Benim yazdığım yorumları okusaydın bana bu şekilde ithamlarda bulunmazdın ama her yazdığımı okuyup aklında tutman zor tabi. Ben olayları polisin uyguladığı şiddete ve hükümetin kibrine karşı milletin içine attığı sinirin dışa yansıması olarak görüyorum. Sonucunun kesinlikle ama kesinlikle hükümetin devrilmesiyle sonuçlanmasını istemiyorum çünkü dediğin gibi seçilmiş birini şiddet ile indirmek demokrasiye yakışmaz.
Ama demokrasi demek seçilmiş olana salt biat etmek demek de değildir. Gerektiğinde yanlışlarını kendi seçmeni yüzüne söyleyebilmeli. Keşke hükümetin ve polisin yanlış tavrı yüzünden sokağa dökülen insanların yanında sizler de olsaydınız, o zaman bazı şeyler daha güzel anlatılabilirdi belki de.
Ama demokrasi demek ülke için için kaynarken, ortalık karışmışken tüm medyanın suspus olması demek de değildir. Biz olayı yabancı medyadan takip edebildik, yerli basın üç maymunu oynadı durdu. Ondan sonra sosyal medya zararlı, yalan yanlış haberler yayılıyor dediler. Yerel basına müsade etmezsen halk başka nereden haber alacaktı? Demokrasi insanların haber alma özgürlüğünü kısıtlamak da değildir.
. Teröristten fark nedir burda ?
[MENTION=291218]thekillingroad[/MENTION], sen içmeye devam et gardaşlık, valla içtikten sonra yazdıkların bana daha sevimli geliyor.eylemi de akıllı insanlar yapıyor sanmayın. Çok fazla cahil cühela salak da dolu.
@thekillingroad, sen içmeye devam et gardaşlık, valla içtikten sonra yazdıkların bana daha sevimli geliyor.![]()
Başbakanın yalanladığı video panzerle ezilen genç
https://www.facebook.com/photo.php?v=132196623647887&set=vb.180754725401037&type=2&theater
iyi izle eziliyormu yoksa aynı şekilde duruyormu![]()
O videonun bir de kafadan, düz karşıdan çekileni var.
İzlemek ister misin, suratında aynı gülümseme ile..?
Hah.. Videonun sonunda varmış. Ne diyeyim daha. Ha yok illa öldüğünü, kemikklerinin parçalanmasını görmek istiyorsan, merak etme o da olur yakında.
Ezilmiş mi ? Ne arıyor orada peki o ? Barikatın arkasında eğilmiş.Kim nasıl görecek onu ? Girmesin oraya.Canına susamışsa kendi bilir.
Bir kaç update vereyim, sonra size iyi geceler dileyeyim.
Dolmabahçe'de göz yaşartıcı gaz fişeklerinin isabet etmesinden tutuşan ağaçlar var, muhtemelen söndürülü büyümeden.
Beşiktaş'da Çarşı bir iş makinası ileTOMA kovalıyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Görmediğin yere tam gaz girmenin amacı ne?
Polisin karşısında ben kendimi koruyacağım di mi? Polis bana zarar vermeden müdahale etmeyi düşünmemeli, işi o değil.
Ne arıyor oradaymış. Çaresizlikten bunu sordun ya, helal.![]()
Eskilere sünger çekicen usta.
https://www.facebook.com/photo.php?v=463593563728347&set=vb.162145643808701&type=2&theater
paylaşmak istemezdim ama, artık polise düzgün tepki vermek şart.
O evde bebek olsaydı ! küçük çocuk olsaydı ! polisi ölümüne savunanlar bunun vebalini kabul ediyor musunuz ?
Suçlu aramıyorum. Ama yapmaması gerekenler bunları yapar,kimse tepki vermezse neler olur siz düşünün.
farkındaysan tek eve odaklanılmış.Demekki orada birşey var.Birşey olmuş.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151419601221196