Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Ben orta 1 deyken biraz zayıf ve cılızdım benden güçlü kuvvetli bi çocuk vardı..

Bigün bana dediki
Bana hergün 100 bin lira (o zamanlar hatırı sayılır bi paraydı) vermezsen seni hergün eşşek sudan gelinceye kadar döverim dedi..
Yani öyle böyle değil eşşek sudan gelinceye kadar bayıltana kadar döverim dedi seni komaya sokarım dedi..
Bi espiri yapalım dedik olmadı yaa.. Bi Allahın kulu şu yazıyı alıntılayıp sen ne yaptın diye sormadı yaa.. Bu hayal ürünü gerçek değil gerçek olması sıkar biraz..

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bi espiri yapalım dedik olmadı yaa.. Bi Allahın kulu şu yazıyı alıntılayıp sen ne yaptın diye sormadı yaa.. Bu hayal ürünü gerçek değil gerçek olması sıkar biraz..

sanki devamı gelecek gibiydi belki onu beklemiştir herkez :D çok fena hikaye :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Ben orta 1 deyken biraz zayıf ve cılızdım benden güçlü kuvvetli bi çocuk vardı..

Bigün bana dediki
Bana hergün 100 bin lira (o zamanlar hatırı sayılır bi paraydı) vermezsen seni hergün eşşek sudan gelinceye kadar döverim dedi..
Yani öyle böyle değil eşşek sudan gelinceye kadar bayıltana kadar döverim dedi seni komaya sokarım dedi..

ee komaya soktu mu peki? :D

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671

Ben böyle bir şey olabileceği ihtimalini hiç düşünmediğim için sessiz kaldıydım Muratım.. :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
şuan bilgisayardan 30 gb veri sildim 70 gb ye kadar gideri var belli bilgisayara acıdım be.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
ben mi çok karışık anlatıyorum bu kızların anlaması mı kıt?

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yav arkadaş yok islam yıkılyo yok osmanlı dönmesi lazım adminler mod'ları rica ediyorum banlayın abi ya bunları olayı bu kadar lanse ediyorlar kavga çıkıyor bi rahat huzur olsun be arkadaş herkez çok biliyor sanırım!.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar siyasete buradan da devam etmeyin lütfen. Forum kuralları açık:

Açtığımız konular veya mesajlar hiçbir şekilde siyasi içerikli olmayacaktır.

http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/43630-forum-kurallari.html
Abi açık yorum belli ediyorlar ortamı geriyorlar anlamıyorum herkez 10 numaramı biliyo o böyle bu böyle gerçekten insanın canını sıkıyorlar.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Bebek pışpışlamaktan vakit mi var :)
@tambjk Sende şöyle bi problem olabilir mi acaba??.. Ben biraz insan psikolojisinden anlarımda..

Pasif-Agresif Kişilik Bozukluğu

Bu kişiler rutin sosyal ve mesleki işlerini yürütürken pasif bir direnç gösterir ve işleri bilerek ağırdan alırlar. Çünkü onlara göre, eğer başkaları önlerini kapamasaydı daha başarılı olurlardı. Her zaman takdir edilmemekten ve yanlış anlaşılmaktan yakınırlar. Kişisel şanssızlıklarını abartılı biçimde dile getirirler, mutsuz, huysuz, gücenmiş ve tartışmacıdır. Otoriteyi küçük görür ve otoritenin kendisine yaptığı eleştirileri mantıksız bulur.

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sırf sizden farklı düşünüyor, olaylara farklı bakış açılarından yaklışıyor diye yaptığınız muameleye bakın. Bu faşizan tutumunu kınıyorum.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
@tambjk Sende şöyle bi problem olabilir mi acaba??.. Ben biraz insan psikolojisinden anlarımda..

Pasif-Agresif Kişilik Bozukluğu

Kişi kendinden bilir işi.

