Elusive
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 260
Ya cihaz harika ince kaliteli asil ama flaş niye yok? sony o kadar yaptın da flaş niye koymadın?
@REDFOKS abi alıntıda sıkıntı var galiba sürekli REDFOKS seni alıntıladı diyoriç güdü mü yoksa kuru gürültü mü?
Evet kulak içi abi sardıkları için arama ve ses kontrol tuşlarının bulunduğu kısım ortada kalmışAlıntılar ile alakalı arada bir sorun oluyor, bu konuda @keyloger'inde bilgsi var.![]()
Cihaz gerçekten başarılı görünüyor özellikle incelik konusunda yandaki power tuşundan anlamak mümkün, kulaklıklara baktım ama tam anlayamadım kulak içi kulaklık demi onlar ?
Ya cihaz harika ince kaliteli asil ama flaş niye yok? sony o kadar yaptın da flaş niye koymadın?
Evet kulak içi abi sardıkları için arama ve ses kontrol tuşlarının bulunduğu kısım ortada kalmış
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Kamera çok kötü olduğu için olabilir7MP en yüksek seviye idi... bu arada cihaz 4.2.2 Türkcell uygulamaları yüklü olan sürüm ile geliyor
![]()
7 mp en yüksek seviye ise hdr modu açıktır. Sony de böyle hdr ı aktif yapınca 7ye düşüyor
Turkcell vodafone hepsini yüklesinler. Silmesini biliriz
![]()
Sildim gitti zatenotomatik plus da açılıyor kamera hdr açık değil ilk açıldığında 5 MP olarak açılıyor sonra ben 7ye yükselttim
çözünürlük yüksek MP düşük geldi bana... şimdi ikiside aynı şey denilecek ama 7 MP de 4500 küsur çözünürlük abartı geldi bana
![]()
Normale alındığında hdr açık değilse 8 mp olması lazım :confused1:
Hocam resimler gözükmüyor . www.hizliresim.com buraya yükleyin sonra da buraya atınBu arada kulaklık note 2 nin kulaklığından baya iyi walkman özelliği bana poweramp ı sildirdi. gerçekten ama gerçekten mükemmel ses veriyor kulaklıkta. dışarı verdiği ses bariz note 2 den az ama daha net ve güzel ses çıkarıyor.ufak bir şarz süresi ile igli fotolarda geliyor.most wanted oynarken 1:30 saatte %100 den %50 ye düştüfull parlaklık xreality açık durumda. ama oynamak büyük büyük bir zevk elimde Eşimin dediği gibi TEPSİ gibi duruyıor
e onda ayfone 5 var onun yanında hakkat tepsi
onun dışında su denemesi yaptım hiç bir sorun yok sadece su altında işlem yapılmuıyor algılamıyor.kamerayı çalıştırıp su altına girmemiz lazim
yaz için bana not
resimeler :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vay anasını beetamam dropboxdan direk link verdim ama hemen
- - - Mesaj Güncellendi - - -
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MicrosoftSony "he" dese piyasayı ele geçirebilecek teknolojiye sahp fakat şu Stamina modu tahmini süresini bi türlü hesaplayamıyor![]()
Sony "he" dese piyasayı ele geçirebilecek teknolojiye sahp fakat şu Stamina modu tahmini süresini bi türlü hesaplayamıyor![]()
öncelikle hayırlı olsun geceleyin çekimler nasıl
hocam en sondaki fotoğrafta soldaki telefon z1 mibizim C6833 model numaralı cihaz da 34645 puan aldı...
@|Elusive|
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fotoğrafları tost makinesi ile çektimah imkanlarr ahhh
hadi ya... sony yine yaptı yapacağını neyse bilgi için teşekkürler hocamnormal çekim iyi değil ki gece güzel olsun ...
benimki c6802 acaba aralarında ne fark var? @25 PARS 1907
anlaşılan lte değilkısaca böyle bir fark bulunuyor... aslında yok gibi birşey
![]()
Tamam 8miş34645 ? Ah ulan keşke z ultram olsa
![]()