Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz s4 telefonumdan yanlışkla air gestureyi sildim apk sını atabilirmisiniz?

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Arkadaşlar S4 için 4.3 çıktı şimdi indiriyorum 696.38 MB gözüküyor (Son üretici yazılımı sürümü : PDA:MJ8 / PHONE:MJ8 / CSC:MJ8 (TUR)) hadi hayırlı olsun )
Bitince izlenimlerimi yazmaya çalışırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende gücelleme sorunu var s4 güncellemsi 4,3 çıktı ben güncellemeye 4,2,2 çalıştığımda zaten güncel diyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar reset atıyor benimki ve dögüye girip ısındıkça ısınıp garip bir uyarı sinyali veriyor... bataryasını çıkartıp durdurabiliyorum.. tuşlarda işlemiyor

hakanonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s4 ümden o kadar memnunum ki g2 almasam satmazdım şu anda satılığa çıkardım ısınma sorunu hemen hemen yok isteyen olursa pm den ulaşsn ayrıca 1 kutu g2 telefonum da var sıfır turkcell 1300 e vereceğim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 4.3 güncellemesini yaptıktan sonra yüksek kalitede ses kaydı yaptığım ses dosyasını telefon bilgisayara bağlıyken telefonun içinde boş bi yere atıyorum telefon onu muziklerde görmüyor illa dönüştürerek atmam lazım görmesi için buda cok zaman alıyor. güncellemeden önce böyle bir sorun yoktu. kaydettiğim sesi muziklerin içinde göremiyorum illa ses kaydedicisinin içinden dinlemek zorundayım düşük kalitede yaptığım kayıtlarda bir sıkıntı yok muzikte gorebiliyorum onları lütfen yardım edin

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Allah sabır versin sizlere ben bir Htc öne kullanicisiyim suan burdaki yorumları okudum çok şikayet var s4 lerden.biz 4 tane Htc one aldık hiç bir sıkıntımiz yok ...

cherr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 4,3 güncellemesini yaptıktan sonra telefonumda kı oyunlar ve uygulamların verilerini sd karta tasımıstım ve sımdi acılmıyo butun uygulama ve oyun sımgelerın uzerınde android ve sd işareti var tıkladıgımda ise uygulama yüklenmedi yazıo güncelleme yaparken sd kartın ıcındekı veriler siliniyormuydu ? bunları geri mumkunmu ?

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
2 aylık telefon batarya şişti yeni batarya aldım o da%93 de kalıyor dolmuyor yazılım desen ayrı bir dert sürekli hata hata hata nefret ettim artık cihazdan ilk fırsatta Lg g2 alıcam :@

klacidx23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya i9505 kullanıyorum almanya vodafone modeli halen gelmedi 4.3 tek sıkıntım bu :/

Reaksiyon puanı
16,128
2 aylık telefon batarya şişti yeni batarya aldım o da%93 de kalıyor dolmuyor yazılım desen ayrı bir dert sürekli hata hata hata nefret ettim artık cihazdan ilk fırsatta Lg g2 alıcam :@

lg g2 alınca bütün dertlerinden kurtulursun s4'ü bana gönder merak ettim nasıl pisikopat bir telmiş benim ch@t527 daha manyak yoksa s4 mü göreyim...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ya i9505 kullanıyorum almanya vodafone modeli halen gelmedi 4.3 tek sıkıntım bu :/

4.3 s4'te sorunlu olmuş sorunu çözünce vericekler.

Reaksiyon puanı
16,128
S3'te sorunlu. S4'te değil.

yanlışlık olmuş demek yazdıklarımı okumam gerekmiş samsung ne zaman düzgün birşey yapar? alanların çoğu s4 aldığına pişman ben ise ch@t527'den şikayetçiyim bir ara youtube vevoları açardı şimdi m.youtubeların 1,50 oynatıp atıyor...
ama sağlam tel sulandı iki kere tık yok yere düşme rekoru kırdı tık yok...

klacidx23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g2 alınca bütün dertlerinden kurtulursun s4'ü bana gönder merak ettim nasıl pisikopat bir telmiş benim ch@t527 daha manyak yoksa s4 mü göreyim...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

4.3 s4'te sorunlu olmuş sorunu çözünce vericekler.

s4 için sıkıntı çıkarmadı ki. s3 için sıkıntı çıkardı ki sıkıntılarda çözülemedi halen. telefon kendi kendine kapanıyor garip garip hareketler sergiliyormuş 4.3 kurulan s3ler.

