friendly
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 671
Ne işe yarıyor o eklenti. İyi bişi ise link atsana Tor yazınca bir sürü arama sonucu çıktı![]()
Uğraşamam seninle
Ne işe yarıyor o eklenti. İyi bişi ise link atsana Tor yazınca bir sürü arama sonucu çıktı![]()
Dershanede sabahtan akşama kadar derse girerek.Hafta sonları nasıl bir iş bulup geçimini sağlayabilirsin ki ?
İş artık sıktı. İstifa verdim.
Yok 10 numara iş oldu kendi açımdanİş işte bulunur, hata etmişsin bence.
win 8.1 kurulmuyooğtek aklımdan gecen bu
Güneş Çarptı Herhalde::laugh:Hemşireler ne kadar güzel olursa olsun hastanelerden nefret ediyorum. O değil iftara da buradayım :/
Güneş Çarptı Herhalde::laugh:
bilmiyordum geçmiş olsun.Kötüye bişey olmaz abi![]()
Yaşlı bir komşumuz var, ninem sayılır onunla alakalı. Serum verdiler uyuyor şimdi.
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.Hemşireler ne kadar güzel olursa olsun hastanelerden nefret ediyorum. O değil iftara da buradayım :/
gizli harikalar diyarımı@desperado64 hacı zevklerimiz hep bir ha.![]()
Ben bu şahsın başka bir resmini daha önce sende görmüşüm ama kim olduğunu araştırmamıştım. Şimdi araştırınca senin de resmi gördüm.![]()
Benim için yeni bir keşif oldu.
![]()
Arsenik harikalar diyarındagizli harikalar diyarımı![]()
@desperado64 hacı zevklerimiz hep bir ha.![]()
Ben bu şahsın başka bir resmini daha önce sende görmüşüm ama kim olduğunu araştırmamıştım. Şimdi araştırınca senin de resmi gördüm.![]()
Benim için yeni bir keşif oldu.
![]()
Üstad senin izinden gidiyoruz.evet profil resmim. En güzel türk kızı bence. Ben de mini bir foto albümü var![]()
@desperado64 bayrama az kaldı sabret![]()
Üstad senin izinden gidiyoruz.![]()