SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Meydanlara 1 milyon toplanmakla tehtid edenler, siz anca birilerini şak şaklamaya çıkarsınız o meydanlara. Sizin tek duyarlılığınız cici! hükümetiniz.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sizden daha fazla Atatürkçü olması ve İslam'a uygun hareket etmesi zorunuza gidiyor dimi ? Biliyoruz, farkındayız.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
bu nasıl bi lafır böyle..nedemek istiyorsun sen!...utanın!!

Utanacak bir şey yok, sen olayı ne tarafa çekmek istiyorsun gayet net anladım.
Fıkrayı dahi bilmiyor ve bu ülkenin gerçeğine bu kadar yabancı kalabiliyorsan bu memlekette, bugünkü olaylara verdiğin tepkinin manasını ben hiç sorgulamam zira benim için hiç bir anlam ifade etmiyordur.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Sizden daha fazla Atatürkçü olması ve İslam'a uygun hareket etmesi zorunuza gidiyor dimi ? Biliyoruz, farkındayız.

Kim Atatürkçü, Başbakan mı? Bu dediğini duysa seni tencere, tava ile kovalar valla demedi deme. :ohmy:

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
yahudi-cesaret-%C3%B6d%C3%BCl%C3%BC-alan-tek-m%C3%BCsl%C3%BCman_146265.jpg

Yahudi cesaret ödülü alırken.. :)

üniversite bitiş diploma töreni

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İskenderun'da bütün sokak cadde eylem var polisler her yerde

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
şu konuyu kişisel kavgaya dönüştürmeden devam etsenizde kilitlenmese...

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bizim sokak yine eyleme başladı bizde dururmuyuz. İnşallah sesimizi duyurabiliriz de biraz farkına varabilirler.

ironicus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Utanacak bir şey yok, sen olayı ne tarafa çekmek istiyorsun gayet net anladım.
Fıkrayı dahi bilmiyor ve bu ülkenin gerçeğine bu kadar yabancı kalabiliyorsan bu memlekette, bugünkü olaylara verdiğin tepkinin manasını ben hiç sorgulamam zira benim için hiç bir anlam ifade etmiyordur.

bu ülkenin gerçeklerine sizlerden daha fazla yabancı kalan yoktur...
asıl siz o lafınızla olayları hangi yöne çekmeye çalıştığınızı belli ettiniz...o mesajında utanılacak çok şey var...o utanılacak olan şey sizin zihniyetinizin bir yansımasıdır...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@IThelp, sende bektaşilik mi var? neden başbakanın konuşmasını sonuna kadar tam dinleyip anlamıyorsun?
Orada arada bir içenlere zaten onlar alkolik değil diyor...

evet bektaşlık var bende bir sorun mu var yoksa rahatsızmı oldunuz ayrımcılığın tam daniskası değilmi bu konun bektaşlıkla ne alakası var bu şimdi bu soru birde cıkıp burda savunma yapıyorsunuz birilerini eğer bu düşünceye sahipsen demekki bizim dediğimiz ayrımcılık doğru

bugün 3 yerde konuşma yaptı RTE 3 nü de dinledim hiç biri birini tutmuyor tv deki ayrı diğeryerlerdeki ayrı hiç de samimi bulmuyorum başbakanı sonuna kadar dinliyorum fatih altay müdahale etikden sonra lafını değiştirdi bir daha izle istersen

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
http://delilimvar.tumblr.com/

" İçki içen alkoliktir. Bu tespite göre yemek yiyen obezdir. Sevişen seksomanyaktır. Fatih Altaylı da gazetecidir. " — Okan Bayülgen

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
[MENTION=152858]ironicus[/MENTION] ve [MENTION=136676]IThelp[/MENTION], utanılacak kısmı söyleyin de bilelim. Eğer bilmediğim bir husus varsa özürümü de dilerim...

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
evet bektaşlık var bende bir sorun mu var yoksa rahatsızmı oldunuz ayrımcılığın tam daniskası değilmi bu konun bektaşlıkla ne alakası var bu şimdi bu soru birde cıkıp burda savunma yapıyorsunuz birilerini eğer bu düşünceye sahipsen demekki bizim dediğimiz ayrımcılık doğru

bugün 3 yerde konuşma yaptı RTE 3 nü de dinledim hiç biri birini tutmuyor tv deki ayrı diğeryerlerdeki ayrı hiç de samimi bulmuyorum başbakanı sonuna kadar dinliyorum fatih altay müdahale etikden sonra lafını değiştirdi bir daha izle istersen

F.Altaylının programında neden tv de münazarala çıkmadığını, ısmarlama gazetecilerler dışında program yapmadığını çok açık ve net görmüş olduk. Fatih Altaylı hiz muhalefet etmedi belkide ama azcık 2-3 soru sorunca başbakan renkten renge girmeye başladı, saçma sapan çelişkili cevaplar vermeye başladı.

