Samsung Galaxy S3 ROM için yardım ?

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Bu videodaki gibi yaptığına emin misin?

[video=youtube;zE0zjG7taBs]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zE0zjG7taBs[/video]

CWM dosyasını çıkarttım ama videodaki gibi değil disk yansıması şeklinde.Nasıl dosyayı çıkaracağımı bilmiyorum videodaki formatta olduğu gibi tar uzantılı falan

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
cyanogenmod yüklersen garanti uçar. Garantiyi geri döndürmenin yolu var onun için odinden stock romu yükleyip triangle away uygulamasını yükleyip sayacı sıfırlaman gerekir.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
cyanogenmod yüklersen garanti uçar. Garantiyi geri döndürmenin yolu var onun için odinden stock romu yükleyip triangle away uygulamasını yükleyip sayacı sıfırlaman gerekir.

Boşver kardeş ya . Adam gibi kullanırsan bişey olmaz bu telefonlara. Ha ne bozar işte bu yaptığımız olaylar esnasında olur rootlarken rom kurarken fln işte. Samsungtan yükleme gelene kadar 1001 tane rom kurarım ben.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sor ama önce araştır, öbür türlü hazıra konmak oluyor. :)

Araştırmıştım zaten anlayamadığım için sana sorup durmuştum merak etme kolay kolay hazıra konmam :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sor ama önce araştır, öbür türlü hazıra konmak oluyor. :)

Bu arada sen custom rom kullanıyorsan adı ne bana önerir misin ?

Reaksiyon puanı
2,148
Sızdırılan samsung romu kurma. 4.2.2 istiyorsan cm10.1 kur direk. 10.2 4.3'dür.

Reaksiyon puanı
2,148
Valla ben kuruyorum hemşerim kur derim sonra yanlış bişey yaparsın benden bilirsin ister kur ister kurma. :)

Reaksiyon puanı
2,148
herhangi biri olur kardeşim niye bu kadar taktın anlamadım, valla getir ben yapayım diyeceğim artık

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
cwm'de install zip from sdcard veya hafıza kartına attıysan dosyayı install zip from extsdcard var, oradan seçeceksin zipli rom dosyasını, tabi bunu yapmadan önce wipe yapman lazım wipe data/factory reset wipe cache ve advanced altında wipe dalvik cache seç uygula, sonra da install zip from... seçeneklerinden biriyle romunu yükle

Videolarda gapps diye bişeyden bahsediliyor. Nedir o ?

Reaksiyon puanı
2,148
Google programlarıdır. Gapps i de indir romun ardından onu da flashla yani install zip from.... bölümünden.