Kuvvetmira
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 38
Arkadaşlar windows 8 iso dosyası için bildiğiniz temiz bir site varmı ? Artık win8 geçme zamanı geldi 
Windows 8 orijinal Türkçe var 64 bit. İlk satınaldığımda kendi sitesinden indirdiğim iso dosyası. 64 bit lazımsa özel mesajla vereyim mega.co.nz linkini.![]()
Biraz geç oldu ama yolladım.Kardesm banada linki atabilirmisn simdiden sagol
kardeşim bir tande ben alabilirmiyim:blushing: şimdiden çok teşekkür ederim:thumbup:Windows 8 orijinal Türkçe var 64 bit. İlk satınaldığımda kendi sitesinden indirdiğim iso dosyası. 64 bit lazımsa özel mesajla vereyim mega.co.nz linkini.![]()
teşekürler kardeşim göndermişsin klavyene sağlık :thumbup1:İsteyenlere iso dosyasını yolladım. Fakat benden key dosyası ya da crack vb. istemeyin. Ben lisanslı kullandığım için çalışan key ve ya crack deneme fırsatım olmadı.![]()
İsteyenlere iso dosyasını yolladım. Fakat benden key dosyası ya da crack vb. istemeyin. Ben lisanslı kullandığım için çalışan key ve ya crack deneme fırsatım olmadı.![]()
Windows 8 orijinal Türkçe var 64 bit. İlk satınaldığımda kendi sitesinden indirdiğim iso dosyası. 64 bit lazımsa özel mesajla vereyim mega.co.nz linkini.![]()
Yolladım.
Kardes bana da linki gönderebilirmisinWindows 8 orijinal Türkçe var 64 bit. İlk satınaldığımda kendi sitesinden indirdiğim iso dosyası. 64 bit lazımsa özel mesajla vereyim mega.co.nz linkini.![]()
kardeş bana da gönderirir misin?
Bana da link gönderirmisiniz?