SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
964053_10151620278384826_1390039985_o.jpg

Ağaçlarını korudular şükürler olsun. Unutmayın devletine milletine zarar veren haindir. Bu ülke hainlerin eline geçecek olursa canımı bile vermeye hazırım.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Yönetimin iyi niyetinin içine etmişsiniz, şu dakikadan sonra konu kapansa da yönetim tamamen haklıdır..

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
964053_10151620278384826_1390039985_o.jpg

Ağaçlarını korudular şükürler olsun. Unutmayın devletine milletine zarar veren haindir. Bu ülke hainlerin eline geçecek olursa canımı bile vermeye hazırım.
Benım vergimle aldığın gaz bombasını bana atamassın! Hainlik burda var.

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
odTSdXg.jpg

195Kxyy.jpg

Dün gece polis barbaros bulvarındaki halkı hem aşağıdan hem yukarıdan sıkıştırmadan önce. Lütfen orada bulunmadan oradaki Polislerin davranışları hakkında yorum yapmayın. Sırf oradaki evlere sığındımız için Evlerin balkonlarına kapılarına girişlerine bile gaz bombaları atıyorlardı.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bu halkın %53'üne koyun diyecek hakkı nereden buluyorsunuz? bu halkın %53'ü aptal ya, bi siz zekisiniz.. gezi parkı eylemini iki gün öncesine kadar destekliyordum, başbakanın tavrının yanlış olduğunu da kabulleniyorum ama sizin gibi provokatörleri gördükçe gaz müstehak bunlara diyorum..

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
lin%C3%A7%20polis%20daya%C4%9F%C4%B1.JPG

[h=4]Yaralılara ilk müdahale polis tarafından yapıldı...[/h]

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
orda biri mi hortladı ne? hani ayağa kalktı da? tüh fare deliğine girince görmemiş polis...
burda önemli olan vatandaşın panzerin altında kalması değil BU PANZERIN NEDEN VATANDAŞIN USTUNE SURDUGUDUR.Boşuna insanları sakinleştirmeye çalışmayın.Bu bir devlet ayıbıdır.

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ve hala tüm bu olayların sadece ağaç yüzünden olduğunu düşünenler var.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Eylemden yararlanmaya çalışan böyle şerefsizlerde var..

Benim anlatmak istediğim şey de bu. Olay pasif direniş olmaktan çıktı artık. Böyle şerefsizlere biber gazı da müstehak, portakal gazı da.. Olan bizim saf düşünceleriyle eyleme katılan suçsuz vatandaşlarımıza oluyor.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14

Neler dedim ağzım ilen
Küstü dostum demeyilen
Bu kafayla gitmeyilen
Herşey sana müstehaktır

Günü gelir çenem durur
Güzel belki beni bulur
Yoksa halim nice olur
Herşey sana müstehaktır

Bırak boşver,bilsin kişi
Ama erkek,ama dişi
Senmisin tek doğru kişi
Herşey sana müstehaktır

Uydur işi git yoluna
Kelam deme hiç boşuna
Sende uyarsan komşuna
Herşey sana müstehaktır

Kolay değil bazı şeyler
Sus be dilim,artık boşver
Bayram yoktur,seyran eyler
Herşey sana müstehaktır

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
Oyuna gelmeyin diyorsunda sen bu resimi paylaşarak oyuna gelmişin haberin yok. Resime dikkat et Süt ve sirke kaynıyor hep.Neredeyse Hepsi Gazlardan etkilenenlere yardım etmek için Taksimde beşiktaşta böyle manzarayı tüm sokaklarda görebilirsin. Kimseninde yağmaladığı yok. Eyleme gelen halkın yanında getirdiği tüm malzemeler bir alanda toplanıyor hepsi bu

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
[MENTION=278725]Webnokta[/MENTION] haklısın,
Devlet vaktinde prezervatif dağıtıp aile planlaması yapmadığı için böyle ne idüğü belirsiz bir nesil ortaya çıkmış bu da devletin ayıbıdır.
Kınıyorum...

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Erbâb-ı kemâli çekemez nakıs olanlar
Rencide olur dîde-i huffâş ziyadan

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
burada bence herkesin çıkarması gereken dersler var. bu kadar kısa zamanda bu kadar fazla yaptırım ve oldu bittiye getirilen değişiklikler çok fazla stres oluşturdu. ancak bu toplumsal tepkiyi gösterenlere polisin uyguladığı yanlış politika, marjinal grupların da ekmeğine yağ sürdü. bir yanlış, diğer yanlışı getirdi. bana kalırsa sorumlular bunun faturasını ödemeli. benim gördüğüm; vali, belediye başkanı ve içişleri bakanı burada sorumludur.

Aynen katılıyorum olayları polis bu noktaya getirdi ve onlara emir veren polis müdahelesi olmasaydı bir kaçtane pankart ve slogan atılırdı eminimki herkes dağılırdı demokrasi olan ülkelerde herkes cıkıb hükümeti ve yasaları protesdo edebilir bu gayet normal ama ülkemizde şu var protesdo yapmayancan hükümeti eleştirmeyeceğin ben yaptım ben ne desem olur sen susacaksın istediğin kadar anır diyen zihniyetler olursa tabiki halk bir yerde yeter diyecek Recep Tayyip Erdoğan 74 milyonun başbakanı %50 oy verenin değil %50 oy vermeyeninde başbakanı onları da düşünerek hareket etmeli

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Halkımızın ne kadar cahil ve bilinçsiz olduğunu gördük ilk günden sonra bu eylemde.

Masumane bi miting yapmak varken, gerektiğinde kenetlenebildiğimizi gösterebilme fırsatımız varken gelen durumlara bak.

Facebooktan takip ettiğim kadarıyla şu eyleme destek verenler hep alkolik kesim oldu ya da marjinal takılmaya çalışan kesim.

Ve sürekli yaptıkları şey fotoğraf paylaşıp, yer bildirimi yapmak. İlla aykırı gözükücekler.

Ülkemizin bu gençleri nereye gidiyor anlamıyorum, bunlara sorsan demokrasi demokrasi derler, önder Atatürk'ün adını kirletirler ama demokrasi adına tek şey gerçekleştirmezler.

İstifaymış, çok beklersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...