Şöyle adam akıllı cesur bir gazeteci söylediği tüm yalanları canlı yayınca tv görüntü ve kayıtlarıyla yüzüne çarparsa ne yapar görmek istiyorum.

work obey die

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben sana cevap yazmayı gereksiz gördüm ve direk bu konuyla alakalı Mart ayında not aldığım ekşi sözlükten bir mesajı alıntılıyorum.

"anti defamation league tarafından verilen ikinci dünya savaşı zamanları başta olmak üzere yahudileri zulümden kurtaranlara verilen madalya. resmi adı courage to care award'tır. 1987'den bu yana verilmektedirhttp://en.wikipedia.org/wiki/courage_to_care_award

2005 yılında rte'ye verilmemiştir. ödülü alan türkiye halkıdır. wikipedia'ya ya da adl'nin sayfasına girerseniz ödül sahibi olarak "the people of turkey" yazar. ancak 75 milyon insana tek tek madalya takamayacakları için ödülü rte almıştır. keza benzer şekilde 1998'de ödülü "bulgaristan halkı" kazanmış ve ödülü bulgaristan halkı adına cumhurbaşkanı petar stoyanov almıştır.

hatta bu ödülü 1988 yılında selahattin ülkümen de almıştır. çünkü kendisi ikinci dünya savaşı'nda rodos'ta çalışan bir diplomattır ve pek çok yahudi'yi türkiye vatandaşı gibi göstererek hayatlarını kurtarmıştır.

keza daha sonra da ödül alan müslümanlar da vardır. arnavut aile mefail ve njazi biçaku ve tunuslu khaled abdelwahhab 2007'de bu ödülü almışlardır."

Doğruluğunu araştırıp görebilirsin.

Allah cahillerin yardımcısı olsun.

Allah hepimizi cahillerden korusun :)

Burda kıcasa özetlenmiş konu: http://cezmyurtsevercom.blogspot.com/2011/11/erdogana-yahudi-cesaret-odulu-neden.html

Sence de çıkartması gerekmez mi, İsrailin bunca Filistinliye yaptıklarından sonra?

work obey die

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
F.Altaylının programında neden tv de münazarala çıkmadığını, ısmarlama gazetecilerler dışında program yapmadığını çok açık ve net görmüş olduk. Fatih Altaylı hiz muhalefet etmedi belkide ama azcık 2-3 soru sorunca başbakan renkten renge girmeye başladı, saçma sapan çelişkili cevaplar vermeye başladı.

Şöyle adam akıllı cesur bir gazeteci söylediği tüm yalanları canlı yayınca tv görüntü ve kayıtlarıyla yüzüne çarparsa ne yapar görmek istiyorum.

Özellikle Nihat Genç gibi bir gazetecinin karşısında neler yapar merak ediyorum :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@ironicus ve @IThelp, utanılacak kısmı söyleyin de bilelim. Eğer bilmediğim bir husus varsa özürümü de dilerim...

bektaşlık alay edilecek bir şey değil bilme diğin lafı konuşmyacaksın sana utanılacak bir laf gelmeye bilir bu cünkü senin düşüncende var başkaların sevdikleriyle alaycı bir şekilde konuşmak ahanda burda yazıyorum sen bilmiyorsan ve kasten yapmamışsan bir daha parmaklarım klavye tutmasın işte sizin gercekleriniz sözde ayrımcılık yok ama iciniz icinizi yiyor elinizde gelse bir kıyım daha yaparsınız ben bektaşım evet kardeşim zoruma giti

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
[MENTION=136676]IThelp[/MENTION], nasıl Nasreddin Hoca da evliya ise ve ona atfedilen fıkralar var ise Bektaşiler için de bu mevcut. Niyetim kırmak değil benzetme yapmaktı o kadar...

http://www.hacibektas.com/index.php?id=bektasi_fikralari

İsnat edilen fıkra da aşağıda:

Bir gün Bektaşiye, "Neden namaz kılmıyorsun?" diye sormuşlar. Bektaşi de "Kur'an'da namaza yaklaşmayın ayeti var" cevabını vermiş. Soranlar, "Ama o ayetin başında içkiliyken namaza yaklaşmayın ifadesi var" deyince, Bektaşi, "Ben hafız değilim" cevabını vermiş.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Kuvayi milliye ruhu 3 nesil sonra bile kaybolmamış

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] senin böyle bilmezdim başkaları bu ülkede başka mehzeplere alaycı kelime kulanmasına beğen tıklamasının kınıyorum
[MENTION=47793]evowinds[/MENTION] genelikle suni kesimin birbirilerine kulandığı alevilere kast ederek kulandığı sende bektaşlıkmı var anlamı sen geri zekalımısın salakmısın dinsizmisin kelimesi dir tüm suniler değil ama coğu bunu yapıyor işte ayrımcılığın ve hor görmenin tam daniskası senin yaptığın

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Dikkat lütfen.

