Milli takımda Abdullah Avcı dönemi sona mı eriyor?

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Avcı dönemi sona erdi

Milli Takım'da Abdullah Avcı dönemi sona erdi.

160820131104520474287_2.jpg

TFF Başkanı Yıldırım Demirören yakın geçmişte yaptığı basın toplantısında "Keşke Abdullah Avcı'ya sabredebilsek" demişti. Ancak Demirören'in ve ekibinin de Abdullah Avcı'ya tahammülü kalmadı. 2014 Dünya Kupası katılma şansı hayli düşük olan Milli Takımın Abdullah Avcı ile gösterdiği performans bütün futbol kamuoyunun tepkisini çekmekte. Yıldırım Demirören ekibinin Abdullah Avcı'nın ipini kesin olarak çekti ve grup elemelerindeki kalan maçların tamamlanmasıyla birlikte Abdullah Avcı'nın görevine son verecek. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in Avcı ve ekibine güvenini tamamen yitirdiği ve bu yüzden Gana ile oynanan hazırlık maçına dahi gelmediği biliniyor. Abdullah Avcı'nın görevine son verileceği haberleri öylesine yaygın ki, Milli Takım kampında olan futbolcuların yeni teknik direktör arayışlarından bile haberdar oldukları ve Abdullah Avcı'nın görevine son vedileceğinini bildikleri öne sürülüyor. Bu yüzden bir mucize olsa Milli Takım 2014 Dünya Kupası'na katılma şansı elde etse bile Abdullah Avcı'nın görevine kesin olarak son verilecek.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören kendisine ile yönetimine karşı eleştirileri azaltmak ve başarısız başkan imajını yok etmek amacıyla Milli Takım'da reform planlıyor. Demirören ve ekibi 2016 Avrupa Şampiyonası'na mutlaka katılacak ve iddialı olacak bir yapıyı oluşturmanın planlarını yapıyor.

TERİM VE DENİZLİ GÖZDE ADAYLAR

Abdullah Avcı'dan sonrası için Milli Takım planlaması yapılırken, aday teknik direktörler arasında Fatih Terim ve Mustafa Denizli başı çekiyor. Fatih Terim'in hem Galatasaray hem de Milli Takımı birada çalıştırabileceği görüşü TFF Yönetimi'nde masaya yatırıldığı ve tartışıldığı ileri sürülüyor. Terim'in görev kabul etmemesi halinde Mustafa Denizli veya Şenol Güneş gibi isimlerin gündeme geleceği ve büyük bir olasılıkla 2016 Avrupa Şampiyonası'nda yerli teknik adamın görev yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

​http://sporaktif.dha.com.tr/milli-takimda-abdullah-avci-donemi-sona-erdi_512574.html

NoImgThumbM.gif

TFF'den açıklama!

Bazı basın yayın organlarında, "A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Andorra ve Romanya maçlarının ardından gönderileceği" ve "Avcı'nın yerine hoca arayışında olunduğu" şeklinde iddialara yer verildiği üzülerek takip edilmektedir.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Sayın Abdullah Avcı'ya yönelik, iddialarda yer aldığı şekliyle bir tasarrufu veya görüşü bulunmamaktadır.

Milli Takımlar Teknik Sorumlusu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Sayın Abdullah Avcı, halihazırda görevinin başındadır.

Böylesine asılsız, Milli Takım saygınlığını ve kişileri rencide edecek haberlerle kamuoyunu yanıltmaya kalkışmanın basın-yayın organlarının inandırıcılığı, güvenilirliği, etik anlayışıyla bağdaşmadığını düşünmekteyiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

TFF

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bence Fatih Terim gelse çok daha iyi olur adam coşuyo GS de :)

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Avcı'da belediye de coşuyordu noldu sonuç sıfır :) Yani kendi takımında uçması bişiy değiştirmiyor.

belki takıma alışamamıştır :p Valla bu gidişle zaten bizim Milli Takım dan bi cacık olmaz isterse Morinho gelsin :)

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
belki takıma alışamamıştır :p Valla bu gidişle zaten bizim Milli Takım dan bi cacık olmaz isterse Morinho gelsin :)

Kesinlikle takılıyorum. Yeni gelecek adamında işi zor. Sıfırdan bi takım yaratması lazım ve gözler hep üzerinde olacak yani.

kafgore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ne fark eder? yeni gelene ne kadar tahammül etceksiniz sanki? mesele teknik direktör meselesi olsaydı keşke...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Terim gelmez de Mustafa Denizli iyi bir tercih olur.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Milli takımın kurtuluş yolu çok basit, Galatasaray'dan al bütün oyuncuları yabancıların yerinede en iyi Türk oyuncuları al tamam. Ama sen oynasın oynamasın aynı oyuncuları çağırırsan kusura bakma ama otur 58.liğe dua et.

