İPhone 5S almaya değer mi?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Evet Android'den sonra iOS benim için çölde bulunan vaha gibi gelecek :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Piyasadan kalktı? Üretimi durmuştur herhalde tam anlayamadım.Bence belki'si yok,en iyi seçim. Fakat piyasadan kalkma durumunu anlayamadım biraz daha açarsan sevinirim.
5 üretimini durdurdular, onun yerine 5C var ama 200TL daha verip 5S almak varken mantıksız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım bende s3 kullanıyordum. 1 hafta önce iphone 5 aldım. cihazda kesinlikle takılma yaşamassın oyunları akıcı ve çok güzel oynarsın. fakat , s3 deki gibi özgür değil. mesela iphone larda internetten hiçbirşey indiremiyorsun. bi resim bile indirmek çok zor. müzik video zaten hiç inmiyor. indirmek için extra müzik çalar felan indirmen gerekli. ama iphone çok pratik iyi bi telefon.

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5 üretimini durdurdular, onun yerine 5C var ama 200TL daha verip 5S almak varken mantıksız.

Hiç sanmıyorum ama 5'i ucuzlatırsa Apple,5 alırım,ama evet 5C çok gereksiz bi telefon arada 200 lira fark var hadi 5S 2200-2500 arasında olucak,5C'nin en azından 1500 lira civarı olmasını beklerdim ucuz(!) iPhone ya sonuçta :) 5S düşünüyorum ama.

arkadaşım bende s3 kullanıyordum. 1 hafta önce iphone 5 aldım. cihazda kesinlikle takılma yaşamassın oyunları akıcı ve çok güzel oynarsın. fakat , s3 deki gibi özgür değil. mesela iphone larda internetten hiçbirşey indiremiyorsun. bi resim bile indirmek çok zor. müzik video zaten hiç inmiyor. indirmek için extra müzik çalar felan indirmen gerekli. ama iphone çok pratik iyi bi telefon.

iTunes üzerinden eşzamanlamayı biliyorsundur herhalde arkadaşım o sayede herhangi bir problem olmuyor bence iPhone tam anlamıyla harika bir telefon. Samsung'a da hayret ediyorum dünya dev'i ama amiral gemi dediğimiz telefon'un 1 yıl dayanması..

rock43v3r

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 al gitsin. 5s işlemci, parmak izi okuyucu ve 64 bit olması dışında bir ekstraya sahip değil ama beklerim ve bütçe sıkıntım yok diyorsan 5s tercih edebilirsin.

mesgulbiri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung' un bu yıl çıkardığı telefonlar S4 Galaxy Mega Note 3 S4 mini S4 Zoom S4 bilmemne. Ben bu olaya karşıyım. Neden karşıyım? yazılım desteğiydi android işletim sistemini karışık bulmamdı, kasmasıydı cartı curtu. 2350 lira iPhone 5s çıkış fiyatı olur operatörlerde muhtemelen. iPhone 4S i olan adam 5s i almama gerek yok diyebiliyorsa o telefonun ne kadar uzun ömürlü olduğunu-yazılım desteği, servise gidip gitmemesi- anlarsın zaten. 5S i aldığın taktirde En az 2 sene diyorum ki şuanda 3GS kullanan bile var piyasada. S3 geçen sene çıkmıştı değil mi?

++

Ayrıca Apple sanırım iPhone 5 in dağıtımını durdurdu. Sitesinde karşılaştırmalarda yer almıyor. Mağazaların elinde kalanlar satıldıktan sonra 5 yerini 5C ye bırakacak. 5 5C den daha kaliteli bir telefon. Mağazalar elden çıkarmaya çalışacaklarından kampanyaları takip edin derim. Olduğundan daha ucuza 5 alabilirsiniz.

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5 al gitsin. 5s işlemci, parmak izi okuyucu ve 64 bit olması dışında bir ekstraya sahip değil ama beklerim ve bütçe sıkıntım yok diyorsan 5s tercih edebilirsin.

Beklemeyi sevmem ama 5S'e hasta oldum diyebilirim

Samsung' un bu yıl çıkardığı telefonlar S4 Galaxy Mega Note 3 S4 mini S4 Zoom S4 bilmemne. Ben bu olaya karşıyım. Neden karşıyım? yazılım desteğiydi android işletim sistemini karışık bulmamdı, kasmasıydı cartı curtu. 2350 lira iPhone 5s çıkış fiyatı olur operatörlerde muhtemelen. iPhone 4S i olan adam 5s i almama gerek yok diyebiliyorsa o telefonun ne kadar uzun ömürlü olduğunu-yazılım desteği, servise gidip gitmemesi- anlarsın zaten. 5S i aldığın taktirde En az 2 sene diyorum ki şuanda 3GS kullanan bile var piyasada. S3 geçen sene çıkmıştı değil mi?

