IThelp
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 19
şimdi bu askerlde hain ha
[video=youtube;cqIiWHMnM94]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cqIiWHMnM94[/video]
bu adamları polis yapanda kabahat.
Orantısız güç ve faşizm![video=youtube;cqIiWHMnM94]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cqIiWHMnM94[/video]
bu adamları polis yapanda kabahat.
Gezi ve Parkı kelimelerindeki koyuluğa bir bakın. Güzelcede bulanıklaştırma yapılmış. Neyse sizinle buradan klavye yarıştıracak değilim. Ayrıca 3-5 Türk askerinin yazıhanede bir resim çektirmesiyle konuyu tartışacak değilim.
sen ne konusuyorsun ya sabahtan beri ? O posterleri bir araya getirenlerin eylemci olduğunu nerden biliyorsun ? Hangi kaynağa dayanıyorsun ? Diyelim kaynak var. gerçekliğine nasıl inanıyorsun ? Gözünle gördündemi Eylemcileri yargılıyorsun ? Kimsin sen kardeş kimsin ?Atatürk ile Aponun posterlerini bir araya getiren zihniyetsiniz. Bumu sunuz? Bu sunuz işte !
Yanlış yerden saldırıyorsun, zararlı çıkarsınAtatürk ile Aponun posterlerini bir araya getiren zihniyetsiniz. Bumu sunuz? Bu sunuz işte !
Konuştukça batıyorsun ak insan.Atatürk ile Aponun posterlerini bir araya getiren zihniyetsiniz. Bumu sunuz? Bu sunuz işte !
Onlar işlerine gelenleri görüyor.Yanlış yerden saldırıyorsun, zararlı çıkarsınKonuyla alakalı sayfa başında bir video paylaştım sana, hangi erdoğan diye. Kendini fikrini savun elbette ama böyle değil.
Yürü git işine ya beyin yoksunu.Kimin battığı kimlerin gerçek yüzü çıktığı ortada. Ağacı bahane ederek Türk baharı lafını ortaya çıkaran, polis araçlarını ateşe verip yakan ortalığı esnafın malına zarar verip yıkan bir zihniyet mi haklı? Güldürme beni koçum.
Görüyoruz. Emir kesenleri,telefonda emir verip insanları öldürtenleri,bu olaylardan sonra halen polisi tutanları,faşizm yok diye kendini yırtanları,kapitalizm gölgesinde kalanları,yalancıları,palavracıları,medyayı,polislerin o biber gazlarını sıkmasını.... Hepsini gördük. Rahat ol...Kimin battığı kimlerin gerçek yüzü çıktığı ortada. Ağacı bahane ederek Türk baharı lafını ortaya çıkaran, polis araçlarını ateşe verip yakan ortalığı esnafın malına zarar verip yıkan bir zihniyet mi haklı? Güldürme beni koçum.
.....Atatürk ile Aponun posterlerini bir araya getiren zihniyetsiniz. Bumu sunuz? Bu sunuz işte !
Yürü git işine ya beyin yoksunu.
Kimin battığı kimlerin gerçek yüzü çıktığı ortada. Ağacı bahane ederek Türk baharı lafını ortaya çıkaran, polis araçlarını ateşe verip yakan ortalığı esnafın malına zarar verip yıkan bir zihniyet mi haklı? Güldürme beni koçum.
Gökçek 2Oradan beyin yoksunu diye konuşmayacaksın. Adresini vereceksin özelden. Sana kutu kutu diazemleri içiririm. Ozaman görürüsün ruh sağlığı için diazem hapını.
Bu adam ektiğini biçti resmen. Nesini savunuyorsunuz.Bu adamın kafası kopabilirdi.. Tayzikli su ne kadar tehlikeli bilemessiniz.
[video=youtube;CbRgMqkSvRg]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=CbRgMqkSvRg&NR=1[/video]
Kimin battığı kimlerin gerçek yüzü çıktığı ortada. Ağacı bahane ederek Türk baharı lafını ortaya çıkaran, polis araçlarını ateşe verip yakan ortalığı esnafın malına zarar verip yıkan bir zihniyet mi haklı? Güldürme beni koçum.
orantısız güç var ama dostumBu adam ektiğini biçti resmen. Nesini savunuyorsunuz.
O deli gibi gaz sıkan polisi gösterseniz tamam haklısınızda bunun neyi haklı.