- Konuyu başlatan
İyi. :mrgreen:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Aynen.![]()
her zaman beklerimNeyse,benim şimdi çıkmam lazım.Hepiniz sağlıcakla kalın,görüşürüz.Sonra gelirim ben.
O fiyata bulursan sıfır al.nexsus 4 sıfır 950-100 arası satılıyo benim bildiğim 2el ise 600 700 tl bulunur ama ben 2.el cihaz almam
2 .elin kaçıncı el olduğu belli değil ..
ben öyle düşünüyorum nesus 4 mü s3 mü arasında kaldım.O fiyata bulursan sıfır al.
ben foruuma yeni 2 konu açtım 2 konuda rekor kırdı herkese teşekkürler...O değilde galiba sdn de bu bölümde rekor kırdık 10 dk de 63 ileti
İphone 5 ve HTC Desire 500 kullanıyorum. Herkes s3 diyor ancak kısa bir süreliğine kullandığım bir telefon olmasına rağmen önermem kesinlikle.arkadaş iphone 5s çıkınca iphone 4 almak istiyorum
sizce hala iphone 4 alınırmı ?
ve fiyatı ne zaman düşer ..
![]()
![]()
arada kaldım
İphone 5 ve HTC Desire 500 kullanıyorum. Herkes s3 diyor ancak kısa bir süreliğine kullandığım bir telefon olmasına rağmen önermem kesinlikle.
Yerinde olsam Desire 500 alırdım. 800 lira civarında. Ben çok memnunum. Oyunları iphone da oynadığım için oyun performansını bilemiyorum ama diğer konularda çok iyi zaten
s3 de bana mantlı geliyo ama ram den dolayı biraz sıkıntıları var gibi
eğer alırsam ios 6 ile devam edicem..
![]()
![]()
arada kaldım
İphone 5 ve HTC Desire 500 kullanıyorum. Herkes s3 diyor ancak kısa bir süreliğine kullandığım bir telefon olmasına rağmen önermem kesinlikle.
Yerinde olsam Desire 500 alırdım. 800 lira civarında. Ben çok memnunum. Oyunları iphone da oynadığım için oyun performansını bilemiyorum ama diğer konularda çok iyi zaten
desire 500 özelliklerine göre pahalı bi telefon en fazla 600 tl eder
Daha fazlaları vardır yaO değilde galiba sdn de bu bölümde rekor kırdık 10 dk de 63 iletiye çıktık
Kamerası vasat.blackdown şuan çok kararlıyım nesus 4ama biraz araştırıyım sorunları var mı ?
Daha fazlaları vardır ya![]()
Bu arada herhangi bir firmanın yaptığı çöp demem ama desire 500 bildiğin çöp . Değmez o paraya.
blackdown şuan çok kararlıyım nesus 4ama biraz araştırıyım sorunları var mı ?
şuan yine kararsızlaştım öfffffffffffffffKamerası pek tatmin edici değil ama yinede hayal kırıklığına uğratmaz performans olarak gereksiz uygulamalar olmadığından gayet tatminkardır bir de hafızası sıkıntı yapabilir nexus 4 kullanan biri lazım
şuan yine kararsızlaştım öfffffffffffffff
twitter ,facebook v.b sosyal ağda çok kullanıyorumKamerayı ne kadar kullanıyorsun
twitter ,facebook v.b sosyal ağda çok kullanıyorum
genellikle zaten telefonun ya kamerası kötü ya performansıO zaman kamerası tatminkar olan bir telefon al S3 gibi onun dışında Nexus 4 gayet iyi aslında kamerasıda yeterli ama çoğu telefonun gerisinde
1000 liraya lg optimus 4x hd varözelliklerine bir bakın çok güzel telefon diğerlerinden çok daha uzun süre kullanırsınız
![]()