SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
[MENTION=136676]IThelp[/MENTION], hoşgörü her yaranın üstünü kapatır ve iyileştirir. Yeterki niyetlerimiz halis olsun.

Yunus'un sözü ne iyidir:
Ben gelmedim dava için,
Benim işim sevi için
Dost'un evi gönüllerdir,
Gönüller yapmağa geldim...

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bugünkü eylemler boyut değiştirdi ve siyasal tabanda gidiyor. O yüzden artık destek vermiyorum.

Siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın!

400546_522496801131486_536461814_n.jpg

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
@mustang senin böyle bilmezdim başkaları bu ülkede başka mehzeplere alaycı kelime kulanmasına beğen tıklamasının kınıyorum
@evowinds genelikle suni kesimin birbirilerine kulandığı alevilere kast ederek kulandığı sende bektaşlıkmı var anlamı sen geri zekalımısın salakmısın dinsizmisin kelimesi dir tüm suniler değil ama coğu bunu yapıyor işte ayrımcılığın ve hor görmenin tam daniskası senin yaptığın
Niye bu kadar alıngansın Birader. [MENTION=47793]evowinds[/MENTION] gerekeni yazmış.Neden onun mesajınıda beğendiğimi anlamışsındır herhalde.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Desenize yarın maviler içerisinde çıkıyoruz sokaklara :D

work obey die

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben senin farklı imalarla koyduğun fotoğrafa cevap verebildim ama senin ki bir cevap değil. Şaka gibi propaganda dolu bir blog yazısını göndermişsin. Değiştir bu kafa yapısını.

Hayır propaganda dolu bir yazı değildi. Tam tersi senin bahsettiğin şekilde ödül alanlar, amaçlarından bahsediyordu. Hatta Tayyip Erdoğan'ın o madalyayı almasını haklamıştı bile :)

Sana şunu anlatmak istiyorum, madalyonun iki yüzü vardır. Senin farklı imalarla dediğin madalyonun diğer yüzü.

Ayrıca burda birbirimizin kafa yapısını değiştirmek için tartışmıyoruz, akıl sahiplerinin kendi fikirlerini(görüntülerle, yazılarla muhakeme ederek) kendilerini değiştirmeleri için tartışıyoruz.

ironicus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Niye bu kadar alıngansın Birader. @evowinds gerekeni yazmış.Neden onun mesajınıda beğendiğimi anlamışsındır herhalde.

o adamın orda sen bektaşimisin yoksa minvalindeki aşşağılayıcı lafıyla ne dediği gayet açık..bu lafı hangi kesimin kullandığı belli...birde neden alıngansın diyorsun..daha ne olsun

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
*Dikkat lütfen.

Eylemcileri destekleyen arkadaşlar,Akp'li-Ak Partili-,eylemlerin durmasını isteyen tüm arkadaşlar.
Lütfen artık fotoğraf,video vs. paylaşmayın.
Bilmiyorum siteye günde kaç insan giriyor.Hemen hemen hepsi de bu yorumları görüyor.
Fikir ayrılıkları,kutuplaşma had safhaya çıkıyor.
Birbirimizi kışkırtmaktan,tehdit etmekten,yargılamaktan vazgeçelim artık.

Halkın iyiliğini istiyorsanız.Kışkırtıcı,tehdit edici paylaşımlar yapmayalım artık.
Suçlu aramayalım.
Eğer bitsin istiyorsanız,yorumlarınız #siddetidurdurun gibi barışçıl şekilde yapalım.
Yalandan bile olsa lütfen herkes barışçıl mesajlar,yorumlar yazsın.
İnatlaşmanın bize yarar getirmeyeceği ortada.

Ne güzel terör belasından kurtulduk.Eylemcilerin,polisin terör estirmesine,yaşatmasına sebebiyet vermeyelim artık.
Pek mutlu olmasam da,iktidarı beğenmesem de iyi sayılırdık.
Lütfen daha da kötüleşmeden dursun,durduralım.
Durduracak olan bizleriz çünkü.

Halkımızın,Vatanımızın iyiliği için lütfen.Durduralım artık.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
970185_10151231681657614_2020785813_n.jpg

dün akşam Dolmabahçe'de marjinal ve provakatör bir teyze dolma yapmış, dağıtırken yakalandı.