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Milli takımın kurtuluş yolu çok basit, Galatasaray'dan al bütün oyuncuları yabancıların yerinede en iyi Türk oyuncuları al tamam. Ama sen oynasın oynamasın aynı oyuncuları çağırırsan kusura bakma ama otur 58.liğe dua et.

Kusura bakma ama ya gerçekten 28 yaşında değilsin yada zerre futboldan anlamıyosun kusura bakma

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Yıldırım Demirören ekibinin Abdullah Avcı'nın ipini kesin olarak çekti ve grup elemelerindeki kalan maçların tamamlanmasıyla birlikte Abdullah Avcı'nın görevine son verecek.

Başlıkta A.Avcı dönemi sona erdi diyor. Ama haberin içeriğinde daha görevine son verilecek yazıyor.

Sallama habere benziyor (İnşallah değildir.)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Kusura bakma ama ya gerçekten 28 yaşında değilsin yada zerre futboldan anlamıyosun kusura bakma

Yorumun espri içerdiğini anlamanız için yanına gülücük koyamız şartmı?? Takımında oynasın oynamasın kadroya sürekli aynı oyuncuların çağırıldığını belirtmek istedim. Ama siz bunu anlayacak yaşta değilsiniz yada direkt yaranız var.

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Yorumun espri içerdiğini anlamanız için yanına gülücük koyamız şartmı?? Takımında oynasın oynamasın kadroya sürekli aynı oyuncuların çağırıldığını belirtmek istedim. Ama siz bunu anlayacak yaşta değilsiniz yada direkt yaranız var.

Komik çoçuk seni :)

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
illa kavga küfür kıyametmi istiyorsun? 25 yaşında adamsın e adam gibi cevap verebilecek kapasiten varsa ver yoksa ki yok o zaman gölge etme.

Espiri olarak yazdım diyosun bende komik çoçuksun dedim. Hemen kişiliğini belli ediyosun. Küfür kıyametmiş valla komik çoçuksun vesselam.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
yıldırım demirören yine gündemi değiştirecek.bir oyuncak buldu kendine.

3lvve-D839-1E74-FFC7.jpg

tapmaz14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
madem kovacaksınız niye bu kadar sabreddiniz. Arsene Wenger gibi yıllardır Arsenal in başında duran bir örnek var.Bence en büyük hatamız teknik direktörlerden hemen bizi 1. yapmasını istememiz.Futbol sadece oyuncu işi değil ki futbol takım işi sistem işi ve bu sistemide teknik direktör 2-3 ayda oturtması uygulatması zor.Madem birini getirdiniz ona tam destek verin ve onu orada bırakın.Eğer haber doğruysa Abdullah Avcı gittiyse nedense Şenol Güneş veya Yılmaz hoca gelmesini istiyorum özellikle Yılmaz hocanın :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bu sefer Yılmaz Vural gelecek diye düşünüyorum ama başarının sadece hocayla olmadığı ortada, kimler geldi kimler gitti.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Benim anlamadığım bir hocayı kovduktan sonra diğer eski kovduğu hocalara alternatif olarak geri dönmeleri..
Bir kısır döngü sistemi almış başını gidiyor..

Şu Tüpçüden de kurtulaydık iyiydi.

Yalpagan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok çok sevindim, umarım yerine Yılmaz Vural gelir.

Bakınız: "Milli Takımın başına illa yabancı teknik direktör gelecekse benim Alman pasaportum da var." - Sir YV

Reaksiyon puanı
10,315
milli takıma şu an için Şenol GÜNEŞ'ten daha iyi bir hoca düşünemiyorum. bir fenerbahçeli olmakla beraber şenol hoca her zaman takdir ettiğim, futbol bilgisi, beyefendiğili ile her zaman favorim olmuş saygın bir hocadır. umarım bir yanlış yapmaz ve mutlaka onu getirirler. ama ille de o olmayacaksa bu defa yılmaz vural derim.