++

Ayrıca Apple sanırım iPhone 5 in dağıtımını durdurdu. Sitesinde karşılaştırmalarda yer almıyor. Mağazaların elinde kalanlar satıldıktan sonra 5 yerini 5C ye bırakacak. 5 5C den daha kaliteli bir telefon. Mağazalar elden çıkarmaya çalışacaklarından kampanyaları takip edin derim. Olduğundan daha ucuza 5 alabilirsiniz.

Evet gerçekten iOS öyle bişey ki,Apple öyle telefon çıkarıyo ki 4S alan 5S almasa da olur. Evet yukarıda iPhone 5 seçeneğini o yüzden yazdım güncellemende çok doğru yerlere değinmişsin,5 beklediğim kadar ucuzlarsa kampanya vs. vs. o zaman 5 alırım arada çok büyük bi fark yok bence.

bytekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paran varsa iphone 5s alınır bence. Fakat elinde zaten güncel bir telefon varsa 1-2 yıl bekle bence.

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Paran varsa iphone 5s alınır bence. Fakat elinde zaten güncel bir telefon varsa 1-2 yıl bekle bence.

S3 var ama bırak 1 yıl'ı 6 ay dayanırsa helal olsun. Biraz da benden kaynaklanıyor olabilir ama Samsung'un akıllı telefonlarıyla tanışmam vasat oldu. Sevgilimde S4 aldı ona da bakıcam ama sanmıyorum Samsung alacağımı.

simurg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
androide bend ekarşıydım ama o kadar işlevsellik sunuyo ki kişiye özel hareket alanı rahatlıyo insanın launvcherler, witgetler açısından on numara. ioslarda sabir bi stil var daha remi bi yüzü var. kişiselleştirme az yani

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Oyun oynamak için 2 bin lira vermeyin iphona gidin playstation alın

Merhaba arkadaşlar,ben şu an S3 kullanıyorum 1 yıl'ını doldurdu,afedersiniz ama telefon bana göre tam bi takoz çıktı,belki bana hatalısı denk gelmiştir bilemiyorum,telefonumu hayırlısıyla değiştirmeyi düşünüyorum ve Samsung'tan uzak durmaya karar verdim,2 seçeneğim var,iPhone 5 mi almalıyım yoksa 5S mi?

iphone 5s daha yeni ihtiyacına uygunsa onu al

5S al bence ancak ilk alanlardan olacağın için çok pahalıya gelecek, para sorun değilse al gitsin :)

İsveçe resmi olarak gelince 1800den yüksek olmuyor fiyat

Galaxy Note 3 ve LG G2 varken hiç gerek yok.

Bunlarda mühtiş cihazlar özellikl note 3 ama adam iphone almak istiyormuş

2500 den aşağı olmaz ilk fiyatı bence.

Yurtdışından getireyim bir kaç tanede satayım 2000 den :) kıçı kırık iphone buraya 1800den aşagı fiyatla giriyor:)

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Paran varsa tabikide 5s al bide 32 gb tavsiye ederim 16 dan uzak dur

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Android de gonul rahatlıgıyla oyun OYNAYAMAZSIN.iPhone 5s al rahatına bak...
Oyun oynamak içinmi yani telefona verilen okadar para:) oyun içinse o paraya bir ipad birde playstation alsın telefon olarakta 100 liralık birşey işini görür

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Merhaba arkadaşlar,ben şu an S3 kullanıyorum 1 yıl'ını doldurdu,afedersiniz ama telefon bana göre tam bi takoz çıktı,belki bana hatalısı denk gelmiştir bilemiyorum,telefonumu hayırlısıyla değiştirmeyi düşünüyorum ve Samsung'tan uzak durmaya karar verdim,2 seçeneğim var,iPhone 5 mi almalıyım yoksa 5S mi?

Parmak izini vs.. ne kadar kullanacaksın ki çok büyük özellikler değil bence 5S teki. iPhone 5'im var benim soyulma sorunu hariç çok memnunum illa alacaksam soyulma sorunu düzeldiyse kesinlikle 5S alırım. Ama tavsiyem elindeki telefon kötü değil 1 yıl daha idare et ve iPhone 6 yı bekle derim. Almışken tamamen değişmiş yeni bir iPhone alırsın. 5S in elindeki telefona göre bence çok ahım şahım özellikleri yok.

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyun oynamak içinmi yani telefona verilen okadar para:) oyun içinse o paraya bir ipad birde playstation alsın telefon olarakta 100 liralık birşey işini görür

Akıllı Telefonları Oyun Ve Uygulama için üretiyolar zaten onlarıda yapamıyosa olmasım :) Oyun oynamak ıcın telefon gayette alınır ama android alınmaz oyun oynamak icin.