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ben hala anlam veremiyorum, polisin keyfi şiddetini neye dayanarak savunuyorsunuz? Kabullenmek bu kadar mı zor?

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
su saatten itibaren gözümlede şahit olduğumu söylim bu sokaktakiler 1000 kişi ise farazi konuşuyorum. yeşille ilgileneni elin parmaklarını geçmez. artık bildiğiniz sokak terörüne dönmüş.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
o adamın orda sen bektaşimisin yoksa minvalindeki aşşağılayıcı lafıyla ne dediği gayet açık..bu lafı hangi kesimin kullandığı belli...birde neden alıngansın diyorsun..daha ne olsun
Bundan sana ne?
Adam Merak etmiş sormuş,yoksa onu yermemiş etmemiş.
Son mesajlarındada bunu açıklamış.
Sen onun avukatımısın her şeye atlıyorsun.
Şu yaptığın sadece Provakasyon.Bu saate kadar Bu eylemleri destekleyenler sayenizde saf değiştirdiler bilesin.
İstemedende olsa İktidarın Davulunu çalıyorsunuz.
Çalın çalın.Heyecanlı oluyor.:laugh:

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
su saatten itibaren gözümlede şahit olduğumu söylim bu sokaktakiler 1000 kişi ise farazi konuşuyorum. yeşille ilgileneni elin parmaklarını geçmez. artık bildiğiniz sokak terörüne dönmüş.
Provakasyon! Eğlemciler birşey yapmıyor. Orada olan parti üyeleri millete zarar veriyor. Medyada bunu eylemci olarak tanıtıyor

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O değilde Haftaya erken seçim yapılsa tayyip %50 nin altında oy alsın terk ederim bu ulkeyi ... neyin peşindesiniz eylemle zartla zurtla tayyip e oy veren adamın fikrini değiştiremessin onlarda ne yapsa vermeyen %50 nin fikrini değiştiremes sonuç ?

work obey die

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bundan sana ne?
Şu yaptığın sadece Provakasyon.Bu saate kadar Bu eylemleri destekleyenler sayenizde saf değiştirdiler bilesin.

Tek taraflı düşünüyorsunuz, yapmayın bunu.. Avatarınızdan harekete geçiyorum(yanılıyor olabilirim) muhafazakar birisiniz sanırım.

Dediğim gibi yarın bir gün devran döndüğünde muhafazakar kesime faşizm uygulayamaya başlayan bir hükümet geldiği zaman yine biz meydanlarda oluruz.

Sanıyorum o zaman davul sizin için heycanlı olacak :) Ama biz o davulu dindirmek için yine uğraşacağız :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bundan sana ne?

hangi anlamda sormuş acaba bilerekmi bilmeyerekmi ki şuan o laf türkiyede bazı cahil kesimlerce alaycı bir şekilde söylenir gerek varmıydı bektaşlığı karıştırmaya

“Acı olma atılırsın, tatlı olma yutulursun.” “İnsanlığın şerefi akliyle,

Asaleti diniyle,

Şahsiyeti ahlakiyledir.”

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
merak ediyorum da hala halk ayaklanması olduğunu düşünenler var mı bunu :) dilin rengin dinin düşünceleriniz farklı olabilir ama şunu unutmayın insanlar ikiye ayrılır; iyi insanlar ve kötü insanlar. Elbet fikir ayrılılık olacaktır kötü bir şey değil üretkenliği arttırır ama sabit bir fikir de diretmeye çalışırsanız hem kendinize hem de başkalarına zarar verirsiniz :) İşte bu nokta da sağ duyu devreye giriyor fakat insanımız bu vasfını siyaset denilen lanet şey yüzünden neredeyse kaybetmiş yazık. Keskin sirke küpüne zarar verir bunu unutmayın. Bir çok çalışan özellikle belediye çalışanı tahminimce işinden olacak ve yüklü miktarda tazminat ödemeye mahkum kalacak ve bunun gibi niceleri olacak. Sonra o insanları kimse sahiplenmeyecek. Sonra soracak kendisine neden.... O yüzden en kısa zaman da bu anlamsızlaşmaya başlayan tartışmalara birbirimizi daha fazla kırmadan son verelim. Dışarıdan kıçıyla gülen diğer milletlere karşı tek yürek olmaya çalışalım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...