SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Eğer terörist ve suçlu ise göz altına alınır, mahkemeye sevk edilir, hakkında karar verilir ve cezasını çekmeye gönderilir. Mermi ile değil. Eğer polis şuursuzca ateş ediyorsa ve orada biri vuruluyorsa o veya bu diye insanları ayırmaya gerek yok. O merminin nereye gideceğini kimse kestiremez.

bir tarafta terörist diğer tarafta polis varsa ve terörislerde polisi linç etmeye çalışıyorsa o polisde kendini korur..
polis değil normal vatandaş olsa bile kendini korur...

sapla samanı ayırmak lazım..

bu yapılanın 10 da birini ingilterede polise yap yaşarsan dua edersin ..
Amerikada dua edecek fırsatın olmaz kafana yersin kurşunu...

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Toma ya gel gel yapan direnişçi! :)

[video=youtube;A8a-Afq5an4]http://www.youtube.com/watch?v=A8a-Afq5an4[/video]

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ulan ahmet ulan ahmet senin yüzünden ne resim yükleyebiliyorum nede4 video seyredebiliyorummmmm.... BANA SERVER KIRICI YADA ULTRASOFTAN KALİTELİ BİR PROGRAM LAZIM BANA ÖZELDEN ATIN LİNKİ LÜTFEN...

Reaksiyon puanı
0
Eğer terörist ve suçlu ise göz altına alınır, mahkemeye sevk edilir, hakkında karar verilir ve cezasını çekmeye gönderilir. Mermi ile değil. Eğer polis şuursuzca ateş ediyorsa ve orada biri vuruluyorsa o veya bu diye insanları ayırmaya gerek yok. O merminin nereye gideceğini kimse kestiremez.
Bizde onu diyoruz hiç bi kanıt yok ne tutanak,ne balistik,ne kurşunla vurulduğuna dair delil hiç bir şey yok.Görüntülerden havaya sıkıtığı açıkça belli kanunen bunda bi engel yok zaten.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Şu an taksimde polise molotof atıyorlar. Az önce ambulans geçti, ambulans a taş atıyorlar.

İyi ki ben yönetici değilim, alayına plastik kurşunla girerdim.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
7270_10151487297717901_631056863_n.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

943582_10151487195427901_954635263_n.jpg

6311_10151487187402901_1810690039_n.jpg

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bizde onu diyoruz hiç bi kanıt yok ne tutanak,ne balistik,ne kurşunla vurulduğuna dair delil hiç bir şey yok.Görüntülerden havaya sıkıtığı açıkça belli kanunen bunda bi engel yok zaten.

Savcılık ateş eden polisin adını istemesine rağmen polis bir haftadır vermiyor diye paylaştığım haberde yazılı. Hangi tutanak, balistik?

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Taksimde Şuan Olaylar Çığırından Çıktı..Polise Taş Atılmasın Biber Gazı Atılmasın Tomalardan Su Çıkmasın Provokatöre Uymayın.Taksimde Yaklaşık 100 Kişilik BDP Grup apo Bayrakları Açıyor.İndirtin Şu Bayrakları Şerefsizleride Dövün...

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
sevgili yandaslarim :)

Turk'un memleketinde "katil turkler" diye salya akitanlari savunanlara
insanligi komunistlik, solculuk, fasistlik zanneden, kendisi gibi dusunmeyenleri de insan yerine koymayanlara
sadece kendi arzu ve isteklerini de demokrasi zannedenlere

hala bi umit neyi izah etmeye calisiyorsunuz?

onlar yeri gelir terorist olur
yeri gelir ermeni olur
yeri gelir anarsist olur
ama insan olamazlar

..

ister ayyas ol
ister capulcu
istersende devrimci

ama bunlari olmadan once

INSAN ol kardesim INSAN ol

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
BİR AZERİ ATASÖZÜ DER Kİ :
Adam Var, Adamların Nakşıdır ; Adam Var , Eşek Ondan Yahşidir....

KÖPEKLERİN KARDEŞLİĞİ ÖNÜNE KEMİK ATILANA KADARDIR...... MUHSİN YAZICIOĞLU

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
ben türbanlı birisini göremedim. ki o profil resmiyle alakalı başka ss'ler de vardı. üstte birkaç tweet önce açık saçık iken sonra bir anda başı kapalı bişey vardı. :) kendisine acaba aşağıda ne cevap vermişler merak ettim :)

Twitter profiline girip sol taraftan resimlerine bak, kişisel resimlerini görürsün.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
ALLAH Yardımcısı Olsun Polisimizin,Güvenlik Kuvvetlerimizin.
Bu saatten sonra Gazlı Müdahale yetersizdir.
Orada olanlar marjinal teröristlerdir.
Terör çıkarana anladığı dilden konuşmak lazım.
Teker teker hepsine layık olduklarını vermek en uygunu.
Bu yaptıklarını İngilterede,Amerikada yapsalar sonlarını hepimiz biliyoruz.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
"İnsanın parası arttıkça düşmanı artar."
Hz. Ali (r.a.)

