SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Bütün fikirlere, bütün sorulara, bütün düşünce ve kafa yormalara alabildiğimiz tek cevap: "siz hala onları mı savunuyorsunuz". Özetleme yeteneğinize hayran oldum. Sanırım sizden çok şey beklemişim.

Defterler eski de ideoloji değişmemiş. Bak, 1400 yıl önce Hamza'nın ciğerini yiyenler bugün hala yapıyorlar aynısını.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Tek çare Hülya Avşar, Necati Şaşmaz. :D
Görüşülen kişiler komedi. Athena grubunun solisti.
Kahkaha atacam ama konu o kadar ciddi ki utanıyorum.

Başbakan kendi seçtiği olaylarla hiçbir alakası olmayan kişilerle göstermelik göz boyamalık görüşüyor. Sözde diyalog kurmuş olacak. Diyalog peşinde olan biri 1 haftadır provoke ederek, olayları tırmandırmaz, bu noktaya getirmezdi.

Aklı selim bir açıklama ile o meydandakileri oradan çıkartacak gücü varken, bunu tercih etmedi, şimdide kendi mitiningini yapacak. Kime karşı neye karşı? Miting boyunca tüm söylemleri, seçmenini o gezi parkındaki protestoculara karşı provoke etmek ve öfke kin nefret duyguları ile doldurmak olacaktır. Yazık bu ülkenin başbakanı kibir nehirlerine kapılmış, öfkesine yelken açmış, kin ile beslenip, savaş naraları atıyor.

Bir iç savaş çıkarsa bunun en büyük sorumlusu başbakan olacaktır.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Doğru söylüyorsun aslında,Hiçbiri ile görüşmemek lazımdı.
Bildiklerini Okusalardı keşke....

Bu görüştükleri kişiler ne yapmışta görüşüyorlar.
Kime sahipler, kimi etkileyecekler de görüşme yapılıyor.
Bu görüşülenler eylemin karşısında olanlar değil mi.
Bildiklerini okusunlar da senle ben, onla ben, diğeriyle o, böyle ayrılalım. Halkı halka kırdırsınlar.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Başbakan kendi seçtiği olaylarla hiçbir alakası olmayan kişilerle göstermelik göz boyamalık görüşüyor. Sözde diyalog kurmuş olacak. Diyalog peşinde olan biri 1 haftadır provoke ederek, olayları tırmandırmaz, bu noktaya getirmezdi.

Aklı selim bir açıklama ile o meydandakileri oradan çıkartacak gücü varken, bunu tercih etmedi, şimdide kendi mitiningini yapacak. Kime karşı neye karşı? Miting boyunca tüm söylemleri, seçmenini o gezi parkındaki protestoculara karşı provoke etmek ve öfke kin nefret duyguları ile doldurmak olacaktır. Yazık bu ülkenin başbakanı kibir nehirlerine kapılmış, öfkesine yelken açmış, kin ile beslenip, savaş naraları atıyor.

Bir iç savaş çıkarsa bunun en büyük sorumlusu başbakan olacaktır.

Konuyla o kadar alakasız kişileri çağırmış ki.
Hani bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bütün fikirlere, bütün sorulara, bütün düşünce ve kafa yormalara alabildiğimiz tek cevap: "siz hala onları mı savunuyorsunuz". Özetleme yeteneğinize hayran oldum. Sanırım sizden çok şey beklemişim.

Defterler eski de ideoloji değişmemiş. Bak, 1400 yıl önce Hamza'nın ciğerini yiyenler bugün hala yapıyorlar aynısını.
Oh ne ala Memleket, sıkışınca Ver Coşkuyu Dinime,Mezhebime...
İdeoloji değişmez...
Zalim o zamanda Zalimdi,Hainde aynı şekilde...
Sadece Kılık ve Kılıf değişmiş...
Tabii idrak edebilene...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu görüştükleri kişiler ne yapmışta görüşüyorlar.
Kime sahipler, kimi etkileyecekler de görüşme yapılıyor.
Bu görüşülenler eylemin karşısında olanlar değil mi.
Bildiklerini okusunlar da senle ben, onla ben, diğeriyle o, böyle ayrılalım. Halkı halka kırdırsınlar.
Bunların dışındakilerin yaptırmak istediğide bu değilmi idi zaten...
Yeşile destek adına,Halkı Halka kırdırmak değldide ne idi.
Aslında Alabora'yı çağırmalı idi,Nasıl Olsa Mesele Gezi mezi değildi...
Doğru dersin...!

