Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
kapmammı :) arkadaşlar kavga etmeyelim cidden boşa ediyoruz kavga etmemizi isteyen kiişilerin ekmegine bal sürüyoruz yapmayın böyle.

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar.
Gezi parkı konusunun yeteri kadar tartışıldığına katılıyorsanız ve insanlar daha fazla birbirini kırmasını istemiyor, şu gergin ortamın yumuşaması adına konunun kapatılmasını istiyorsanız, konuyu raporlayarak yönetime ricamızı bildirebiliriz sanırım.
Yoğun talep gelirse ricamızı kıracaklarını düşünmüyorum.

Konudaki ilk mesaja gelip moderatöre bidir butonuna tıklayıp şunları yazabiliriz:

Konu yeteri kadar tartışıldı. Artık üyelerin birbirini kırmasını istemiyoruz. Artık forumun gerginlikten kurtulmasını istiyoruz. Bu yüzden konunun kapatılmasını rica ediyoruz.

Ben icraate başladım. Benim gibi düşünenler lütfen katılsın.

ironicus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
He evliyse konu kapanmıştır, konuyu kilitleyin lütfen mod arkadaşlar :P :D :D İnce espriyi kaptın dimi ? :D

Yazıda seninle alakalı birşey yok, arkadaşla olan muhabbetime karışma !

...benim mesajımı alıntı yapıp "ne o korktun mu kız" diyorsun..sonra mesajını değiştirip "mesajın seninle alakası yok"diyorsun..bravo...neyse seninle tartışmayacağım...

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
yav @lordarcual, sorma gitsin. bu gereksiz tartışmalar çok fena can yakmaya başladı.
geçenlerde kurşun kalem, deatmania arkadaşlar yemişler kırmızı kalemi, bugün topalsolucan kendi isteğiyle gitmiş.
kısacası buraya renk katan nice sevdiğimiz arkadaşlar varsa anlık öfkeye kapılıp bizleri de yalnız koyup gidiyorlar buradan.

yahu ne olurdu sanki, bu mod arkadaşlar banlanmasına sebep olan o anlık öfke dolu mesajlarını silip de üzerlerine kırmızı kalem çekmeselerdi ne olurdu sanki... bundan site de kârlı çıkardı.
Aynen ya :( Adamlar göz göre göre gittiler yaf. topalsolucan ve ReDo foruma en çok renk katan insanlardı. Bir sen kaldın bir Redfoks bir AliA filan başka 5-10 kişi var renk katan onlarda giderse forumun tadı kalmayacak.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
...benim mesajımı alıntı yapıp "ne o korktun mu kız" diyorsun..sonra mesajını değiştirip "mesajın seninle alakası yok"diyorsun..bravo...neyse seninle tartışmayacağım...

Yazdım mesajı, sonra vazgeçtim, boşuna beyin yormaya gerek yok diyip sildim. Tartışacak olsam daha ağırını yazardım rahat ol.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[video=youtube;SEXrYuCTuMw]http://www.youtube.com/watch?v=SEXrYuCTuMw[/video]

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
mesajın seninle alakası yok deyip...sonrada yazdığını itiraf ettin ya....benim için yeterli bu

Mesajı yazdım ve anında sildim seninle ilgili yazdığımı. Sen sana gelen bildirimden yola çıkarak cevap yazdın. Cevap yazdığın sırada seninle alakası yoktu mesajın. Bunuda burda belirttim ya, benim için yeterli bu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sen onları dersın ama cenazene kezbanlar gelir :D CAMERON DİAZ candır bu arada :D

Cameron Diaz mı, çok zevksizsin :closedeyes: Hayley Williams a bir bak derim :rolleyes:

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Mesajı yazdım ve anında sildim seninle ilgili yazdığımı. Sen sana gelen bildirimden yola çıkarak cevap yazdın. Cevap yazdığın sırada seninle alakası yoktu mesajın. Bunuda burda belirttim ya, benim için yeterli bu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cameron Diaz mı, çok zevksizsin :closedeyes: Hayley Williams a bir bak derim :rolleyes:
Belki ben sarışıncıyım :D ıyyy bu kızıl sevmem bide illüş çıktı bu :D

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Yarın sınav varmış bizim, daha yeni haberim oluyo :D Neyseki 33 nokta bilmemkaç puan almam yeterliymiş

Reaksiyon puanı
10,315
Aynen ya :( Adamlar göz göre göre gittiler yaf. topalsolucan ve ReDo foruma en çok renk katan insanlardı. Bir sen kaldın bir Redfoks bir AliA filan başka 5-10 kişi var renk katan onlarda giderse forumun tadı kalmayacak.

redfoks ve alia maviler zaten, bense mizacım elvermez kırmızı yemeye... gerçi yanlış yere konu açmak gibi kıytırık nedenlerden az ceza almadık, ama üzerimize çizgi çekmeye yetmemiş demek ki! :D

dediğin gibi şurada 5-10 arkadaş kaldı onlar da giderse zaten bizim de ceza almamıza gerek kalmayacak gibi gözüküyor. umarım onlar da bir kazaya uğramazlar.

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben de bi mesaj yazayim da abone olayim. Guzel seyler donuyo burada kacirmamak lazim. Bunca zamandir forumdayim gelmedigime pismanim.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...