Cerman148

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim telefonum galaxy s4 arkadaşımdada var aynı şeyleri yapıyoruz onun sarjı daha zor bitiyor bende düşünüyordum sonra bir gün telefonum ısındı bende googel yazdım *#0228# diye kod yazın bakın demişler yazdım yanlışlıkla Quick Start a bastım ekran karardı ve sarj %50 gibi bi şeyden %11 e düştü kapatım actım %50 idi acaba sarjımın cabuk bitmesi bu yüzdenmi. Yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
4.3 s4 kullanıyorum cihazı sıfırlamadan geçtim 4.3'e faydalarını sayarsak

Video odaklanma sıkıntısı giderilmiş.knox denen lg nin guest mode denen şey gelmiş vb....

Yalnız eskisi gib değilde gene ısınma var ama el değmeyecek kadar değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnm i9505 s4 üm var . norveçten aldım. 4.3 gelmedi. ne zaman gelir yada gelirmi gelmezmi bi bilgisi olan varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar s4 4.3 güncellemesinden sonra bildirim çubuğu çalışmıyor bazen geliyor çalışıyor sonra tekrar gidiyor format attım yine düzelmedi aynı problemi yaşayan arkadaş varmı yada çözümünü bilen...

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
4.3 Romunu yukledım Wifi sorunu başladı , wifi yarı saydam bir şekilde duruyor .s

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu telefonunda bu telefonu satanında samsung servisininde teker teker Allah belasını versin aklınız varsa almazsınız ekran kararması diye gönderdim ana kartı değiştirdiler bir ay serviste kaldıktan sonra sonunda aldım diye sevinirken bu seferde kulaklığı algılamama sorunu ortaya çıktı bir hafta içinde servise geri gitti on beş gün oldu hala bekliyorum gelince başka bir sorun çıkarsa hiç şaşırmam az kaldı kırıcam telefonu iphone almayan aklıma yanarım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 alacak olan varsa kesinlikle almasın telefonla hiç bişey yapmadığım halde şarj bitiyor batarya çok çabuk ısınıyor kulaklık daha şimdiden bozuldu şarj aletinde problem çıktı aldığıma alacağıma pişman oldum böyle rezil bir telefon görmedim ben

ennix12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar iyi akşamlar telefonumu yedekten geri yükledim sorun yok ama senkronize açık olmasına ve verileri otomatik eşitle aktif olmasına rağmen maillerim(gmail,hotmail) otomatik olarak düşmüyor manuel güncellemek zorunda kalıyorum.forumlarda baktım oradaki bir çok şeyi yaptım ama başarılı olamadım.Yalnız telefonu yedekten kurarken google store bir önceki maili ve şifremi hatırlamadığım için yeni bir mail ve şifreyle girdim bununla alakası olabilir mi saçma ama sabahtan beri kurcalıyorum çözüm bulamadım.Çözümü bilen varmı acaba

teserak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
orjinal S4 telime yeni güncelleme geldi uyarısı üzerine wifi üzerinden 4.3 e güncellediken sonra wifi, bağlantı ve çabuk şarj bitme sorunu olmadı ama donma, kasma ve resetleme sorunları olmaya başladıı... knox 4.3 e gömülü olarak geldi bu program etkinleştirilmediği halde tüm tel ve güvenlik olaylarına karısıyor ''knox tarafından sistem klasörüne erişim engellendi'' diyor donma sonrası... hafıza kartındaki resimle ilgili klasörleri silmiş ve resim formatından jpeg i ayırıp bozmuş, boş dosya olarak LOST.DIR diye bir klasör yapıp oraya taşımış bu bozduğu tüm resimleri... s4 ler de 4.3 sorunu kesinlikle şu an için var..4.3 e geçmek için acele etmeyin bence....acil yama ve güncelleme gerekli...samsung a da bildirdim ...kurcalıyorum ve gelişmeleri takip ediyorum...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Bir güncelleme geldi 700 mb yakın güncelleme alan varmi?