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Esed gösteri yapan topluluklara uçakla bomba yağdırırken,her gösteride en az 20 gösterici ölürken, Esed haklı diyenler Taksim'e gaz bombasını katliam gibi anlatıyorlar. Anlamadım gitti nasıl bir bakış açısı bu.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Doğru dersin...!

Olayın en başına dönmeyelim.
Biliyorsun ki çadırların yakılması, biber gazların birden ortaya çıkması olayın seyrini değiştirdi.
Tekrar ve tekrar eski konulara dönmeyelim.
Şimdi ortaya çıkan fırsatçı ve bölücüleri görüpte eylemin amacını saptırmayı çok seviyorsunuz biliyorum.
Ama olmayacak sizin istediğiniz. Bu ülkede yaşayan sadece %50 kesim yok. Üzülüyorsunuz biliyorum.
Ama yapacak birşey yok. Biz de varız. Oy vereni de, vermeyeni de. Oy verene sevgisini belli etsin sıkıntımız bu değil, oy vermeyene saygı istiyoruz saygı!

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Doğru dersin...!

Gerçek protestocuların halkı halka kırdırmak gibi bir amacı yoktu, sadece gidip protesto yaptılar, hükümete seslerini duyurmaya çalıştılar, söylemlerine ve sloganlarına bakarsan halkı değil başbakanı hedef alıyordu hepsi.

Başbakan ise kendi seçmenini, dini, polisi kendine siper etti, sonra her köşe başında otobüslerle insanlar taşınıp mitingler yapıldı, %50'yi üstlerine salmakla tehdit etti, kutuplaşmayı arttırdı, gerilimi arttırdı kitleleri birbirine kırdırmaya çalıştı. Meydandaki tüm olayları bir kenara bırakırsak böyle bir gerçek var, bunu kabul edin.

Olayın gezi parkı olmaktan çıktığını bizde söyledik burdan sende söyledin. M.A.Alabora farklı birşey mi söyledi. Polis şiddetinden sonra bambaşka bir hal aldı, dünkü pkk ve sol grupların molotoflu, şiddet eğilimli saldırıları ise işi çığrından çıkardı.

Mizah ve şiddetsizlik ile alınan meydan, bir grup dangalağın molotof ve şiddeti ile kaybedildi. Bu molotoflar ve şiddet ise en çok hükümete yaradı bu açık.

Biz hep diyorduk, otoritenin mücadele etmesini bilmediği tek şey, mizah ve şiddet dışı eylemlerlerdir diye. Bu göstericiler bu yüzden başarılı oldular.

Şiddet eğilimli gruplar ise bugune kadar hiç başarılı olamadılar çünkü şiddet ile birşeyleri çözebileceklerini sandılar, bugune kadar başarılı olamadıkları yetmiyormuş gibi bir çuval inciri de berbat ettiler.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Esed gösteri yapan topluluklara uçakla bomba yağdırırken,her gösteride en az 20 gösterici ölürken, Esed haklı diyenler Taksim'e gaz bombasını katliam gibi anlatıyorlar. Anlamadım gitti nasıl bir bakış açısı bu.

Bakışlarında herhangi bir açı yok ki kardeşim. Adamlarda gözlük var, katır gözlüğü.

Bu ülkeyi bölmek, parçalamak isteyen insanda açı olur mu?

Yakan, yıkan, insanların can güvenliğini tehlikeye atan adamın ne işi olur bakış açısıyla.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şiddet eğilimli gruplar ise bugune kadar hiç başarılı olamadılar çünkü şiddet ile birşeyleri çözebileceklerini sandılar, bugune kadar başarılı olamadıkları yetmiyormuş gibi bir çuval inciri de berbat ettiler.

Hah, bizde onu diyoruz.

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar biraz daha sakinleşelim,olay siz-biz ayrımına gelmiş cümlelerde bunlar geçiyor siz kimsiniz ya da biz kimiz?
Herkes bu olayın bitmesinden yana fakat adım atan kimse yok, herkes alttan almayı taviz verme olarak görüyor.Peki daha ne kadar sürecek bu kargaşa?
Bir devlet, en büyük şehrinin en büyük meydanının işgal edilmesine göz mü yummalı, bu dünyaya verilen bir acziyet mesajı olmaz mı?

