isveçli s3'ü satıyor diye flash haber geçmek lazımtemiz mi bari telefon. hani alıcı olabilir birileri çıkar
![]()
Kesin kaynaklı bilgi yok, tahminim 2013 sonu 4.3 alması yönünde note2le beraber
Ekim ayında verir herhalde Samsung.ben satacam s3 ü 500 liraya alanı bulabilirsem2000 liraya ön siparişle aldım demode oldu .note3 belki alırım elime alıp incelendikten sonra.
Ciddiyim ikamet nerde ama sizin?Ciddiysen alırım ben 500 e. Bende xperia ray var. Hem ekran küçük hem tel kasıyo. Yeni tele ihtiyacım var. S3 benim işimi fazlasıyla görür.
Ciddiyim ikamet nerde ama sizin?
Kesin kaynaklı bilgi mi yok ?
Bu haber ne emmioğlu ? http://shiftdelete.net/galaxy-s3-ve-s4e-android-4.3-geliyor-46798.html
En son 4.1.2. Ekim'den itibaren 4.3 yayınlanmaya başlayacak. Note 2, 4.1.2'de kalmaya devam edecek.
Benim ikamet Ankara. PTT kargo ile ödemeli gönderirsen alırım .
Şuan isveçteyim 10 gün sonra türkiyede olcam uçak falan düşmezse
eywallahkazasız belasız gelirsin inşallah. artık gelirken bir de telefon alırsın bi tene nümüne![]()
eywallah
nümüne derken:huh:!
eywallah
nümüne derken:huh:!
Amiral gemisi dedikleri telefonların güncelleme sıkıntısı çekmesi ayrı bi ironi.
Teyzemin sakalı olsa amcam olurdu. Samsung istese android 5 i bile çıkartır ama her sene çıkardığı telefonu satması lazım...Android samsung'a ait olsa bu ironi yasanmazdı.
Teyzemin sakalı olsa amcam olurdu. Samsung istese android 5 i bile çıkartır ama her sene çıkardığı telefonu satması lazım...