SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
6936_10151464355552602_1657235989_n.jpg

Meyve suyu aracından ne istediniz ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Yazdıklarım siyasiye girer siyasi mesajlar yasak sen anlamıyorsun sanırım neyse.

yau nesi siyasete girecek kalkıpta uluslararası sorun çıkaracak türden bir sorun mu :D hani bana şunu desen bile kafi ihaleye girdim ama ihaleye fesat karıştı yandaş arkadaşa verdiler dersin daha nasıl açıklayayım :) bahane arıyorsunuz ne diyeyim :) ha kalkıp millete dolap kömür makarna verdiler demeyin Allah için fakir e bakmakta mı günah :D yokluğu bilmeyenler o makarnaya muhtaç olmayanlar bilmez bu arada o çaresizliği :)

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Amaç hükümeti düşürmek değil. Ama o kibirlerini kırmak.

Provokasyona karşıyız. Halk direnişine devam...

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Vatandaşın bardağı o kadar doldu ki bu çam sevdası bahane oldu. Biz Suriyeye acıyoruz ama ikinci bir Suriye olmak üzereyiz. Bakalım o zaman bize kim acıyıp kucak açacak.

Hic bir sey olmaz merak etme. Secimle gelenler secimle giderler, esad gibi mubarek gibi gelenler vurarak giderler. Saldiracagiz diyenler dusunsun gerisini. Siyasi yonetim ne yapar. Erken secim yapar. Biz ne yapariz. Hasta yatagindaki yakinimizi sirtimizda tasir sandiga getiririz ki haklar heba olmasin. Milletin gucu yakip yikmak degil, bir oy pusulasi sadece.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ne yapalım hocam ? Evde oturup bekleyelim mi ?
İnsanlar resmen zulüm görüyor.Orantısız güç kullanıyorlar.
Meydan resmen çembere alındı bu gece daha da sert geçecek belli.
Hükümet kanadından bile çıkıp polis orantısız güç kullanıyor denmedi mi ?
Ben şahşım adına konuşurum.
Ben polise itiraz etmek için gittim.İster inanın ister inanmayın hükümet zora girsin,düşsün diye değil.
Denk gelmişseniz görmüşsünüzdür belki yorumumu hükümet düşerse ülke için iyi olmaz dedim.Hala da diyorum.
Sizinle konuşurken sizin gibi düşünen insanlara da yazıyorum.Şahsınızı yargılamıyorum.

Sokaktaki halkta sizin yurdunuzun insanı değil mi ?
Onlar da mağdur oluyor şuan.Sokaklara aktıklarına göre de mağdur olmuşlar demek ki.

Bugünlerde karşıt görüşe tahammülünüz yok.Banlanmanızı istemem o yüzden bundan sonra size yorum atmayacağım.

Benim tahammülüm var elbet. Senin her cümleni tahammülsüzlük olarak yorumlamıyorum sen neden beni öyle yorumluyorsun ki.. ?

Her neyse hayırlısı olsun inşallah.
Ben daha fazla olayın merkezinde durmayayım..
Dost düşman anladı ve gördü fikirleri ve ifadeleri...

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
vay adiler. ankaradan ne istediniz. ne hale getirmişler....

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Birader lafinin basinda haksizliga dusuyorsun. Dikta rejimi ve dikdator ne demek biliyor musun? Halkin sectiklerine bu sozleri soylemeniz zaten ezberciliginizi gosteriyor.

Hocam dikdatör benim gözümde her istedigini halkına zorla yaptıran ve halkına zulum uygulayandır. Su yazıyı yazmada ezber nerde onca metin içinde işine gelebilcek kısmı çekip cıkartıyosun neyse. Bu adam çıkıp demedimi ne olursa olsun taksim yayalaşıcak diye sustuk demedimi gezi parkı yıkılcak diye tepki gösterdik çıktı ben kararımı verdim yıkılcak dedi . Yalnışmıyım ? kabul etmedik yine çıktı kimse kusura bakmasın azınlık cogunluga hukmedemez dedi sanki kendisi çok farklı bişey yapiomus gibi olaylar yine buyudu en son cıkıp ben izin verdim diye taksime girdiler dedi tarafsız bak orda nerden baksan 20 bin kişi vardı görünen görünmeyen en az bu rakam. Orda polis mudahale etmeye kalksa nolurdu düşündünmü hiç bi ara denediler insanlar panzerlerin üzerine cıktı. İstedigi bumu yada sizin istediginiz bumu ? Bırakın artık lutfen ya erdoğanın bu yaptıgı yalnısı kabullenmesi ve polisi sokaktan cekmesi gerek istifa etsin demiyorum etmez etsede altarnetif yok biliyoruz. Sadece polisi alsın sokaktan kışkırtmasın daha fazla milleti kim neyi neyden koruyor ya sen söyle o insanlar yürümek istiyor polis taksimden cekildiginde noldu sadece mars söylendi oturuldu dimi taşkınlıgı cıkartan baslatan kim gör işte

