Kum torbası tavsiyesi

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
Genelde evde çalışıyorum. Evde Koşu bandı,bisiklet,halter(10KG) var. Başlayalı 5-6 ay oldu, Lakin kum torbasına heves ettim bir de onu alacam hepsiburada.com baktım fiyatları normal bana önerebilceğiniz varsa sevinirm ..

Not: ben ikisi arasında kararsızım onların resimlerini atıyorum arkadaşlar sizde bana yardımcı olursanız sevinirm ?

Spor_1159717.jpg

[h=1]Altis 25 X 70 Boks Torbası (İçi Dolu ) - BKS 70[/h]Dayanıklı Kauçuk Alaşımlı PVC malzemeden yapılmıştır
İçi dolu 25 X 70cm kum torbası.

İçi elyaf ve kumaş talaşı ile doldurulmuştur.

Kendinden asma zincirli.

Ebatları :Boy 70cm, çap 25 cm.

Ev kullanımı ve bireysel çalışmalar için hazırlanmıştır.

Üstten asmada, kolonları birleştirici 8 mm. kalınlığında vidalı ( U ) halkalar kullanılmıştır.

Torbamızın ağırlığı 18kg. gelmektedir.

Boks ve uzak doğu antrenmanlarınızda kullanabileceğiniz, kendinden zincirli, içi dolu kum torbası.

Antrenman eldiveni ve ayakkabısı ile kullanılır.

Çıplak el ile ve sivri ayakkabılarla yumruk, tekme vb. kullanılmaz.

Ürün ev tipidir.

Boks güçtür; yapanı her anlamda güçlendirir; kişinin kendine güveninin artmasını, daha dik ve emin durmasını, fiziksel ve ruhsal olarak daha zinde olmasını sağlar.

Spor_790289.jpg

[h=1]Do - Smai Ev Tipi Kum Torbası ( 100 x 30 cm ) KT-522[/h] EV TİPİ KUM TORBASI
KT-522 Beyaz, sarı, kırmızı, mavi, siyah PVC : 100x30 cm. Dolu - aksesuarlı.
Ürünümüzde, İSO: 9001 belgeli, PVC sıvalı, 1100 dtex iplikten (N/ 5 cm.de 225-250 Kg.) kopma mukavemetli 650gr./m² ağırlıkta mamul brandalar kullanılmaktadır.
Torbanın üst kenarına Torba asma ve taşıma işlevini görecek, deri takviyeli ve 6 mm. Kalınlığında 4 adet üçgen halkalar geçirilen kendi kumaşından aparatlar monte edilmiştir.
Torbamızın içi taranmış kumaş elyafları ve torbalanmış kum ile doldurulur.
Torbamızın içine fazlalık olarak monte edilmiş ( Fermuar dişlerinden çıkabilecek tozu dışarıya vermemek için) astar kumaş elyafların üzerine toplanarak fermuar kapatılır.
4 mm. kalınlığında 35 Cm. uzunluğunda 4 adet zincir, 5 mm. Kalınlığındaki 4 adet (S) halka ile aparatlara geçirilen üçgen halkalara bağlanırlar.
Zincirlerin diğer ucu 6 mm. kalınlığında bir adet (S) halka birleştirilir. (S) halkanın diğer ucu 7 mm. Kalınlığındaki fırdöndünün alt ucuna bağlanır.
Zincirlerin içinde 7 mm. Kalınlığında kancalı çelik dubel bulunmaktadır. Kum torbasının asılacağı tavandaki yer tespit edildikten sonra 6 mm. ( Çelik dubelin bir numara eksiği )Kalınlığındaki matkap ucu ile tavan delinerek dubel monte edilir. Dubelin kancalı ucuna fırdöndü geçirildikten sonra torbamız kullanıma uygun hale gelmiş olur.
Bu işlem ?Asmolin? tavanlarda uygulanamaz; Başka çözümler düşünülmelidir. Ev kullanımlı ve bireysel çalışmalar için hazırlanmış torbamızın dolu ağırlığı 20 Kg. gelmektedir. Spor dolu yaşamınızda mutluluk ve başarılar dileriz.
Önemli notumuz: Kum torbalarını tavana asmadan önce lütfen (S) halkaların açıklıklarını kontrol ederek, gerekli kapanmanın çekiç vb ile sert darbeler altında sıkıştırılması gerekir.

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
EDİT : Arkadaşlar yardım edecek olan biri cıkmadı daha ??

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Karşılaştırdığında ikincisi daha kaliteli.

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
evet bende 100 x 30 cm almayı düşünüyorum kalite olarak markası olarak ve ev olarak bu idealmi hocam ...

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam boşver alma bence en karateye falan yazıl evde nasıl uğraşıcan onunla :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Altisin bir benzeri var bende 25 kilo filan ama biraz abanınca uçuyor, high kick ve low kickte atabilirsin sadece kroşe apakat direktle geçiştirme :D

Tavana çakacağın zamanda 2 tane çengel vidaların en büyüğünden yakın aralıktı çakman gerek http://www.resimyukle.com/cengelli-vida_1nl9

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
konyak hocam ah burada karete olsa yok ki sadece vücut geliştirme ve boks var bende boks gitmeyi istiyomda fiyatlar burada acayip pahalı 12 günlüğü 60 lira :( oda bi işe yaramaz 12 günlk için oraya gitceğime kumtorbası olırım daha iyi evimde koşu bandı vs diğer aletler var KUM TORBASININ Do - Smai markası daha kaliteli geldi bana

apix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
the_ godfather kardeşim ikincisi daha kaliteli gözüküyor.Bende bu günlerde bundan almayı düşünüyorum, okul vs.. olduğu için pek vakit olmaması nedeniyle bende evde çalışıyorum.Burda benimde arkadaşlara bir sorum olacak benim evin tavanı taşımayacak gibi geliyor arkadaşlar başka ne tür monta edilir acaba.İlginiz için teşekkürler.