Ben artık açıkçası bu olaylardan o kadar sıkıldım ki, göstericilerle ilgili empati yapmaktan da vazgeçmek üzereyim 28 şubat döneminde belki çocuktuk ama aklımız yetiyordu olup biteni anlamaya.Bizler şimdi göstericileri anlamak için "özgürlükleri, yaşam biçimleri için mücadele ediyorlar ama polis de çok sert müdahale etti/ediyor" diyoruz değil mi? Peki 28 Şubat döneminde sırf türbanlı oldukları için sırf inançlarını özgürce yaşamak istedikleri için bu ülkeden neredeyse göçe zorlanan insanları kim savundu o dönemde şimdi bizim yaptığımız empatiyi yapan oldu mu , onlar ama diye devam eden cümleler kurdular mı? Kimse sesini bile çıkarmadı,türbanlıları görünce çantasından Atatürk resmini çıkarıp bu insanlara sallayanları hatırlayın.Neyi kimden koruyordu onlar ? Bu şekilde davranarak kaç nesili ulu önder M.Kemal Atatürk'ten aslında kendi yaptıklarıyla soğuttuklarını bir türlü anlayamadılar.

Siz-biz olayına bir de bu yönden bakalım o zaman.Eğer devir hesaplaşma devriyse inanın bu ülkenin gerçek masum insanlarına olan borcu,başından zorla türbanı indirilen kardeşlerimize olan borcu 7 düvel bir araya gelse ödeyemez.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar biraz daha sakinleşelim,olay siz-biz ayrımına gelmiş cümlelerde bunlar geçiyor siz kimsiniz ya da biz kimiz?
Herkes bu olayın bitmesinden yana fakat adım atan kimse yok, herkes alttan almayı taviz verme olarak görüyor.Peki daha ne kadar sürecek bu kargaşa?
Bir devlet, en büyük şehrinin en büyük meydanının işgal edilmesine göz mü yummalı, bu dünyaya verilen bir acziyet mesajı olmaz mı?

Ben artık açıkçası bu olaylardan o kadar sıkıldım ki, göstericilerle ilgili empati yapmaktan da vazgeçmek üzereyim 28 şubat döneminde belki çocuktuk ama aklımız yetiyordu olup biteni anlamaya.Bizler şimdi göstericileri anlamak için "özgürlükleri, yaşam biçimleri için mücadele ediyorlar ama polis de çok sert müdahale etti/ediyor" diyoruz değil mi? Peki 28 Şubat döneminde sırf türbanlı oldukları için sırf inançlarını özgürce yaşamak istedikleri için bu ülkeden neredeyse göçe zorlanan insanları kim savundu o dönemde şimdi bizim yaptığımız empatiyi yapan oldu mu , onlar ama diye devam eden cümleler kurdular mı? Kimse sesini bile çıkarmadı,türbanlıları görünce çantasından Atatürk resmini çıkarıp bu insanlara sallayanları hatırlayın.Neyi kimden koruyordu onlar ? Bu şekilde davranarak kaç nesili ulu önder M.Kemal Atatürk'ten aslında kendi yaptıklarıyla soğuttuklarını bir türlü anlayamadılar.

Siz-biz olayına bir de bu yönden bakalım o zaman.Eğer devir hesaplaşma devriyse inanın bu ülkenin gerçek masum insanlarına olan borcu,başından zorla türbanı indirilen kardeşlerimize olan borcu 7 düvel bir araya gelse ödeyemez.

Daha ilk günden eylemlere karşı çıkan insanları Akp' li ilan ettiler. Bizde hakkımızı savunuyoruz. Mecburen taraf olduk.