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[h=1]Geriye yağmalanan dükkanlar kaldı[/h]
1911718296.jpg

2735466485.jpg

3215805840.jpg

4280523276.jpg

5796554640.jpg

6485190805.jpg

KAYNAK
Yazık Yazık Vallaha Yazık.
Hak Aramak,çevrecilik bumu.
Bunları yapanlar Halk mı?
Faşist mi Terörist mi?

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hic bir sey olmaz merak etme. Secimle gelenler secimle giderler, esad gibi mubarek gibi gelenler vurarak giderler. Saldiracagiz diyenler dusunsun gerisini. Siyasi yonetim ne yapar. Erken secim yapar. Biz ne yapariz. Hasta yatagindaki yakinimizi sirtimizda tasir sandiga getiririz ki haklar heba olmasin. Milletin gucu yakip yikmak degil, bir oy pusulasi sadece.

Olayı siyasete taşımak istemiyorum. O yüzden ansıl bir cevap yazsam emin değilim. Şu kadarını söyliyeyim esad zorbalıkla geldi. İndirelemedi. Alternatifi yoktu çünkü. Alternatif oluşturulması engellenmişti. Bizimde durumumuz farklı değil.
Esad asılacak dedimi asılır. Bizde de aynı.
Esad kesilecek dedi mi kesilir. Bizde de aynı.
Esad yıkılacak dedi mi yıkılır. Bizde de aynı.

Ve sana şunu söyliyeyim. Yarın seçim olsa emin ol hiç birşey değişmez.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Buda kendini sanatçı sayan insan müsveddesinin birisi işte;

screen_shot_2013_06_01_at_112003_ampng_h338.png

demirelemin

Asistan
Reaksiyon puanı
3

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] hocam sen napıyorsun provakatörlük yapma, arkadaşlar hiç bir dükkana zarar gelmedi falan diyorlar yurt dışından mı buldun bu resimleri:P :D

fyodor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
AppStore Türkiye en çok indirilen ücretsiz 3 uygulama Tunnelbear, hotspotshield ve twitter. Bilmeyenler için ilk 2 uygulama internete konulan engelleri kaldırmak için kullanılıyor. 3. sü de malum.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Olayı siyasete taşımak istemiyorum. O yüzden ansıl bir cevap yazsam emin değilim. Şu kadarını söyliyeyim esad zorbalıkla geldi. İndirelemedi. Alternatifi yoktu çünkü. Alternatif oluşturulması engellenmişti. Bizimde durumumuz farklı değil.
Esad asılacak dedimi asılır. Bizde de aynı.
Esad kesilecek dedi mi kesilir. Bizde de aynı.
Esad yıkılacak dedi mi yıkılır. Bizde de aynı.

Ve sana şunu söyliyeyim. Yarın seçim olsa emin ol hiç birşey değişmez.

Ya dayanamıcam gene yazıcam..

Şu son cümleni nasıl bir mantıkla yazdın be arkadaş ya ?

Biraz önce arkadaş milyonlardan dem vurdu..

Yarın seçim olsa o milyonlar "a" değilde "b" partisine oy verse nasıl bir şey değişmez ?

Bu ülke demokrasiyle yönetiliyor bunu anlayın artık...

Beğenmazsen, seçmezsin ve gömersin sandığa..

Ha gömemiyor musun ?

O zaman ya saygı duyacaksınız yada Kömürden Makarnadan dem vuracaksınız..

Bu hükümete OY VERMEDİM.. ama dayanamıyorum arkadaş işte böyle düz mantık mesajları görünce..!!!