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir telefona 2000 TL vermek ne kadar mantıklı ki ? Bu bir marka çılgınlığı .

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
sen varya s3ten 4se bile geçsen stabiliteye inanamazsın bence 5s kesinlikle alınır bir telefon:)
5-5s olayında şu var şimdi iphone'un S serisi hep efsane oluyor ve yalın halinden baya daha gelişmiş oluyor mesela bence 4s hala geçerliliğini koruyor bence az daha para verip 5S AL:D

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Paran varsa 5 daha çok paran varsa 5s al.

5S inşaallah.

androide bend ekarşıydım ama o kadar işlevsellik sunuyo ki kişiye özel hareket alanı rahatlıyo insanın launvcherler, witgetler açısından on numara. ioslarda sabir bi stil var daha remi bi yüzü var. kişiselleştirme az yani

Benim tarzım :)

Oyun oynamak için 2 bin lira vermeyin iphona gidin playstation alın

iphone 5s daha yeni ihtiyacına uygunsa onu al

İsveçe resmi olarak gelince 1800den yüksek olmuyor fiyat

Bunlarda mühtiş cihazlar özellikl note 3 ama adam iphone almak istiyormuş

Yurtdışından getireyim bir kaç tanede satayım 2000 den :) kıçı kırık iphone buraya 1800den aşagı fiyatla giriyor:)

Note 3'de güzel ama Samsung'a karşı bir ön yargı oluştu.

Paran varsa tabikide 5s al bide 32 gb tavsiye ederim 16 dan uzak dur

Evet 32 tabii.

Oyun oynamak için xBox'ım var zaten,hep bir iPhone almak istemişimdir ama geçen sene S3 nasip oldu bu yıl alıcam inşaallah daha sonrası Allah kerim :)

Parmak izini vs.. ne kadar kullanacaksın ki çok büyük özellikler değil bence 5S teki. iPhone 5'im var benim soyulma sorunu hariç çok memnunum illa alacaksam soyulma sorunu düzeldiyse kesinlikle 5S alırım. Ama tavsiyem elindeki telefon kötü değil 1 yıl daha idare et ve iPhone 6 yı bekle derim. Almışken tamamen değişmiş yeni bir iPhone alırsın. 5S in elindeki telefona göre bence çok ahım şahım özellikleri yok.

Parmak izini kullanırım tabii,bekleme olayı çok saçma bence iPhone 6 çıksın 6S'i bekleyelim 6S çıksın 7'yi bekleyelim bu sonsuza dek gider :)

sen varya s3ten 4se bile geçsen stabiliteye inanamazsın bence 5s kesinlikle alınır bir telefon:)
5-5s olayında şu var şimdi iphone'un S serisi hep efsane oluyor ve yalın halinden baya daha gelişmiş oluyor mesela bence 4s hala geçerliliğini koruyor bence az daha para verip 5S AL:D

Aklımdan geçenlere tercüman oldun teşekkür ederim :D

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
iphonun 4 inclik ekraninda oyun oynasan ne olur ipad al ozaman

Reaksiyon puanı
16,128
kim ne derse desin iphone5s almak istiyor ve bütçen uygunsa al yoksa lg g2 mi ne çıkacak yada çıktı onu al paran artar ipad2 filan alırsın.

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphonun 4 inclik ekraninda oyun oynasan ne olur ipad al ozaman

Oyun için aldığımı kim söyledi?

kim ne derse desin iphone5s almak istiyor ve bütçen uygunsa al yoksa lg g2 mi ne çıkacak yada çıktı onu al paran artar ipad2 filan alırsın.

Evet kardeşim tam da öyle teşekkür ederim,LG,Sony,HTC kaliteli markalar fakat ben arayüzlerini beğenmiyorum

Reaksiyon puanı
16,128
sanki 4'' ekran çok küçük de oyun oynanmaz daha 2,4'' ekranlı tel kullanan var...

Reaksiyon puanı
16,128
her oyun ios'a uyumlu yapiliyor 4'' ekran ufak degil oyunun krli oynanir ...

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
5S inşaallah.

Benim tarzım :)

Note 3'de güzel ama Samsung'a karşı bir ön yargı oluştu.

Evet 32 tabii.

Oyun oynamak için xBox'ım var zaten,hep bir iPhone almak istemişimdir ama geçen sene S3 nasip oldu bu yıl alıcam inşaallah daha sonrası Allah kerim :)

Parmak izini kullanırım tabii,bekleme olayı çok saçma bence iPhone 6 çıksın 6S'i bekleyelim 6S çıksın 7'yi bekleyelim bu sonsuza dek gider :)

Aklımdan geçenlere tercüman oldun teşekkür ederim :D
rica ederim 5s alcaksın sanırım:D