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
MOSSAD Başkanı Tamir Pardo İstanbul'a geldi

Tamir Pardo, gizlice geldiği Türkiye'de MİT Müsteşarı Hakan Fidan'la, Suriye, İran ve Gezi Parkı konularıyla ilgili görüştü.
HAKAN FİDAN'LA GÖRÜŞTÜ

Hürriyet'ten Arda Akın'ın haberine göre, İsrail'e ait özel bir uçakla önceki sabah Türkiye'ye gelen MOSSAD'ın, Türk ve Sırp kökenli Başkanı Tamir Pardo, mevkidaşı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan'la bir araya geldi.
GÜNDEM SURİYE VE GEZİ PARKI

Pardo ve Fidan, Suriye'deki son durum hakkında bilgi paylaşımında bulundular ve İran'ın bu ülkedeki etkinliği üzerine görüştüler. Temmuzda yapılması planlanan ve Suriye'nin kaderinin büyük ölçüde belirleneceği Cenevre süreci öncesinde gerçekleşen kritik görüşmede, iki ülke arasındaki istihbarat paylaşımı da ele alındı. Pardo'nun, Fidan'a, İran Devrim Muhafızları'na bağlı askerlerin, Suriye'de El Muhaberat örgütüyle birlikte Türkiye aleyhine faaliyet gösterdiği yönünde bazı bilgiler sunduğu da ileri sürüldü.
ERDOĞAN'LA GÖRÜŞMEK İSTEDİ

Pardo ve Fidan, görüşmede Gezi Parkı nedeniyle başlayan protestoları da değerlendirdi ve bölgedeki ülkelerin istihbarat birimlerinin protestolarda etkili olup olmadığını konuştu. Pardo, Başbakan Tayyip Erdoğan'la görüşmek için randevu talebinde bulundu. Ancak Erdoğan, görüşme talebiyle ilgili henüz geri bildirim yapmadı.

Kaynak

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17

110620131126243851099.jpg

110620132140198612832_3.jpg

bayrak_2893.jpg

İlk bir iki gün ÇEVRE, AĞAÇ, GEZİ PARKI endişesiyle yapılmış eylemler, gösteriler, tepkiler olarak düşünülmüştü ve olumlu bakmıştım.

Ancak daha sonra etrafı yakıp yıkmalar, polisi taşlamalar, molotof atmalar, PROVAKASYONLAR, illegal örgütlerin cirit atması vs.vs. sonucu bu iş tamamen çığrından çıkmıştır.

Bu eylemlerden siyasi çıkar elde etmeye çalışan örgütler, partiler samimi olarak derdi çevre vs. olan insanları istismar etmektedirler.

Bu sebeple bu eylemlere artık çevre vs. diye bakmak mümkün değildir.

Dertleri illegalite olmayanlara bahçelinin çağrısı güzel.

Ve bence şu an milli gazetenin manşeti geçerli:

ARTIK YETER!

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181

"Gösteri" yapan topluluklara gösterilerde "şenlik" yapsınlar diye silah ve araç gönderiyor Türk hükümeti. Gösterilerde barışçıl amaçlı olarak roketatar ve uçaksavar kullanılıyor; neden karışırlar böyle "gösteri"lere bilmiyorum..

"Katır gözlüğü" sözüyle benzetme yapan arkadaşlarım da sayfalarca dolusu düşünceye hiçbir cevap verememiş ve müslümana yakışmayan ağız dolsuu hakaretlerden başka hiçbir şey yapamamış olarak, bir de "mezhebime, dinime vuruyorsun" diyorlar. Sanki kendileri Hz. Hamza'nın tarafında değilmiş gibi? Müslüman mezhebi ne olursa olsun haktan yanadır, ciğer yiyen dün de alçaktı, bugün de öyle. Dünküne karşı çıkıyorlar fakat bugünkünün yanındalar. Sonra da bir gözlüklerden bahsediyorlar. Çok sığ, çok edepsiz ve çok klişe.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Gerçekten bende artık yeter! tutumunu destekliyorum.
İş fazla fazla çığrından çıkıyor. Ah be başbakan, bir kibir tutturdun, ülkeyi ne hale getirdin.
Bu mudur müslüman olmak, bu mudur kardeşlik türküsü, peh!
Daha düne kadar okullardan, bankalardan Atatürk büstünü kaldırmaya, T.C yazısını çıkarmaya çalışan hükümet şimdi maşallah ki eylem alanlarına bayrak ve Atatürk resmini asıyormuş.
Yuh be size!