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hak aramaya gelince biz hak aradık dükkan taşlamaya gelince teröristler yaptı oh ne ala memleket.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Simdi tv ye cikar derler ki merak etmeyin, vurdugumuz kirdigimiz yerler baska partiye oy verenlerin vergileriyle yapildi. Pardon yikildi :D
nerden buluyorlar kendilerinde bu özgürlğü? özgürlük ne ? anarşizm mi? yakıp yıkmak mı? protesto mu? zarar mı? başkasının hududuna tecavüz mü? bir avuç kukla, kendi kendilerinin tiyatrolarını sonlandırıyorlar... kitleyin de rahatlayak konuyu..

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346

Yarın seçim olsa o milyonlar a değidle b partisine oy verse nasıl değişmez ?

Ha gömemiyor musun ?

Bu hükümete OY VERMEDİM.. ama dayanamıyorum arkadaş işte böyle düz mantık mesajları görünce..!!!
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi sakin... lütfen sakin ol... sen kendine sahip çık

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
suriye gibi yapmaya çalışıyorlar burada da,bazı gruplar öncülük ediyor bu olaylara,istediğiniz kadar savaş çıkarın hükümet düşmez mhp istemedikçe,onlarda kınıyor zaten bu durumu ve haklılar da,polis hiç bir şey yokken sabah baskın yaptı şiddet kullandı polis bayağı haddini aştı burası doğru,medya da başparti yandaşlığı yapıyor halk tv hariç çünkü dha dan aldığı görüntüleri yayınlıyor,norveç vg tv al jazeree tv de yayınları canlı yaptı,Türk baharı dediler bu olaylara Suriye gibi bizimde içten karışmamıza sevindiler doğal olarak ve öyle dediler,hükümet düşerse her şey güllük gülistanlık olmayacak,zamanında yiyecek ekmek bulunmamış büyüklerim anlattı bana hükümet düşerse sonucu böyle olur diye yani beklenen şey olursa herkes rahatlamayacak aksine ülke bozulacak,madem başparti düşsün istiyorsunuz o zaman oy vaktinde bunu yapın da o zaman düzgün bir şekilde yürüsün işler,eğer şimdi insanların aklı başına geldi ise seçimi bekleyin ve görün olacakları,o kadar yandaşları varken düşüremezsiniz zaten isteseniz de sadece etrafı yıkar ülke zarara girer,tüm bunları başpartili olmak yada olmamakla ilgisi yok sadece olacakları anlatmaya çalıştım duyduklarım kadarıyla büyüklerimden,yasaklar içinde bazı kesim ayaklanma başlatmış dinlediğim kadarıyla,başbakan iyi şeyleri yasaklamadı ki kötü şeyleri yasakladı ve bu yasaklarda tamamiyle satış değil sadece belli esaslara bağlı olarak yaptı ve iyide yaptı sigara olsun içki olsun bunlar bize iyi gelmeyen şeyler neden insanlar iyilere değilde kötü şeylere yönelim artırır buda garip bir strateji biçimi aslında,kötü şeyleri yasakla ki ilgi artsın isyan başlasın gibi,en hoşuma giden şey sigara ve içki yasakları oldu benim ve bir çok kişinin,başbakanın bazı şeyleri güzel ama bazıları da değil uyguladıkları bakımından,polise suç atmayın onlar sadece verilen emir doğrultusunda hareket etmekteler onlarda emir kulu sonuçta.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Halk ve polis birer piyon, yukarıda birileri oyunu istediği gibi oynuyor..

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Tamam muhalefet zaten iş yaptıgın dan oy almıyor karşıt durmak isteyenlerin oyları onlar dogru
Esedle karşılaştıramazsın ama 1 milyon insan toplarız lafı yanlıştı bence kışkırttı biraz gerisi gayet güzel.

Esed'den bir farkı yok çünkü hala düzgün,yapıcı bir açıklaması yok.
"Topçu kışlasına Avm'de yapılır Şehir Müzesi'de " bu açıklama da başbakana ait.
Resmen tehdit ediyor.İstediğimi yaptırırım demek isteyerek diktatör olmuyor mu ?

Daha fazla forumda durmayacağım.Kalpler kırılacak bu gidişle.
-----------
Hocam yorumlarınız aşırı sert geldi.Gördüklerimi yok sayarak,ne yaptığı ortada olan medyaya göre konuştunuz.
O meydana inin yarında devam edecektir mutlaka.
Bakın bir duruma ondan sonra zaten gerçekten ön yargınız yoksa fikirlerinizde ufakta olsa bir değişim olacaktır.
Tahammülsüzlükle sadece sizi de kast etmedim.Size yazdıklarımın hepsi okuyan diğer sizinle aynı görüşte olan arkadaşlara da yazıyorum.