RKYuckeN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
millet ben size söyliyeyim bunu alıcağınıza arkadaşlarınızla sunta gibi uzun kalın yerine ince geniş tahtalar var arkadaşlarınızdan rica edin tutsunlar sizde BAM!!!! BAM!!!! BAM!!!! diye geçirin :D :D :D alsana işte geliştirme (100% gelişme)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Kum torbasının dış yapısından çok iç kumaşı önemli, bir zaman sonra darbelere maruz kalmaktan kumaşlar kum torbasının altında sıkışmakta ve alt taraf taş gibi olmakta.
O zaman yenilemek gerek içini. Dışına da kolay kolay bir şey olmaz. Güzel de bir eldiven alırsın yada elini sararsın çalışırken.

the_ godfather kardeşim ikincisi daha kaliteli gözüküyor.Bende bu günlerde bundan almayı düşünüyorum, okul vs.. olduğu için pek vakit olmaması nedeniyle bende evde çalışıyorum.Burda benimde arkadaşlara bir sorum olacak benim evin tavanı taşımayacak gibi geliyor arkadaşlar başka ne tür monta edilir acaba.İlginiz için teşekkürler.

Üstteki mesajımda dediğim gibi 2 tane büyüğünden çengel vidayı dübelle tavana yerleştirirsen sorun kalmaz.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
:hammer:ben kum torbasının orjinalinin içine baktım
buğday wwardı :blink:
bildiin buğday yani kilosu 1tl yada 1.5 tl gibi bişe:laugh: al 25,26 kilo yeter galiba sana iyi çalışmalar BUNUDA DİKKATE AL BENCE(=:thumbup:başarılar:cool:

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Güzel bir kum torbası.Kumu bulacagın yer varmı sanırım sadece Kum torbasını gönderiyorlar vede yanında yolladıkları eldıven berbat.Sargılı eldivenleri tercıh etmenı öneririm
Bunun gibi http://urun.gittigidiyor.com/spor/dragon-boks-ve-kick-box-bandaj-3-5-metre-mavi-el-59012467 .

Bide sakın torbanın alt taraflarına tekme atma ayagına zarar gelır kum orda sıkıstıgı ıcin :D
galiba benim verdiğim adrestekinin içinde elyaf tarzı birşey var kum yok yani

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynısı bende var bi ara heves edip almıştım duruyo şimdi öyle.Fena değildir yani yeni başlayan biri için idealdir diyebilirim.İkinci el almak istersen özel msj at :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
aynısı bende var bi ara heves edip almıştım duruyo şimdi öyle.Fena değildir yani yeni başlayan biri için idealdir diyebilirim.İkinci el almak istersen özel msj at :)

Özel mesaj biraz zor be :D

Geçen burma vidalar yine dayanamadı, en sonunda çelik dübel aldım. Ramazandan sonra takıp deneyeceğim.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
evde zor olur asmak falan bence.. düşer müşer aman diim :D

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
dübel kullanılmalı burgu bidaların tutacağını pek sanmam

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Çok küçük bunlar.Kaç yaşındasın ve fiziki kuvvetini bilmiyorum ama ne olursa olsun bu kadar küçük torbadan hayır gelmez.En az 1,5 metrelık 40-50 cm genışlıgınde olanlardan kullanmalısın.Bunlara bi yumruk atarsın hacı yatmaz gibi sallanır sallanır durur.Ağır ve büyük olması lazım ki seri yumruklar ve tekmeler çalışabilesin.Ama benim kanaatim evde kum torbasına gerek yok.En fazla 1 ay sonra süs eşyası olur o kadar...

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Çok küçük bunlar.Kaç yaşındasın ve fiziki kuvvetini bilmiyorum ama ne olursa olsun bu kadar küçük torbadan hayır gelmez.En az 1,5 metrelık 40-50 cm genışlıgınde olanlardan kullanmalısın.Bunlara bi yumruk atarsın hacı yatmaz gibi sallanır sallanır durur.Ağır ve büyük olması lazım ki seri yumruklar ve tekmeler çalışabilesin.Ama benim kanaatim evde kum torbasına gerek yok.En fazla 1 ay sonra süs eşyası olur o kadar...
dayıoğlu biz profosyonel boksör değiliz yeter bize 100 - 30 ...ayrıca bi aya kadar zaten bırakar insan gelip gidip 2 tane vursak yeter :) önemli olan ter atmak değil sıkıntı atmak

Tutuyor tutmasınada bana dayanamadı zavalllılar :D
baya bir yapılıyım kodum mu uçururum diyorsun :)

mcandan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sinir atmak için 2 metrelikler şart :D

:hammer:ben kum torbasının orjinalinin içine baktım
buğday wwardı :blink:
bildiin buğday yani kilosu 1tl yada 1.5 tl gibi bişe:laugh: al 25,26 kilo yeter galiba sana iyi çalışmalar BUNUDA DİKKATE AL BENCE(=:thumbup:başarılar:cool:

nimetle şaka olmaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
valla ben bitane kodum mu o patlıcan gibi patlar :thumbdown:
o kum torbaları ezik

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sıyah olanınnın daha ıyı de oda hafıf bende alcam ama daha agırına bakıyom ..

turkojen34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sitede de güzel ev ve salon tipi kum boks torbası varmış Www.spor77.com belki faydam dokunur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben evimde kum torbası yapmak
istiyorum ama nasıl olcağını bilmiorum. yani ebatları nasıl olmalı ... kum torbasındaki zincirleri nasıl torbaya takcam ve evin tavanına nasıl ascam ... bunlar hakkında bilgi verirmisiniz.