Empatik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
Neden verdiğim sözleri tutamıyorum 
Dün tükanı kapattım sen gelmişin ustaBi ara sabahlayanlar filan oluyodu, kimse kalmamış buralarda![]()
Hoşbuldummnasılsın abi ?
![]()
İyiyim çok şükür..
Yazma şu konuya, boş boşuna sinirlerini tahrip etme. orada yazan kişiler günlerdir aynı kişiler..
Ve niyetleri emin ol savunmak değil..![]()
[MENTION=142972]tambjk[/MENTION] usta az bu taraflara gel[MENTION=262256]Uranos[/MENTION] abi gel bi naptın yoktun anlat
![]()
Abi ne çekiyorum 2 gündür bilemezsinBurdaydım ya pasif üye oldum bir süreİyi de olmuş yoksa ima ile degil direk küfür ile süresiz giderdim
![]()
Usta senin son 3 gündür psikolojin perte çıktıBurası Söyle Rahatla bölümü, rahatlamak için söyleyeceklerim huzurunuzu kaçırır, bensiz takılın![]()
Abi ne çekiyorum 2 gündür bilemezsinmillet ilgi çekmek için böyle farklı düşünüyor diye düşünüyorum sence öylemi abi ?
Cahil diyemiyorum abi haklısın diyip geçiyorum abiÇogu ego tatmini bazısıda at gözlüklü kara cahil he diyip geç![]()
Usta senin son 3 gündür psikolojin perte çıktıaz rahatla maldivleri düşün sahilleri düşün rahatla rahatla
![]()
![]()
Tamam usta yalnız bırakma diger konuyuSiz benim o mesajlarıma bakmayın, 1 hafta önce 1 ay önce 1 sene önce neysem aynıyım.
Psikolojimin perte çıktığı fln yok gayet sakinim, sinirlerim alınmış derecesinde emin olabilirsin![]()
Abi kola yada ayran ısmarlarsan iyi olur haniGünaydın arkadaşlar.
Gözleme, domates, peynir zeytin çay...
Bana afiyet olsun.
Size özenciiik olsun![]()
Plak kafaBişey ısmarlamam.
Fena cimriyimdir![]()
Selam gençler ve genç görünenler![]()
iron man 3 ü izliyordum dün akşam.
Tam yarısında şarj bitti.
Harbiden manyak film yapmış adamlar.
Sinemda izlemediğime pişman oldum.
Akşam olsade diyer yarısını izlesem.
Vayy arkilişim.. Aleykum Selam..