Eylemcileri destekleyen arkadaşlar,Akp'li-Ak Partili-,eylemlerin durmasını isteyen tüm arkadaşlar.
Lütfen artık fotoğraf,video vs. paylaşmayın.
Bilmiyorum siteye günde kaç insan giriyor.Hemen hemen hepsi de bu yorumları görüyor.
Fikir ayrılıkları,kutuplaşma had safhaya çıkıyor.
Birbirimizi kışkırtmaktan,tehdit etmekten,yargılamaktan vazgeçelim artık.

Halkın iyiliğini istiyorsanız.Kışkırtıcı,tehdit edici paylaşımlar yapmayalım artık.
Suçlu aramayalım.
Eğer bitsin istiyorsanız,yorumlarınız #siddetidurdurun gibi barışçıl şekilde yapalım.
Yalandan bile olsa lütfen herkes barışçıl mesajlar,yorumlar yazsın.
İnatlaşmanın bize yarar getirmeyeceği ortada.

Ne güzel terör belasından kurtulduk.Eylemcilerin,polisin terör estirmesine,yaşatmasına sebebiyet vermeyelim artık.
Pek mutlu olmasam da,iktidarı beğenmesem de iyi sayılırdık.
Lütfen daha da kötüleşmeden dursun,durduralım.
Durduracak olan bizleriz çünkü.

Halkımızın,Vatanımızın iyiliği için lütfen.Durduralım artık.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
971135_387176928053483_1355567832_n.png

922753_387159558055220_1372394972_n.jpg

969494_387146668056509_17520671_n.jpg

969390_387144768056699_748759180_n.jpg

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bugünkü eylemler boyut değiştirdi ve siyasal tabanda gidiyor. O yüzden artık destek vermiyorum.

work obey die

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Her gün ünlülerin peşinden 1 kare için koşan magazinciler nerde? ''abi işimizden oluyoruz 1 kare'' diye yalvaran magazinciler nerde?

3 kanal haricinde olayları başka hiç bir kanal göstermedi. Ee işte gösterdi diyenlere: Son gün polisi haklamak için yapılan yayınlardı onlar.

Bu halkı CNN: Penguenlerle, Star TV: Acun ile uyutuyor. Sonra Yozgatlı Mehmet amcam; anarşikler gene rahat durmuyor der tabi.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Umarım yarın karşıma [MENTION=142972]tambjk[/MENTION] gibi paylaşımlar yapan bir iki kişi çıkar..

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@IThelp, nasıl Nasreddin Hoca da evliya ise ve ona atfedilen fıkralar var ise Bektaşiler için de bu mevcut. Niyetim kırmak değil benzetme yapmaktı o kadar...

http://www.hacibektas.com/index.php?id=bektasi_fikralari

İsnat edilen fıkra da aşağıda:

Bir gün Bektaşiye, "Neden namaz kılmıyorsun?" diye sormuşlar. Bektaşi de "Kur'an'da namaza yaklaşmayın ayeti var" cevabını vermiş. Soranlar, "Ama o ayetin başında içkiliyken namaza yaklaşmayın ifadesi var" deyince, Bektaşi, "Ben hafız değilim" cevabını vermiş.

tamam de dediğim şuan başkaları alaycı bir şekilde kulanıyor onlarda bize başka gözle ve nefret kinle bakanlar yıllarca bize söylenen mum söndü olayı gibi onur ve gururumuzu kırarark

mum söndü olayı ve buna başka yerlere cekenler ne yazıkki bu ülkede cok var daha

eskiden aleviler cem evi olmadığı icin bir evde toplanırlardı dedeler gelir orada cem yapılırdı tabiki bu tür şeyler türkiyede yasak olduğu icin herkes kokrkarak yapardı cem yapılırken dışarıda bir bekci dururdu asker geldimi haber verilsin diye asker gelince icerdekilere haber verilirdi ozamanları elektirkler yoktu gaz lambası ve diğer araçlar kulanılırdı asker gelince herkes susar lambaları kapardırdı ve askerin gitmesini beklerdi ama bu başka yerlere cekildi başka türlerle anlatırdı yıllarca sesimiz cıkmadı ağzımız var dilimiz yok gururumuzla oynandı herzaman bu ülkede alevi olarak 3 sınıf muamelesi görüldük halende öyle senin bektaşlık dediğin de alaycı birşekilde kullanman ve sonradan cıkıp google araştırdın 2 dakika ve link koydun ben yakışdırmadım sana

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
araya terör cüler girip provake ediyor polis naapsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...