Bilmiyorum öğlenki yorum duruyor mu bakarsanız bana ne yazdığınıza daha iyi anlarsınız hocam.
Polis çekiliyor dedikten hemen sonra alaycı bir şekilde hani ölü vardı tarzı yorum yazdınız sayın friendly.

YST

Asistan
Reaksiyon puanı
2
siz burda nasıl protesto yapılırı değil , nasıl piknik yapılırı anlatmışsınız...

evet piknik nasıl yapılır onu yazdım , ama pikniğe giderken alınması gerekenleri yazmadım aklın yeter herhalde onları almaya diye düşündüm ki yazına göre bu konuda da çelişkiye düştüm istersen pikniğe giderken neler alınmalı neler alınmamalı onları da anlatayım sana

( Protesto kitlesel güç gösterisi değildir. )

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] mali alabora nın demek isteiği sadece gezi parkı değil ülkedeki yerler yıkılmasıyla ilgili

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34

Yarın seçim olsa o milyonlar "a" değilde "b" partisine oy verse nasıl bir şey değişmez ?

Ha gömemiyor musun ?

[MENTION=63117]friendly[/MENTION] Kardeşim Adamlarda mantalite belli.
Sandıkta Halledemediklerini zorbalıkla yapmak niyetindeler.
Ama yemezler,Burası Muz Cumhuriyeti değil.
Kanun var Nizam var.
Tepkini göster,ama yakıp yıkma.
Haklı bile olabilirler,ama Haksız duruma düştüler Haberleri yok.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu olaylar hakkinda bizim grubun yaptigi rap sarkiyi ,bir hafta icinde yayinlayacagiz. Kapak ve icerigi ile birlikte :D

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Şimdi bir video izledim.Polis aracı linç ediliyor.O anda aklı 2 dk da olsa yerine insanlar koruyor polislerimizi.Ama en sonunda araç devirilerek zafer bağırışı yapılıyor.Helal olsun.Çok büyük zafer.Resmen Polisimi terörist gibi gösterdiler.Bir diğeride bir fotoğraf gördüm doğrumu bilmiyorum.İt oğlu it apo nun resmi ile Atatürk'ün resimleri,pankartlar yan yana.Bu nedir arkadaş ?
Kimse çıkıp bu bir fidan meselesi demesin.Bilinçli protestocuların arasına giren adi heriflere ortam sağlandı.Sonuç ? Ülke karıştı.Söylemekten bıktım artık.Peygamberimiz'e,mavi marmara da,reyhanlıda,diyarbakırda askerimize,polisimize taş atıldığında,ağaoğlu,koç ormanları yokederken,kürtajda vs... nerelerdeydiler bukadar insan ? Resmen teröristlere,faşistler,tkp,dhkpc bilemediğim diğer ülkeyi bölmeye çalışılan gruplara ortam verildi.Ama onlarla yanyana milletimiz.dış ülkeler veriyor gazı veriyor gazı biz de o yazılanları destekliyoruz.Bu kimin işine geliyor anlayan yok.Neymiş polis kitap okuyana su sıkmış.Arkadaş ortam gerginken neden gidiyorsun oraya.Herkes ipini koparmış poliside,insanıda.O zaman başına geleceklere razısın.CHP o yapılacaklar için imza atmış ama hernedense kendiside yürüyor.Bu nedir ? İş artık siyasileşti,farklı bir boyuta geçti.Protesto amacından şaştı.Direnişmiş.Neyin direnişi,neyin devrimi bu ? Ülkeyi kaosa sürüklüyoruz resmen.Aman olaki sakın başınız derde girdiğinde polisten yardım istemeyin.Sakın ola.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
@mustang mali alabora nın demek isteiği sadece gezi parkı değil ülkedeki yerler yıkılmasıyla ilgili
Valla şu Twetter mıdır nedir hiç anlamam hiçde sevmem orayı ben ama.
Sanatçı müsveddesinin derdi belli.
Ağaçmış Yeşillikmiş çevreymiş bunlar için önemi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...