Amanda
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
"İçinde Yaşadığım Deri" bu filmi kesinlikle tüm psikolojik-suç severlere tavsiye ediyorum..
Gençler bana şöyle doğaüstü güçleri olan insanların, gençlerin olduğu filmler önerebilir misiniz?![]()
Dediklerinizi izledim arkadaşlar :/ Var mı bildiğiniz başka filmler?
sanctum denenebilirAilecek izlenecek güzel bir 3D film var mı?
Ailecek ama küçük çocuk yok ben 20 yaşındayım annem ve babamla izleyebiliceğim animasyon olmasın yani.
İçinde sevişme sahnesi olmayan ne kadar büyüsekte kasılıyor insan
izledim bunu abraham linclon u izledinizmi tavsiye edermisiniz ?sanctum denenebilir
tarihi seviyorsanız olabilir.izledim bunu abraham linclon u izledinizmi tavsiye edermisiniz ?
izledim bunu abraham linclon u izledinizmi tavsiye edermisiniz ?
world war z 'ye git beklemedenArkadaşlar yeni çıkmış aksiyon dolu veya bilim kurgu olursa çok harika olur yada hoşunuza giden filmleri önerirseniz çok sevinirim.
genel yorumlar zaman geçirmeye yönelik ve iyi bir 3D sunduğu kanısında hocam@zoki o filimle ilgili divxplanette adamın biri bi sayfa yorum yazmış ama güzel yazmış...
Yorumlarda 2. Sayfa...
http://divxplanet.com/sub/m/32741/Pacific-Rim.html
dikkat ettim de cidden son vizyon filmlerine giden olmamıştı.@zoki bu forumda filimleri senden önce izleyen kimse yokki..
Hepimiz beleşçiyiz, paylaşıma düşmesini bekliyoruz dört gözle![]()
Benim bu aralar amerikan filmleri ile pek aram yok.@arsenik @Darknes$
pasific rim i izlediniz mi yarın gitmeyi düşünüyorum.
diğer izleyen arkadaşlar da yorumlarını sunabilir
http://www.imdb.com/title/tt1663662/
finali beni ters köşe yapmıştı hala suçlu bu ,bu dediğimi bilirim@zoki filmi sinemada izlemenin keyfi başkadır elbet.
Sen izle bize anlat, tavsiye et bol bol..
Mesela "Now you see me" isimli film hala kaliteli görüntü düşmedi paylaşıma.
O filimi çok merak ediyorum şahsen, sen onu da izledin sanırım.
halk düşmanıBenim bu aralar amerikan filmleri ile pek aram yok.![]()