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Olayın en başına dönmeyelim.Biliyorsun ki çadırların yakılması, biber gazların birden ortaya çıkması olayın seyrini değiştirdi.Tekrar ve tekrar eski konulara dönmeyelim. Şimdi ortaya çıkan fırsatçı ve bölücüleri görüpte eylemin amacını saptırmayı çok seviyorsunuz biliyorum.Ama olmayacak sizin istediğiniz. Bu ülkede yaşayan sadece %50 kesim yok. Üzülüyorsunuz biliyorum.Ama yapacak birşey yok. Biz de varız. Oy vereni de, vermeyeni de. Oy verene sevgisini belli etsin sıkıntımız bu değil, oy vermeyene saygı istiyoruz saygı!
Doğru dersin olayın en başında zaten yeşil hikaye idi.İstediğini sandıkta seçemeyenler bunlara sarıldı.Yalaka bi sürü sanatçı müsveddeside ön ayak oldu.olmatanda tehdit edildi zaten.Oy vermeyen önce seçilmişe duyacak saygıyı edebi ile bekleyecek sandığı.Yakıp yıkana destek olmakla bir şeyler kapmaya çalışmayacak.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Şu pislik vatan hainlerinin açtıkları zarar yüzünden kaç tane proje başlar ve biterdi. ALLAH hepsine cehennem azabı çektirsin. :hammer::cursing:

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Doğru dersin olayın en başında zaten yeşil hikaye idi.İstediğini sandıkta seçemeyenler bunlara sarıldı.Yalaka bi sürü sanatçı müsveddeside ön ayak oldu.olmatanda tehdit edildi zaten.Oy vermeyen önce seçilmişe duyacak saygıyı edebi ile bekleyecek sandığı.Yakıp yıkana destek olmakla bir şeyler kapmaya çalışmayacak.

Sana bir soru.
En sevdiğin birşey yada diyecek ki sana hükümet şu şu kısımdan senden şu kadar vergi alacağım. Sesini çıkarmayacaksın. Çıkartırsan biber gazı sıkarım. Ben dedim o öyle olacak.
Ve sen atıyorum 1. yılında bunla karşılaşıp 4 yıl seçimi bekleyeceksin öyle mi?
Tüm samimiyetinle empati yaparak cevabını ver. Haksızlığına 4 sene atıyorum 5 sene 6 sene bekleyecek misin? Hatta 1 hafta.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
"Gösteri" yapan topluluklara gösterilerde "şenlik" yapsınlar diye silah ve araç gönderiyor Türk hükümeti. Gösterilerde barışçıl amaçlı olarak roketatar ve uçaksavar kullanılıyor; neden karışırlar böyle "gösteri"lere bilmiyorum..

"Katır gözlüğü" sözüyle benzetme yapan arkadaşlarım da sayfalarca dolusu düşünceye hiçbir cevap verememiş ve müslümana yakışmayan ağız dolsuu hakaretlerden başka hiçbir şey yapamamış olarak, bir de "mezhebime, dinime vuruyorsun" diyorlar. Sanki kendileri Hz. Hamza'nın tarafında değilmiş gibi? Müslüman mezhebi ne olursa olsun haktan yanadır, ciğer yiyen dün de alçaktı, bugün de öyle. Dünküne karşı çıkıyorlar fakat bugünkünün yanındalar. Sonra da bir gözlüklerden bahsediyorlar. Çok sığ, çok edepsiz ve çok klişe.

O arkadaş 170 sayfa oldu, küfür etmek, hakaret etmek, çirkin sözler söylemek, şiddet çığırtkanlığı yapmak dışında hiçbir şey yapmadı. Burada herkes fikrini savundu kendince ama bu kadar fikir ve edep fukarasını görmedim.

goldenlight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana bir soru.
En sevdiğin birşey yada diyecek ki sana hükümet şu şu kısımdan senden şu kadar vergi alacağım. Sesini çıkarmayacaksın. Çıkartırsan biber gazı sıkarım. Ben dedim o öyle olacak.
Ve sen atıyorum 1. yılında bunla karşılaşıp 4 yıl seçimi bekleyeceksin öyle mi?
Tüm samimiyetinle empati yaparak cevabını ver. Haksızlığına 4 sene atıyorum 5 sene 6 sene bekleyecek misin? Hatta 1 hafta.

Ben cevap verim. Bekleyeceksin arkadaş. Eczacıların beklediği gibi, doktorların beklediği gibi v.b. bekleyeceksin. Öncekiler nasıl bekleyip AKP yi tek başına iktidar ettiyse sende bekleyeceksin. İmam hatipler kapatılıp türban yasaklandığında nasıl beklendiyse, ekonomik kriz zamanında, yazar kasaların hava da uçtuğu zamanlarda nasıl beklendiyse sende öyle bekleyeceksin.

