmaları yaşanıyor, beyaz tercih ederdim.
beyazın ön kısmı alüminyummu diye sormuşsun renk değişince malzemenin de değişeceğini sanmıyorum siyahtakinin aynı.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
dikkatli kullanabileceksen siyah al ama siyahta renk atmaları yaşanıyor, beyaz tercih ederdim.
beyazın ön kısmı alüminyummu diye sormuşsun renk değişince malzemenin de değişeceğini sanmıyorum siyahtakinin aynı.
ön kısmını pek beğenmedimde o yüzden sordum bana plastik gibi gelmişti ama cammış herhalde beyaz alacağım

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Legendfor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim gözüme siyah daha hoş geldiği için boyasından ödün verebilirdim..çünkü göze hoş gelmesi önemli..

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Size elimdeki siyahın fotoğrafını atarım şok olursunuz telefon bembeyaz oldu

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hocam fotoğraf makinesinin şarjı yok laptopunda kamerası VGA hiç bir şey belli olmaz ama ekranın yanındaki çerçevelerin üstü soyuldu biraz öyle anatıyım
hiç yere düşürdünüzmü yoksa günlük kullanımdamı böyle oldu?

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ve telefonu kaç yıldır kullanıyorsunuz kusura bakmayın çok soru soruyorum

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İnternette yavaşlayacak anı buldu estağfurullah sorabilirsiniz telefonu 4 ay oldu alalı

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
cimg5906_635245613256631328.JPG
[/URL][/IMG]
arkayıda çektimde onu atmamda en az bir saati bulur fotoğraf makineside b.k gibi çekti yav neyse ışığın parladığı yerler hep beyaz üst plaka pek gözükmüyor ama oralarda soyuldu

teşekkürler hocam sorduğum her soruyu cevapladınız
Bir şey değil

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
cimg5906_635245613256631328.JPG
[/URL][/IMG]
arkayıda çektimde onu atmamda en az bir saati bulur fotoğraf makineside b.k gibi çekti yav neyse ışığın parladığı yerler hep beyaz üst plaka pek gözükmüyor ama oralarda soyuldu
teşekkürler çok yardımcı oldunuz beyazı almaya karar verdim