friendly
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 671
E ölünce baya bi zayıflarsın artık![]()
Allah insanı açlıkla imtihan etmesin..
Bu halde ölürsem gözüm açık gider..
E ölünce baya bi zayıflarsın artık![]()
şimdi tatlı ne güzel gider ammaHelva ? kaç kalori bilmiyorum irmiklisi olsa yerdim şimdi :crying:
şimdi tatlı ne güzel gider ammaöğlen lahmacun akşam döner. oh ne etcil şeyim ben
![]()
abi sonuncu nasıl bişeyEtçil ve dayakçıl...![]()
abi sonuncu nasıl bişeyaile dışında pek dayakla işim olmadı
![]()
bir an ben de korktuydumAçlıktan ne dediğimi ben biliyor muyum![]()
İç sesim konuşuyor bazen![]()
Hasan Yükselir dinleyen var mı aranızda..
Ben bu adamı şimdiye kadar hiç duymamıştım ama beğendim..
hocam bence cin aliden başlaFazla yükselememiş sanırım.
Soyadının hakkını verememiş.
Ama olsun, her zaman şişenin dibi, en tatlı yudumu barındırır.
Yok la yok, edebiyatta s.çıyom ben![]()
garip bir film abi. konu garip. amerikan hayat tarzı ve çocukları. aradan 15 yıl geçiyor ve değişen bir iki yüz. gerisi bildiğin aynı. bi iki şey anlatıyor anlatmıyor. istersen bakabilirsin ama ben pek aradığımı bulamadım.o puanı nasıl aldıysa..Niyekine ?
Konuyu mu beğenmedin ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Forumun en garibanı olarak ben![]()
garip bir film abi. konu garip. amerikan hayat tarzı ve çocukları. aradan 15 yıl geçiyor ve değişen bir iki yüz. gerisi bildiğin aynı. bi iki şey anlatıyor anlatmıyor. istersen bakabilirsin ama ben pek aradığımı bulamadım.o puanı nasıl aldıysa..
hep final izliyon gibime geldi abiHmm.. Tamam izlemiyeceğim o zaman.
Zaten izlemem gereken bir kaç dizi sezon finali daha var..
Onların tadını çıkaram gari.![]()
O zaman Kenan Işık'la Kim milyoner olmak istere katıl.:4:Forumun en garibanı olarak ben![]()
hep final izliyon gibime geldi abi![]()
O zaman Kenan Işık'la Kim milyoner olmak istere katıl.:4:
Ben bi defasında bi radyo programından çeyrek altın kazanmıştım ama almadım.. Soruları bilmiştim.O yarışma da ben para kazanamam yav heyecanlanırım..![]()
Ben bi defasında bi radyo programından çeyrek altın kazanmıştım ama almadım.. Soruları bilmiştim.
Helva ? kaç kalori bilmiyorum irmiklisi olsa yerdim şimdi :crying:
valla ben un helvasına dayanamıyorum![]()
Ben Kim milyoner olmak istere katılsam ve 1 milyonu kazansam onuda almam..Neden almadın ?![]()
sen al kırışırızBen Kim milyoner olmak istere katılsam ve 1 milyonu kazansam onuda almam..
Ciddi söylüyorum.
Aynen şöyle derim Kenan ışık'a Kenan bey ben buraya kendimi sınamak için gelmiştim ve bütün soruları bilerek ödülümü aldım yani kazandım. Para önemli değil..![]()
ben olayım @friendly abiyi söyle rahatla ve yemek konularına sokmayacam. oylarınızı bana verinAbi mavi gezenler beni pek sevmez![]()
Hem öyle bir düşüncem hiç olmadı şimdiye kadar.
Bak oylama felan olacakmış, sen koysana adaylığını..
Gurur duyalım seninle