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23

İyide olayların başlangıcı öyle değildi. Hatırlarsanız aynı taksim gibi millet toplanıp eylem yapıyordu her eylemde 50-100 ölü, polise talimat vermişti Eset bir gösteride 20 den fazla eylemci öldürmeyin diye. Silahlanma sonradan oldu.

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Allahtan Kork.
Herşey ayan beyan ortada.Ne yandaşı Birader.
Hala diren diye bahsediyorsun,klavyeden sallamak,başkasını gazlamak güzel,en zararsız olanı değil mi?
Şuna yanıyorum,Atatürk'ün Kurduğu Bir Devletin Altı kazılıyor,Avatarında ATANIN Resmini taşıyanlarda alkışlıyor.
Yuh Size Be....
Sen Neyin Peşindesin.Ülkeyi Kaosa Sokan Siz Konuşmalarınızla Provakatör Olan Siz.
Allahtan Sen Kork Sen Benim Cümlelerimi Okumuyorsun Galiba Oku Öyle Tartışalım.
O Olayları Yapanlar Teröristtir.Polise Taş Atan Molotof Atan Teröristtir.
Hiç Bir Kişiye Zarar Vermeyen Eylemci İse Masumdur.Şerefisiz Diyerek Sövdüğünüz İnsanlar.2 Ağaç Dediğiniz Yerleri Hergün Süpürüp Temizliyor.
Atatürkün Gençleri Gövev Başında Merak Etme Provakasyona Gelmeden.Eylemimiz Yapıyoruz ANLADINMI....

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Herkes kendine baksın arkadaşım. Bir yeri yakıp yıkmadım, yıkanı, yakanı kınadım diye edepsiz olmam.

Edepsiz birisini ararsanız, aynaya bakmanız yeterlidir.

Herkes kendini de biliyor, karşısındakini de.

Gözlerinizle gördüğünüz gerçekleri, azaltarak, yalanlarınızı katıp provakasyon yaparak, 9 doğruya bir yanlış katarak, 9 yanlışa bir doğru ile sahip çıkmaya çalışarak kredinizi zaten tükettiniz.

Katır gözlüğü değil de ne?

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben cevap verim. Bekleyeceksin arkadaş. Eczacıların beklediği gibi, doktorların beklediği gibi v.b. bekleyeceksin. Öncekiler nasıl bekleyip AKP yi tek başına iktidar ettiyse sende bekleyeceksin. İmam hatipler kapatılıp türban yasaklandığında nasıl beklendiyse, ekonomik kriz zamanında, yazar kasaların hava da uçtuğu zamanlarda nasıl beklendiyse sende öyle bekleyeceksin.

Sen bekler misin? Ben zaten bekledim bekledim ve artık içim dışım sabır oldu. Peygamber sabrı yok bende.
Ben karşı çıkarım. Otobüste sıcak havada giderken yeni otobüslerde biliyorsunuz cam sayısı azdır açmak için.
Herkes off puff derken ben klimayı açmasını isteyenlerdenim :)
Haksızlık karşısında sesini çıkarmayan dilsiz şeytandır - Denmiş ve sen bu söze karşı olarak bekleyeceksin diyorsun öyle mi?
Tebrik ederim.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Sana bir soru.En sevdiğin birşey yada diyecek ki sana hükümet şu şu kısımdan senden şu kadar vergi alacağım. Sesini çıkarmayacaksın. Çıkartırsan biber gazı sıkarım. Ben dedim o öyle olacak.Ve sen atıyorum 1. yılında bunla karşılaşıp 4 yıl seçimi bekleyeceksin öyle mi?Tüm samimiyetinle empati yaparak cevabını ver. Haksızlığına 4 sene atıyorum 5 sene 6 sene bekleyecek misin? Hatta 1 hafta.
Aynen saygı duyar beklerim.Yaşınız kaç bilmiyorum.Bu Millet üzerinde Başörtüsü baskısı vardı.Asker Baskısı vardı.Çoğumuzun Bacısı Kızı alınmadı Üniversitelere.Namaz kıldı diye görevden atıldı bir çok insan.Hatırlarsanız.Yada hatırlamak istersen.Bunlarda ve bende siz gibi anarşist bir düşünce ve teşebbüsümüz olmadı hiç bir zaman.İçimizden biri çıktı Sandıkla yaptı bu işleri.Polise saldırmadık yakıp yıkmadık.Sizde çıkarın birini,alternatifimiz olsun bizimde, gerekirsede oyumuzu verelim oraya.Böyle Yeşil için bahane edip Memleketi. Savaş alanına çevirmeye çalışmak.Hakmıdır,AdaletmidirSende buna samimi bir cevap verde bilelim.

