Benım vergimle aldığın gaz bombasını bana atamassın! Hainlik burda var.![]()
Ağaçlarını korudular şükürler olsun. Unutmayın devletine milletine zarar veren haindir. Bu ülke hainlerin eline geçecek olursa canımı bile vermeye hazırım.
O kadar insan ezerler. devirincede kötü.Benim vergimle alınan polis araçlarını devirmeye senin HAKKIN var mı peki?
Ambulanstan daha iyi iş yapıyorlar... Ambulans gelene kadar komaya sokuyorlar insanları falan.![]()
Yaralılara ilk müdahale polis tarafından yapıldı...
one minute. ezilen insan resmi getir bakim. hadi. o ankarada ne olduğunu gördük, ...nın teki girmiş barikata saklanmış, sonra da ayağa kalktı. eee başka?O kadar insan ezerler. devirincede kötü.
orda biri mi hortladı ne? hani ayağa kalktı da? tüh fare deliğine girince görmemiş polis...
Eylemden yararlanmaya çalışan böyle şerefsizlerde var..![]()
Oyuna gelmeyin!
burda önemli olan vatandaşın panzerin altında kalması değil BU PANZERIN NEDEN VATANDAŞIN USTUNE SURDUGUDUR.Boşuna insanları sakinleştirmeye çalışmayın.Bu bir devlet ayıbıdır.orda biri mi hortladı ne? hani ayağa kalktı da? tüh fare deliğine girince görmemiş polis...
Eylemden yararlanmaya çalışan böyle şerefsizlerde var..
Oyuna gelmeyin diyorsunda sen bu resimi paylaşarak oyuna gelmişin haberin yok. Resime dikkat et Süt ve sirke kaynıyor hep.Neredeyse Hepsi Gazlardan etkilenenlere yardım etmek için Taksimde beşiktaşta böyle manzarayı tüm sokaklarda görebilirsin. Kimseninde yağmaladığı yok. Eyleme gelen halkın yanında getirdiği tüm malzemeler bir alanda toplanıyor hepsi bu![]()
Oyuna gelmeyin!
arife tarif gerekmez demişler...T.C 'yi mi protesto ediyorsun
Birayımı protesto ediyorsun
Yoksa protestoya destek mi oluyorsun bilemedim![]()
burada bence herkesin çıkarması gereken dersler var. bu kadar kısa zamanda bu kadar fazla yaptırım ve oldu bittiye getirilen değişiklikler çok fazla stres oluşturdu. ancak bu toplumsal tepkiyi gösterenlere polisin uyguladığı yanlış politika, marjinal grupların da ekmeğine yağ sürdü. bir yanlış, diğer yanlışı getirdi. bana kalırsa sorumlular bunun faturasını ödemeli. benim gördüğüm; vali, belediye başkanı ve içişleri bakanı burada sorumludur.