Reaksiyon puanı
0
Savcılık ateş eden polisin adını istemesine rağmen polis bir haftadır vermiyor diye paylaştığım haberde yazılı. Hangi tutanak, balistik?
Ya bırakın ne olur.Böyle bi saçmalık olamaz.Savcı isteyecek polis vermeyecek?Savcı polisin amiridir.CMK diye bi kanun var bilir misin bilmem.Orada savcının görevi yetkileri gayet açık yazar oku bi istersen.

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
BİR AZERİ ATASÖZÜ DER Kİ :
Adam Var, Adamların Nakşıdır ; Adam Var , Eşek Ondan Yahşidir....

KÖPEKLERİN KARDEŞLİĞİ ÖNÜNE KEMİK ATILANA KADARDIR...... MUHSİN YAZICIOĞLU

soz guzel de kardesim bu soz mevlananin :)

Hz .Mevlana degil de Nasreddin Hoca olaydi bu esekklere biraz ilim , talim ve terbiye verirdi. :)

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ya bırakın ne olur.Böyle bi saçmalık olamaz.Savcı isteyecek polis vermeyecek?Savcı polisin amiridir.CMK diye bi kanun var bilir misin bilmem.Orada savcının görevi yetkileri gayet açık yazar oku bi istersen.

Savcılığa konu olması ve bu şekliyle ortada bir soruşturma ve taraflarının olmasına dikkat çektim. Yoksa savcılığın isteğini polisin reddetme gibi bir lüksü olmadığını biliyorum ama şu anda polis bu isteği bekletmek gibi bir yol seçmiş.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
soz guzel de kardesim bu soz mevlananin :)

Hz .Mevlana degil de Nasreddin Hoca olaydi bu esekklere biraz ilim , talim ve terbiye verirdi. :)[/QUOTEMUHSİN YAZICIOĞLU KULLANDIGINDAN ONUN İSMİNİ YAZDIM.

Savcılığa konu olması ve bu şekliyle ortada bir soruşturma ve taraflarının olmasına dikkat çektim. Yoksa savcılığın isteğini polisin reddetme gibi bir lüksü olmadığını biliyorum ama şu anda polis bu isteği bekletmek gibi bir yol seçmiş.
CeVbını ben sana vermiştim oku.. ondan sonra konuş kardeş...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Buyurun işte molotoflardan çıkan yangınlardan Gezi Parkındaki Ağaçlar yanıyor.
Toma'lar söndürmeye çalışıyor.
Yahu ne diyeyim.RABBİM görüyor Herşeyi.
Lanet okumak istemiyorum.
Herşey ortada.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Toma ya gel gel yapan direnişçi! :)

[video=youtube;A8a-Afq5an4]http://www.youtube.com/watch?v=A8a-Afq5an4[/video]

Bunu tüm eylem boyunca yaptılar. Polise karşı diklenmeden başka değil. Bide önceki sayfalarda o adamın kimliği deşifre oldu hala aynı adam üzerinden sallıyorsunuz pes.

i.am.kira

Asistan
Reaksiyon puanı
2
polis sabah terörist bayrak ve posterlerini kaldırıyor akşama doğru öve öve bitirilemeyen ÇARŞI meydana kamyonla giriyor. Çok ağır konuşacam ama neyse anca polise artistlik yaparlar 2 metre ilerde teröristler var maşallah kuzu kuzu yanyana duruyorlar. Belki de saflarını belli ediyorlar.

saçmadan seçmeler. aç bak bakalım meydandaki çapulcular neler yapıyor. düzmece molotofçularmış peh...

Reaksiyon puanı
0
Bak arkadaşım savcılıktan eğer "ben bu polisi istiyorum bana verin"diye resmi bir yazı gitmişse bekletme gibi bi lüksleride yok nasıl anlatayım daha

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
polis sabah terörist bayrak ve posterlerini kaldırıyor akşama doğru öve öve bitirilemeyen ÇARŞI meydana kamyonla giriyor. Çok ağır konuşacam ama neyse anca polise artistlik yaparlar 2 metre ilerde teröristler var maşallah kuzu kuzu yanyana duruyorlar. Belki de saflarını belli ediyorlar.

saçmadan seçmeler. aç bak bakalım meydandaki çapulcular neler yapıyor. düzmece molotofçularmış peh...

10 gündür gezi parkında kaç molotof atılmıştı. Gezi parkındaki direnişçiler molotof yapmayı atmayı bilmiyorlardı da yeni mi öğrendiler. Sap ile samanı karıştırmamak lazım.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bak arkadaşım savcılıktan eğer "ben bu polisi istiyorum bana verin"diye resmi bir yazı gitmişse bekletme gibi bi lüksleride yok nasıl anlatayım daha

Buradaki haberde de verilmiş. Polisin isim saklaması, ifade ve olayların oluşu üzerinde değişiklik yapması ilk defa olan bir şey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...