Malum konu kapandı, forumda in cin top oynuyor![]()
Sen in ol bende cin olayim bir tanede top bulduk mu tamamdır
Malum konu kapandı, forumda in cin top oynuyor![]()
Sen in ol bende cin olayim bir tanede top bulduk mu tamamdır![]()
Ben de antika diye satıyorum zaten.nerede kullanacaz ki onları![]()
Kullanacak alet hedavat bozuldu![]()
Herhangi bir konuda kavga fln çıkarsa etiketlemekten çekinmeyin, anında summonlanırım oraya![]()
Çıkar birazdan Aziz Y. basın toplantısında![]()
yaz yaz içini dök.... sen bu gidişle hiç kulanamayacaksın:yav hala güncelleme konusunda yardım eden çıkmadı. Gezi kapanmasa da oraya mı yazsaydım ne![]()
ya orjinal hali şu an. 8 pro var,7 ultimate var ama orjinal iyidiryaz yaz içini dök.... sen bu gidişle hiç kulanamayacaksın:
yukarıdaki espiride Sen neden bu kadar kasıyorsun kendini. kur 7 i kurtul bu dertten.![]()
hala kendini kasıyorsun .... benim laptopa kurdum. şimdi yeniden yükleme yapamıyorum. ama kasmıyorum kendimi türkiyeye gelene kadar sabır edecem. ondan sonra servis ... keyfim gıcır gıcır ... ama sen ne yapıyon kafayı yiyuorsun . yapma kardeşim olursa olur oomazsada ya sabır der gecersin..ya orjinal hali şu an. 8 pro var,7 ultimate var ama orjinal iyidirbaya çözüm yolu denedim hala olmadı, geliyor geliyor iptal oluyor..
hafif inatçıyım iştehala kendini kasıyorsun .... benim laptopa kurdum. şimdi yeniden yükleme yapamıyorum. ama kasmıyorum kendimi türkiyeye gelene kadar sabır edecem. ondan sonra servis ... keyfim gıcır gıcır ... ama sen ne yapıyon kafayı yiyuorsun . yapma kardeşim olursa olur oomazsada ya sabır der gecersin..![]()
Ben spor yap amca yazmıştımSazan.avi yaptın resmen videoyu görene kadar.![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Aynen ben günde 1 ekmek ve dahasını yiyorum ama kilo hep aynı ara sıra 1-2 kilo artıyor o kadar. Ama ben spor da yapmıyorum.![]()
Win 8 Pro mu kullanıyorsun ? Senin pro'yu full sürüm yapmanın zamanı gelmişyav hala güncelleme konusunda yardım eden çıkmadı. Gezi kapanmasa da oraya mı yazsaydım ne![]()
pro değil. single sürümü. Orjinal içindeki yani.Ben spor yap amca yazmıştımSpor yapıyorum değil
Ben her yemekte 1 ekmek yerim
ekmek güzeldir ama kilo artmıyor
inşaAllah artmazda bundan sonra
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Win 8 Pro mu kullanıyorsun ? Senin pro'yu full sürüm yapmanın zamanı gelmişorijinal yapalım seninkini ben 8 aydır güncelleme yüklüyorum sorun yok hala sanada bir özel mesaj atayım
![]()
Nasıl yani yaf ? Sana pro linkide atim o zamanpro değil. single sürümü. Orjinal içindeki yani.
google saçmalamış iyice.
görsellerde adım soyadım ile arama yapıyorum, benimle hiçbir alakası olmayan ıspanaklı pideden, yaprak sarmasına, backham dan, lavaboda duş alan tavşana kadar ne kadar alasız görsel varsa çıkıyor
Mühendisleri mantarı fazla kaçırmış.
Bende kendimi Google da arattım görsellerde Nutella çıktı![]()
desperado diye mi yazdın normal adını mı?Bende yazdım. Kötülere Gelin Olasın şarkısını söylüyormuşum![]()
yok abi yav ben aradım seni çıkmadı nutellaBende kendimi Google da arattım görsellerde Nutella çıktı![]()
yok abi yav ben aradım seni çıkmadı nutella![]()
Fatih Nutella yaz bakim ne çıkıyo![]()