Aman sen insan sarraflığını fln soyunma, gram anlamıyorsun çünkü :)

Tek kelime tutturmuşsun, evet işi ağırdan alırım fakat çünküsünü bilememişsin. Benim çünküm "zevkle çalışanı şevkle .. " felsefesine tepkidir.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Sırf sizden farklı düşünüyor, olaylara farklı bakış açılarından yaklışıyor diye yaptığınız muameleye bakın. Bu faşizan tutumunu kınıyorum.
İyide yanlış anlaşılmasın canım biz böyle bişey var mı dedik?_?. Acaba böyle bişey olabilirmi diye kendisine soruyoruz..

Hepimiz insanız hepimizin sağlık problemleri olabilir.. Bunda abartacak bişey yokki..

Kişi kendinden bilir işi.

Aman sen insan sarraflığını fln soyunma, gram anlamıyorsun çünkü :)

Tek kelime tutturmuşsun, evet işi ağırdan alırım fakat çünküsünü bilememişsin. Benim çünküm "zevkle çalışanı şevkle .. " felsefesine tepkidir.
İyi bakalım..

Ama bu gezi parkının yok edilmesine bende karşıyım.. Birilerinin cebi dolacak diye bazı değerlerimizden taviz vermemeliyiz.. Bu sadece İstanbul için değil bütün büyük şehirlerimiz için geçerli.

Bak ben desteklediğim tarafı aynı zamanda eleştirebiliyorum Tayyip Erdoğan benim babamın oğlu değil.. Bazı yaptıkları ve söyledikleri gerçekten çok yanlış şeylerdi. Hata yapmayada devam ediyor işte görüldüğü gibi..

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Uykumdan uyandım, Ataşehir de gökdelenler havai fişek gibi, herkes ışıkları açıp kapıyor, balkonlar pencerelere taşmış, ıslıklarla protesto yapmakta.

Arkadaştan aldığım habere göre de Kadıköylüler bağdat caddesinde yoğun bir şekilde toplanmaya başlamışlar.

Hayatımda ilk defa Halk TV yi izliyorum, ideolojik yaklaşmayıp 2 dk göz atarsanız durumun ciddiyetini anlarsınız.

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Nooluyo arkadaş nedir bu şiddet bu celal anlam veremiyorum...

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Barbaros bulvarında, iş makineleriyle birlikte kalabalık taksime ilerlemeye çalışıyormuş.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bi siteye referansım ile üye olabilecek var mı? :mrgreen:
gece gece hayır duası alır benden :) 20 ref lazım :(

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Yazık gerçekten yazık..
Şu gençliğe bak...

Hem üzülüyorum hem de acıyorum...

Sözüm ona iki tane ağacı kestirmeyeceğiz diye caddenin yolun içine etmişler...
Dükkanların malzemelerini yola dökmüşler...

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Birikmiş öfke patlaması gibi oldu bu yaşananlar.

Roboski'de ve Reyhanlı'da yapamadıklarını Taksim'de becerecekler galiba.

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yazık gerçekten yazık..
Şu gençliğe bak...

Hem üzülüyorum hem de acıyorum...

Sözüm ona iki tane ağacı kestirmeyeceğiz diye caddenin yolun içine etmişler...
Dükkanların malzemelerini yola dökmüşler...

Onu yapan polisin ta kendisi :) Twitterda birkaç foto yayınlanmış demin gördüm :) Ama mobilim paylaşamıyorum burda...

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
247654_537591006298451_95167526_n.jpg

401847_537555776301974_1801733165_n.jpg

Çarşı ‏@KingCarsi1 sa
Çarşı grubu polis telsizlerini ele geçirdi. Anons geçiyorlar merkez beyaz desene

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Onu yapan polisin ta kendisi :) Twitterda birkaç foto yayınlanmış demin gördüm :) Ama mobilim paylaşamıyorum burda...

Halk tv de izliyorum canlı resmen provoke var..
Talan ediyorlar adeta yolu caddeyi..
Nasıl gençlik bu böyle Allah aşkına..

