Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
yav hala güncelleme konusunda yardım eden çıkmadı. Gezi kapanmasa da oraya mı yazsaydım ne :D

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
yav hala güncelleme konusunda yardım eden çıkmadı. Gezi kapanmasa da oraya mı yazsaydım ne :D
yaz yaz içini dök.... sen bu gidişle hiç kulanamayacaksın::)
yukarıdaki espiride Sen neden bu kadar kasıyorsun kendini. kur 7 i kurtul bu dertten.:)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
yaz yaz içini dök.... sen bu gidişle hiç kulanamayacaksın::)
yukarıdaki espiride Sen neden bu kadar kasıyorsun kendini. kur 7 i kurtul bu dertten.:)
ya orjinal hali şu an. 8 pro var,7 ultimate var ama orjinal iyidir :) baya çözüm yolu denedim hala olmadı, geliyor geliyor iptal oluyor..

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ya orjinal hali şu an. 8 pro var,7 ultimate var ama orjinal iyidir :) baya çözüm yolu denedim hala olmadı, geliyor geliyor iptal oluyor..
hala kendini kasıyorsun .... benim laptopa kurdum. şimdi yeniden yükleme yapamıyorum. ama kasmıyorum kendimi türkiyeye gelene kadar sabır edecem. ondan sonra servis ... keyfim gıcır gıcır ... ama sen ne yapıyon kafayı yiyuorsun . yapma kardeşim olursa olur oomazsada ya sabır der gecersin..:)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
hala kendini kasıyorsun .... benim laptopa kurdum. şimdi yeniden yükleme yapamıyorum. ama kasmıyorum kendimi türkiyeye gelene kadar sabır edecem. ondan sonra servis ... keyfim gıcır gıcır ... ama sen ne yapıyon kafayı yiyuorsun . yapma kardeşim olursa olur oomazsada ya sabır der gecersin..:)
hafif inatçıyım işte :) olmadı basarım pro formatını :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sazan.avi yaptın resmen videoyu görene kadar. :( :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aynen ben günde 1 ekmek ve dahasını yiyorum ama kilo hep aynı ara sıra 1-2 kilo artıyor o kadar. Ama ben spor da yapmıyorum. :D
Ben spor yap amca yazmıştım :) Spor yapıyorum değil :P Ben her yemekte 1 ekmek yerim :) ekmek güzeldir ama kilo artmıyor :) inşaAllah artmazda bundan sonra :)

Win 8 Pro mu kullanıyorsun ? Senin pro'yu full sürüm yapmanın zamanı gelmiş :) orijinal yapalım seninkini ben 8 aydır güncelleme yüklüyorum sorun yok hala sanada bir özel mesaj atayım :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Ben spor yap amca yazmıştım :) Spor yapıyorum değil :P Ben her yemekte 1 ekmek yerim :) ekmek güzeldir ama kilo artmıyor :) inşaAllah artmazda bundan sonra :)

Win 8 Pro mu kullanıyorsun ? Senin pro'yu full sürüm yapmanın zamanı gelmiş :) orijinal yapalım seninkini ben 8 aydır güncelleme yüklüyorum sorun yok hala sanada bir özel mesaj atayım :)
pro değil. single sürümü. Orjinal içindeki yani.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
google saçmalamış iyice.

görsellerde adım soyadım ile arama yapıyorum, benimle hiçbir alakası olmayan ıspanaklı pideden, yaprak sarmasına, backham dan, lavaboda duş alan tavşana kadar ne kadar alasız görsel varsa çıkıyor :)

Mühendisleri mantarı fazla kaçırmış.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
google saçmalamış iyice.

görsellerde adım soyadım ile arama yapıyorum, benimle hiçbir alakası olmayan ıspanaklı pideden, yaprak sarmasına, backham dan, lavaboda duş alan tavşana kadar ne kadar alasız görsel varsa çıkıyor :)

Mühendisleri mantarı fazla kaçırmış.
:D bende kendimi arattım, bülent ersoy bile çıkınca kapattım direk :D

adnan hocanın kızlardan da çıktı bi tane :D

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Bende yazdım. Kötülere Gelin Olasın şarkısını söylüyormuşum :P

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Bende kendimi Google da arattım görsellerde Nutella çıktı :P

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ben 3G den giriyorum nete "Fatih Nutella" yazınca bende bir sürü Nutella resmi çıkıyo..
Resmi koymakla uğraştırma beni, ama inanmıyorum dersen koyarım resmi valla :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben aratınca neler neler çıkıyor Kore'liler filan çıkıyor :P Lordarcual yazınca abovv :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...