Sen Neyin Peşindesin.Ülkeyi Kaosa Sokan Siz Konuşmalarınızla Provakatör Olan Siz.Allahtan Sen Kork Sen Benim Cümlelerimi Okumuyorsun Galiba Oku Öyle Tartışalım.O Olayları Yapanlar Teröristtir.Polise Taş Atan Molotof Atan Teröristtir.Hiç Bir Kişiye Zarar Vermeyen Eylemci İse Masumdur.Şerefisiz Diyerek Sövdüğünüz İnsanlar.2 Ağaç Dediğiniz Yerleri Hergün Süpürüp Temizliyor.Atatürkün Gençleri Gövev Başında Merak Etme Provakasyona Gelmeden.Eylemimiz Yapıyoruz ANLADINMI....
Oradaki taşı molotofu kim atıyor Polise?Ebabil kuşlarımı?Orada bu dediklerini yapan kalmadı.Orada kalanlar Haindir,Şeref yoksunudur,Teröristtir.Atatürkde böyle demişti değilmi.İstediğinizi alana kadar yakın yıkın.Yesinler sizin gibi Atatürkçüleri....

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Anarşist eylemler, polisle çatışmak, kamu malına zarar vermek, yol kesmek v.s. bunlar her zaman suçtur.... suçun gerekçesi olmaz...
bunu yapanlar provaktör , marjinal guruplar belirli bir azınlık esas grup değil deniliyor ise,
esas grup 1 gün lüğüne çekilir ortalıktan ,

çürükler ortaya çıkar....
onlar temizlendikten sonra,

çıkar protestona devam edersin..

eğer kalabalığın içinden çürüklerin ayıklanmasına izin vermiyorsan , çürükleri destekliyorsun demektir...

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] ama hakaret etmeden konuş ki benimle bende aynı düzeyde "saygı"lı olabileyim.
Anarşist düşüncesi diyorsun hala bana.
Ben bekleyemem. Sandıkla diğer %50 tarafındaki kişiyi başbakanın önemsemediğini gördüm. Buna rağmen bekleyemem.
Zamanında çekilen sıkıntıların kini mi peki bu? Sürekli bu gündeme getirilmeye çalışılıyor. Nedeni nedir? Niye sürekli başörtüsü olayı söyleniyor. İçinizde kalan bu sinir, bu nefret bu eylemlerle mi dışarı çıkıyor?
Benim de eşim, dostum, arkadaşım çekti bu sıkıntıları. Ama birisi de demedi ki biz zamanında böyle böyle yaşadık alın size dermişcesine.

Daha öncede samimi belirttiğim gibi ortaya çıkan fırsatçıların, bölücülerin eylemci olmadığını, Taksim'e gidip kendi gözlerimle de uyarıldıklarını belirtmiştim. Tekrardan belirteyim taş atmıyoruz ki elimiz yorulsun.
Bu bölücüler eyleme en başından beri gölge düşüren kişiler zaten. Sürekli burada bunu söyledik.
Burada kimse motolof atan kişileri savunmuyor. Siz savunuyor sanıyorsunuz ama öyle bir algı oluştuğundan bu tepkiler gelmeye de devam etmekte.
Yine söyleyeyim ben eylemi destekliyorum. Eylem diğer kısımdaki kişileri uyardı. Biz göreceğimizi gördük. Sürekli yok avm yapılacak, yok müze olacak, yok şu olacak. Arkadaş anlamayan adam anlamıyor. Yok diyoruz yok. Oraya hiç birşey yapma bırak alan temiz kalsın.
Ve kibir. Kibirli insan için söylenen bir çok söz vardır sen benden daha iyi bilirsin [MENTION=47324]mustang[/MENTION]
Yaşım biraz genç sana göre. O yüzden seninle olabildiğince abi-kardeş arasındaki muhabbet sınırında yazdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...