Bu nasıl demokrasi anlayışı...
Al işte seçimler yaklaşıyor
Gömersin sandığa bitirirsin işi..
Bana kimse bu şu an gördüklerimin masum bir ağaç koruma sevdası olduğunu anlatamaz...

Yazıklar olsun gerçekten...
Böylemi çözeceksiniz herşeyi...
Bide bu insanlar okuyorlar güya...

Yahu böyle kim neyi çözmüşki şimdiye kadar...

Allah Polise de sabır versin..

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Arap baharına, tahrir meydanına alkış tutanlar başkalarıydı sanki :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yalnız bu olaylardan sonra bu organizasyona bulaşan şahsiyetlere neler olacağını tahmin etmek bile istemiyorum :) neyse sözde 5-10 ağaç kurtaracaklardı ama ne oldu mülke verilen bu zarar ne olacak bunun hesabını kim soracak ha. Bir de sözde şu sözde sanatçı tayfası var. Yazıklar olsun diyorum böyle mi örnek oluyorsunuz yazık. Pek muhabbetim olmayan hatta kendisinden oldukça nefret ettiğim arkadaşın gözüne plastik mermi gelmiş ve gözünü kaybetmiş eeee ne oldu eline ne geçti. Yazık şimdi ki insanlar geleceği hesaplayamıyor. Arkadaşım bir bakmak için uğramış ama o da ne çoğu zurna gibi ne yaptıklarını bile bilmiyor diyor :) Ayyaş kafayla mı devrim olacakmış :) yazık çok yazık benim cebimden çıkan parayla yapılan bunca emeği yok edenlere hakkımı helal etmiyorum ve ahirette iki elim yakalarında olacak. Ayrıca yazıma şu son cümlemle son vereceğim. Kimsenin inancını sorgulamak bana düşmez ama Türkiye müslüman bir ülke olmaktan çıkmış %99 müslümanmış peh külahıma anlatsınlar.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Eğer bu olaylar yarına taşınırsa haklı olan insanımız haklılığını kaybedicekler. Yeter. Tamam ben dahil binlerce insan arkanızdaydı, sesinizi çıkarttınız ama bu nedir yahu ? Bunun ötesi kaos. Zaten darbe peşinde koşanlar böyle bir anı bekliyordu,o an geldi ellerinden geleni ardılarına koymuyorlar. Olay büyüsün diye milleti gaza getirmeye hala devam ediyorlar gecenin 4 ünde bile.

yalnız bu olaylardan sonra bu organizasyona bulaşan şahsiyetlere neler olacağını tahmin etmek bile istemiyorum :) neyse sözde 5-10 ağaç kurtaracaklardı ama ne oldu mülke verilen bu zarar ne olacak bunun hesabını kim soracak ha. Bir de sözde şu sözde sanatçı tayfası var. Yazıklar olsun diyorum böyle mi örnek oluyorsunuz yazık. Pek muhabbetim olmayan hatta kendisinden oldukça nefret ettiğim arkadaşın gözüne plastik mermi gelmiş ve gözünü kaybetmiş eeee ne oldu eline ne geçti. Yazık şimdi ki insanlar geleceği hesaplayamıyor. Arkadaşım bir bakmak için uğramış ama o da ne çoğu zurna gibi ne yaptıklarını bile bilmiyor diyor :) Ayyaş kafayla mı devrim olacakmış :) yazık çok yazık benim cebimden çıkan parayla yapılan bunca emeği yok edenlere hakkımı helal etmiyorum ve ahirette iki elim yakalarında olacak. Ayrıca yazıma şu son cümlemle son vereceğim. Kimsenin inancını sorgulamak bana düşmez ama Türkiye müslüman bir ülke olmaktan çıkmış %99 müslümanmış peh külahıma anlatsınlar.

Sonda dediğin çok doğru. Batı yakası İslamdan git gide uzaklaşıyor, camilerde tek genç yok, alkollü eğlence yerlerine adım atamıyorsun, tekel bayileri paraya para demiyor. İslam dinine mensup bir ülke olduğumuza dışardan gelen birisi inanmaz. Durum çok garip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...