Iphone 5 Mi almalıyım 5S imi beklemeliyim ???

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ÖNCElikle hepinize iyi geceler :) . Aksam aksam bu soruyu sormak biraz garip ama :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: Ben size şunu sorucam Ben Iphone 5 i tasarım performans işletim sistemi uygulama hız kamera konusunda gerçekten beğendim ve hayran kaldım :mellow: ama arkadaşım alma boşuna para vereceksin yakında (ekim-kasım ) gibi 5s çıkıcak dedi :dirol: bende sizce onu beklemelimiyim :confused1::confused1::confused1:

mtcapan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
elindeki telefon seni idare ediyorsa bekleyebilirsin ama iphone 5s türkiyeye 2014 gibi gelir buda çok uzun bir süre bence 5 al kullan zaten 5s ile pek bir fark olmaz

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 gb ram olucakmış . birde pil ömrü 3 katına çıkacakmış diyolar zaten çıktığı gibi almam ocak şubak gibi alırım zaten eğer 5s alıcak olsam samsung galaxy poxket yada galaxy y felanda alabilrim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

elindeki telefon seni idare ediyorsa bekleyebilirsin ama iphone 5s türkiyeye 2014 gibi gelir buda çok uzun bir süre bence 5 al kullan zaten 5s ile pek bir fark olmaz

2 gb ram olucakmış . birde pil ömrü 3 katına çıkacakmış diyolar zaten çıktığı gibi almam ocak şubak gibi alırım zaten eğer 5s alıcak olsam samsung galaxy pocket yada galaxy y felanda alabilrim

mtcapan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yani iphone da ram çok fark etmez ama pil ömrü 3 katına çıkarsa güzel alur ama bence sen 5 al zaten asıl yenilikler iphone 6 da gelecek

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
5s bekle bence zaten 5s mi 6 mi olacağı da belli değil zaten eylülde çıkıyor 3 ay daha bekle belki yeni bir teknoloji koyarlar sonra pişman olma

mtcapan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5s bekle bence zaten 5s mi 6 mi olacağı da belli değil zaten eylülde çıkıyor 3 ay daha bekle belki yeni bir teknoloji koyarlar sonra pişman olma
5s olacağı kesin zaten pek fazla bişey koymazlar 1 yıl bekleyip almak mantıksız

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
1 yil beklemiyorsun 3 ay dedim farkindaysan ve her turlu 3 ay beklemek mantikli ya 5s i alır olmazsa 5 in fiyati 1600 e düşer o zaman yani her türlü karda

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beni Asıl korkutan fiyatı 2500 tlyi geçermi zaten çıkarsa ocak şubat gibi alıcam

mtcapan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zaten türkiyeyede çıktığı gün gelcek

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
2500den giriş yapar türkiyeye yurtdışından 2000 e alırsın

brvl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphoneler 4 ten beri hep aynı fiyata giriş yapar 2199 tl 1 ay sonra 1999 aralık gibi de satışta olur. 2500 falan olmıycak bundan emin olun sadece paralel ithalatla kazıklama için 3000 e falan satıyorlar ilk başta ama resmi olarak hep aynı fiyattır iphonelar. amerikada da bu böyledir bir önceki model ucuzlar yenisi aynı fiyata çıkar. bizdeki tek fark zengin fanboyları kazıklamak için 200 tl farkla satıyorlar ilk başta bütün telefonlarda aynı bu genelde.

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bu mantıkla teknolojik ürün alınmaz.. 5 mi? 5s mi? 6mı? 6s mi? 7mi? 7s mii? bu uzayıp gider.. ihtiyacın+bütçen doğrultusunda uygun bir tel. al geç..

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 5 ilk çıktığında gittigidiyorda ön sipariş 3 milyardı 5s te aynı öyle olucak sen bilirsin kardeşim

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bekleyebilirsen 5S al. Ama fazla umutlanma, üç kat daha fazla batarya süresi falan imkansız.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
5s yaz bitiminde çıkıyor sonra uzulen sen olursun yalnız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir şey sormak istiyorum ben 5 almayı düşünüyorum ama 8 gün sonra 5sin tanıtımı yapılcak ve çok fazla anlamadığım için 5'in fiyatı 5s çıktığı zaman ne kadar düşer?

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iPhone fiyatlarında çok büyük bir düşüş beklenmez. iPhone 4 (8 GB sürümünün) bile 1000 TL'nin üzerinden satıldığı düşünülürse, 5'in bu fiyatlara düşmesi 3 seneyi geçer.

uyaroglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunun kararını iPhone 5S çıktığı zaman vermeniz daha doğru olacaktır. İkisini karşılaştırır imkan ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanı satır alırsınız.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Her Türlü 5s'i BekleÇünkü Satışlar Başlarsa Azda Olsa 5'in Fiyatı Düşecektir ;)Apple'cı veya iPhoncu Olmadığımı Belirterek Pek Fark Olmayacak Diyen Arkadaşlar Telefon Çıktığı Zaman Ne Diyecek Merak Ediyorum Zira Samsung, Sony, HTC, ve LG Gibi Marka Telefonların Amiralleri Şuan İçin 5'ten Çok Öndeler Bu Durumu Gözardı Etmemek Gerek ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba bence de 5 s I bekle kesinlikle hızlı olacak.
Ekran kalitesi aynı olur büyük ihtimal. belki parlaklık biraz artar. bataryanın daha uzun gitmesi ihtimal dahilinde. bir ihtimal telefonu kredi kartı gibi kullanma teknolojisi eklerler . çıkmasına az kaldı 10 eylül dediğin nedir ki 8 gün sonar bekleyelim görelim özeliğine gore bakarsın beğenirsen bekler alırsın beğenmezsen 5 I alırsın

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En az azından 5s in lansmanını bekle baktın pek bir farkı yok 5 al. En azından sonradan pişman olmazsın :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
İphone da yeni model çıksada İphone5 in çok fazla bir fiyat düşüşü yaşayacağını sanmam bunun örneği 4S de var hala oldukça yüksek bir fiyattan satışa sunuluyor . Ama %30 daha hızlı bir işlemci gelecekmiş bir öncekine göre bu önemli bir detay birde siyah iphone larda bazıları soyulma veya renk atma şikayetinden bahsediyor bunun yanısıra görsellerden aratırsın arka cepte veya biraz daha özensiz bir yerde taşındığında genellikle çok rahat yamuluyor ama İos akıcılığı tüm İphoneların en önemli özelliklerinden . Birde İsight kamerada daha fazla iyileştirmeler var her ne kadar megapikseli değişmesede bence 5S İ bekle derim ama diğeri de oldukça iyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5S den beklentilerine bağlı. 5'de şu da olsa müthiş olur dediğin bir özellik varsa bekle. Bence 5'in işlemcisi de kamerası da pil ömrü de yeterli. Beni karşılar ama seni karşılar mı? Pil ömrü 3 katına ben de çıkacağına inanmıyorum. Pilini illaki geliştirirler ama birkaç saat... Bence 5S'in çıkmasını bekle. Fiyatı düşünce de git 5'i al. En az zararla atlatırsın. 1800'e alırsın diye tahmin ediyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş Bence şu anki telefonun kalsın iphone 5 i al 5s çıktı zaten ama şu an türkiyede satişı çok az
5s gelincede 5i ve elindekini satarsın alırsın 5si ama satmak için telefona gözün gibi bak ve hiçbirşeyini kaybetme