Ben Kenobi
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,156
Meyve suyu aracından ne istediniz ?
o taksimi bırakıp burada bir taksim yapmak zorundalar... öyle oyuna gelecek adamlar olduklarını düşünmüyorum
Yazdıklarım siyasiye girer siyasi mesajlar yasak sen anlamıyorsun sanırım neyse.
Vatandaşın bardağı o kadar doldu ki bu çam sevdası bahane oldu. Biz Suriyeye acıyoruz ama ikinci bir Suriye olmak üzereyiz. Bakalım o zaman bize kim acıyıp kucak açacak.
o insanlığın önceside var da neyse...
al bu da insanlık.
![]()
Ne yapalım hocam ? Evde oturup bekleyelim mi ?
İnsanlar resmen zulüm görüyor.Orantısız güç kullanıyorlar.
Meydan resmen çembere alındı bu gece daha da sert geçecek belli.
Hükümet kanadından bile çıkıp polis orantısız güç kullanıyor denmedi mi ?
Ben şahşım adına konuşurum.
Ben polise itiraz etmek için gittim.İster inanın ister inanmayın hükümet zora girsin,düşsün diye değil.
Denk gelmişseniz görmüşsünüzdür belki yorumumu hükümet düşerse ülke için iyi olmaz dedim.Hala da diyorum.
Sizinle konuşurken sizin gibi düşünen insanlara da yazıyorum.Şahsınızı yargılamıyorum.
Sokaktaki halkta sizin yurdunuzun insanı değil mi ?
Onlar da mağdur oluyor şuan.Sokaklara aktıklarına göre de mağdur olmuşlar demek ki.
Bugünlerde karşıt görüşe tahammülünüz yok.Banlanmanızı istemem o yüzden bundan sonra size yorum atmayacağım.
meyve ağaçta yetişiyor. haliyle ağaca zarar veriyor o...![]()
![]()
Birader lafinin basinda haksizliga dusuyorsun. Dikta rejimi ve dikdator ne demek biliyor musun? Halkin sectiklerine bu sozleri soylemeniz zaten ezberciliginizi gosteriyor.
Hic bir sey olmaz merak etme. Secimle gelenler secimle giderler, esad gibi mubarek gibi gelenler vurarak giderler. Saldiracagiz diyenler dusunsun gerisini. Siyasi yonetim ne yapar. Erken secim yapar. Biz ne yapariz. Hasta yatagindaki yakinimizi sirtimizda tasir sandiga getiririz ki haklar heba olmasin. Milletin gucu yakip yikmak degil, bir oy pusulasi sadece.
Abi şunu ayırt edin artık yazıp duruyoruz. Gittiğimiz eylemlerde provokasyon yoktu. Öyle camlar dükkanlar tuzla buz olmadı.
Halk sadece polise kızgın. Bu bir halk eylemi olarak devam etmeli.
Olayı siyasete taşımak istemiyorum. O yüzden ansıl bir cevap yazsam emin değilim. Şu kadarını söyliyeyim esad zorbalıkla geldi. İndirelemedi. Alternatifi yoktu çünkü. Alternatif oluşturulması engellenmişti. Bizimde durumumuz farklı değil.
Esad asılacak dedimi asılır. Bizde de aynı.
Esad kesilecek dedi mi kesilir. Bizde de aynı.
Esad yıkılacak dedi mi yıkılır. Bizde de aynı.
Ve sana şunu söyliyeyim. Yarın seçim olsa emin ol hiç birşey değişmez.
nerden buluyorlar kendilerinde bu özgürlğü? özgürlük ne ? anarşizm mi? yakıp yıkmak mı? protesto mu? zarar mı? başkasının hududuna tecavüz mü? bir avuç kukla, kendi kendilerinin tiyatrolarını sonlandırıyorlar... kitleyin de rahatlayak konuyu..Simdi tv ye cikar derler ki merak etmeyin, vurdugumuz kirdigimiz yerler baska partiye oy verenlerin vergileriyle yapildi. Pardon yikildi![]()
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi sakin... lütfen sakin ol... sen kendine sahip çıkYa dayanamıcam gene yazıcam..
Şu son cümleni nasıl bir mantıkla yazdın be arkadaş ya ?
Biraz önce arkadaş milyonlardan dem vurdu..
Yarın seçim olsa o milyonlar a değidle b partisine oy verse nasıl değişmez ?
Bu ülke demokrasiyle yönetiliyor bunu anlayın artık...
Beğenmazsen, seçmezsin ve gömersin sandığa..
Ha gömemiyor musun ?
O zaman ya saygı duyacaksınız yada Kömürden Makarnadan dem vuracaksınız..
Bu hükümete OY VERMEDİM.. ama dayanamıyorum arkadaş işte böyle düz mantık mesajları görünce..!!!
Tamam muhalefet zaten iş yaptıgın dan oy almıyor karşıt durmak isteyenlerin oyları onlar dogru
Esedle karşılaştıramazsın ama 1 milyon insan toplarız lafı yanlıştı bence kışkırttı biraz gerisi gayet güzel.
siz burda nasıl protesto yapılırı değil , nasıl piknik yapılırı anlatmışsınız...
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] Kardeşim Adamlarda mantalite belli.Ya dayanamıcam gene yazıcam..
Şu son cümleni nasıl bir mantıkla yazdın be arkadaş ya ?
Biraz önce arkadaş milyonlardan dem vurdu..
Yarın seçim olsa o milyonlar "a" değilde "b" partisine oy verse nasıl bir şey değişmez ?
Bu ülke demokrasiyle yönetiliyor bunu anlayın artık...
Beğenmazsen, seçmezsin ve gömersin sandığa..
Ha gömemiyor musun ?
O zaman ya saygı duyacaksınız yada Kömürden Makarnadan dem vuracaksınız..
Bu hükümete OY VERMEDİM.. ama dayanamıyorum arkadaş işte böyle düz mantık mesajları görünce..!!!
Valla şu Twetter mıdır nedir hiç anlamam hiçde sevmem orayı ben ama.@mustang mali alabora nın demek isteiği sadece gezi parkı değil ülkedeki yerler yıkılmasıyla ilgili