Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
:D Çok iyiymiş en azından benim arkamdan üzülen biri var @__kadıköyRAP__ Üstat....
O değil bu nedir ya acı çektim hiç birşey yazamıyorum :) Bide link atamıyor bu misafirler :D Yani öyle böyle değil bide gerçekten banlansam küfrederler hep arkamdan demekki :(

http://i.imgur.com/dPJzOJu.png banlanınca bu çıkıyor
http://i.imgur.com/DqWLONf.png
http://i.imgur.com/aYmiqsT.png
http://i.imgur.com/dQYGYBH.png bunlarda ihanetler...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hiç açmasınlar banını filan yazıyorlar bide arkamdan ya :) @__kadıköyRAP__ Senle Dede-Oğul olalım ya bak diğerleri beni hiç sevmiyormuş göz göre göre banladı adam beni ya. Olmaz böyle rezillik @AliA nasıl banlarsın beni açarım davamı görürsün sen :P
biz buna hakkal yakin tecrübe diyoruz :) bizde aynel yakin görmüş olduk ::D

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yeni farkettim [MENTION=25391]keyloger[/MENTION] Bey http://i.imgur.com/dPJzOJu.png şuna bakar mısınız ? Orada Topluluk yazıyor orada işte ok ile birbirine girmiş "k" harfi Forum Eylemleri ve Yararlı Linkler kısımındada girmiş har ile ok işareti :) Ne işsiz adamım ben :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kurallar gayet normalmiş.
Ama cezalandırma sistemine baktım.
Birde uçuşan üyelerin sebeplerine göz gezdirdim.
Cezalandırma sistemine pek uyulmuyor gibi.
Neyse, yönetici olmak zordur.
Her şeyi doğru yaparsın.
Hiçbir şeyi doğru yapamazsın.
İki ucu tezekli değnek tutarsın.
Sevilirsin, sövülürsün.
Sabır gerek.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
O zaman triangle away de son aşamadayken telefonu kendin kapat :P
Ni didin ni diyin :D Yapma :) Yok telefonumu ben 2-3 yıl kullanmayı düşünüyorum veya Galaxy Mega alırım :) Bence ne yapim biliyo musun :) Telefonu sökeyim sonra içindeki bağlantılara sülfirik asit dökim sonra telefonu açmaya çalişim daha kolay olur veya telefonu 7. kattan atayım. En iyisi alim bu telefonu Brick olmuş telefonu düzeltir gibi yapıp rom atıyormuşcasına sevinip root atim :) Daha heyecanlı olur :P

bence denemeden konuşma :D dene de videoya çek :P
Adam telefonumun bozulmasına dünden razı banlayın şunu. :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Ni didin ni diyin :D Yapma :) Yok telefonumu ben 2-3 yıl kullanmayı düşünüyorum veya Galaxy Mega alırım :) Bence ne yapim biliyo musun :) Telefonu sökeyim sonra içindeki bağlantılara sülfirik asit dökim sonra telefonu açmaya çalişim daha kolay olur veya telefonu 7. kattan atayım. En iyisi alim bu telefonu Brick olmuş telefonu düzeltir gibi yapıp rom atıyormuşcasına sevinip root atim :) Daha heyecanlı olur :P

Adam telefonumun bozulmasına dünden razı banlayın şunu. :D
ehem. noluyor yav :P

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Evet. Bence isyan çıkaralım hepimiz Nick'imizi @Mai Naiye HAYIR diye değiştirelim :) Hepsinin sorumlusu @Mai Nai adlı şahıs :P @Mai Nai Bey beni bi 5 dakikalığına banlayın nasıl bişe hakkat merak ettim ha :D

Reklam var en kolayı veya insanları kötü yollara teşvik etmek var. İllegal içeriklerde bunların bir kaçı :) Ben küfür etmeye meyilliyim etsem mi acaba bayağı bir yakışıklı :) Ama ortalığı dağıtırım direk süresiz x2 ban atarlar bana :) @Mai Nai atar ilk banı kesin :P

Yalnız sen büyülü sdn ritüelini gerçekleştirmişsin, üstüne üstlük bunu 4. kez yaparak bonus hakka kavuşmuşsun.
Adımı 4 kere tekrarlamak demek..

Lafımı tamamlayamadan adam gitti ya la :D

Ben demiştim ama:devil:

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Aha..!

Gene uçtu...

Ne çektin be [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Valla abi bıktım ya ban üstüne ban ya :) Bu arada yeni bir şey buldu 4 defa üst üste [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] diyoruz sonra bum :) Ban gelir... (Selena gibi o nedir ya Se-le-na Selena Selena Bum evet kızlar :D O diziden ne çekmiştim ya :( ) Tam başka yerdeyim bide bir bastım yenilemeye ban :D Ne oluyor ne dedik ne yaptık bende hemen gurur başladı buraya girene kadar işte "Banlarsa banlasın ne olacak filan diye" :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] ilk banı sen atamadın Zuhahhaaa :D :D :D :lol: Muhahha yaşasın kötülük :P

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
İlk banı ben atmamış olabilirim, ama son banı atmasını iyi bilirim :devil:

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@lordarcual modlar sana taktı bak hepsi seni sırayla birerkere banlayacak haberin olsun hazırlıklı ol :D hadi lordarcual ı banlamaca oynayalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...