SDN Galatasaray Kulübü

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Türkiye Kupası > UEFA Kupası+ Şampiyonluk kupası+Wimbledon finali+ Formula 1 Şampiyonluğu. Fenerbahçe'nin başarısını küçümsemeyin lütfen. :(

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan37 sn
Alper'i almış Fenerbahçe. Neyse önümüzdeki sene de yine ellerinden şampiyonluk kupasını alır ödeşiriz. Bizim rekabet anlayışımız böyle.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
ohooo daha potuk gibi niceleri gelir gs ye üzülmeye değmez fener hayrını görsün boşverin

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Sevgili Galatasaray'lı kardeşlerim;

Galatasaray spor kulübünün gündemini Alper Potuk gibi bir oyuncu meşgul edemez.

Her zaman olduğu gibi, bir spor kulübü başkanı şampiyonluğumuzu hazmedememiş ve son çırpınışlarını gerçekleştirerek bir transfer yapmıştır.

Daha bir kaç gün önce küfre maruz kaldığı takıma transfer olan bir oyuncu iyi ki Galatasaray gibi bir kulübü seçmemiştir.

Bize Metin Oktay ruhuyla oynayacak futbolcular lazım.

Metin Oktay : "Fenerbahçe bana 20 bin lira teklif ettiğinde ben Galatasaray'la 8 bin liraya anlaştığım için mutluluktan uçuyordum."

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Galatasaray İspanya seferinde!

tsn_haber_detay.asp

Transferi erken bitirmek kolları sıvayan Galatasaray yönetimi, transferde rotasını sürpriz bir şekilde İspanya'ya çevirdi.

Galatasaray, transferde hareketli günler geçiriyor. Sarı-kırmızılı takımda Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray Yönetimi, soluğu sürpriz bir şekilde İspanya'da aldı.

İspanya'da iki savunma oyuncusu ve kulüpleri ile görüşeceği öğrenilen Galatasaray'da Arda Turan konusunda ise bir girişimde bulunulmayacak.

Galatasaray'ın ismi sır gibi saklanan savunma oyuncularından birinin Sevilla'da forma giyen Gary Medel olduğu iddia edildi. Savunmada hem stoper hem de orta alanda görev yapabilen 25 yaşındaki Şilili futbolcu, Melo'nun yerine alternatif olarak da düşünülüyor.

Galatasaray'ın Medel dışında bir solbek ve bir stoper ile de görüştüğü öğrenildi. Bu iki isim sır gibi saklanırken, sarı-kırmızılıların, Chedjou konusunu beklemeye aldıkları ve İspanya seferinde alınacak sonuca gere bu ismi yeniden gündemine almayı planladığı gelen bilgiler arasında.

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=12078

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Gitti gider artık. Bizim için bitti. :)

Yakında Şecu ve Carlinhos gibi ilgilendiğimiz oyuncuların isimleri başka bir takımla da anılabilir. Dikkatle izleyelim gelişmeleri. :D

şecu anıldı bile ama da çom ağızlısın ha hocam söyledin adamlar gündemine almışlar :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Laf olsun diye söylemiyorumki, biliyorum da konuşuyorum. :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] ben birşeyler duydum fernandes :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yanlış duymuşsun. :D

1- Q7, 2- Fernandes.

İstemiyorum bu adamları. :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yanlış duymuşsun. :D

1- Q7, 2- Fernandes.

İstemiyorum bu adamları. :)

kışın TTarena yı istiyormuş kötü havalarda derbi macında BJK GS macı yani ev sahibi olarak başka yerde oynarız demiş orman tüm macları bizde oyanamayacaklarmış o yüzden fısıldı varmış fernandes le ilgili başka bir genc de olabilir :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Melo müjdesi!
Alper’e üzülen Galatasaray taraftarın tesellisi Brezilyalı yıldız olacak!

İstanbul’dan ayrılan ve ülkesi Brezilya’nın yolunu tutan Felipe Melo, tatilin tadını çıkarıyor. Avrupa’nın devleri ise bonservisi Juventus’ta olan Melo’nun peşini bırakmıyor. İngiliz ekibi Manchester City ve İtalyan devi İnter, Brezilyalı ön libero ile ilgileniyor. Bu sezon hem Serie A hem Avrupa’da büyük hayal kırıklığı yaşayan İnter, Melo’da çok ısrar ediyor. Ancak Galatasaray da ‘Pitbull’ lakaplı yıldızdan kolay vazgeçeceğe benzemiyor.
FATİH TERİM BIRAKMIYOR
Alper Potuk transferini gerçekleştiremeyen sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör Fatih Terim’in raporunu dikkate alıyor. Terim, üst üste iki şampiyonlukta aslan payına sahip Melo-Selçuk ikilisini bozmak istemiyor. Yöneticiler de İmparator’un bu kararına saygı duyuyor ve geçen transfer döneminin aksine Melo’nun işini çabuk bitirmek istiyor.
30 yaşındaki oyuncunun kiralık sözleşmesinde yazan 6.5 milyon euro opsiyonu kullanmayan Galatasaray, bu hafta kapısını çalacağı Juventus ile pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar gerekirse 5 milyon euroya kadar çıkacak ve Melo’nun bonservisini alacak.
MAÇ BAŞI ÜCRETİNE AYAR
Geçen yaz neredeyse 90 gün tatil yapan Felipe Melo, aldığı kiloların bedelini ağır ödemiş ve sezonun ilk yarısında istenen fizik seviyesine gelememişti. Devre arası kampında kendine gelen Melo, 7 maçlık galibiyet serisinde başrolü üstlenmiş ve şampiyonluğun mimarlarından olmuştu. Sambacının son sözleşmesinde yazan “2 milyon 900 bin euro garanti para ve maç başına 25 bin euro”yu isteyeceği, sarı-kırmızılı yönetimin ise maç başı ücreti düşürerek Melo’yu ikna edeceği tahmin ediliyor.
Bahadır ÇOKİŞLER / AMK
http://amkspor.com/2013/05/23/melo-mujdesi.html

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
kışın TTarena yı istiyormuş kötü havalarda derbi macında BJK GS macı yani ev sahibi olarak başka yerde oynarız demiş orman tüm macları bizde oyanamayacaklarmış o yüzden fısıldı varmış fernandes le ilgili başka bir genc de olabilir :)

Fernandes kalsın para + Pektemek olacaksa olur :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Küçük küçük yazmaktan iyidir valla. Ben seviyorum görsellerini ve yazı puntolarını. :)

Belki de sevdiğim başka şeydir. :P

r%C3%BCzgar.jpg

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Drogba’dan jest!
G.Saray'ın Fildişili yıldızı saha içi ve saha dışında örnek olmaya devam ediyor.
Drogba izinli olmasına rağmen İstanbul’dan ayrılmadı. Sebebi ise takım arkadaşı Umut Bulut’un düğünüydü. Karakteriyle hep takdir toplayan Fildişili futbolcu Umut’un düğününün ardından Londra’nın yolunu tuttu. Bu hareketiyle bir kez daha saha içi olduğu kadar saha dışında da ne kadar önemli bir transfer olduğunu ispat etti.

http://amkspor.com/2013/05/23/drogbadan-jest.html

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Türkiye şampiyonu Galatasaray yayın gelirlerinden 71 milyon lira alırken, İngiltere'de küme düşen QPR 111 milyon lira (39 milyon 752 bin Pound) almış.

Teşekkürler Digiturk. :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Türkiye şampiyonu Galatasaray yayın gelirlerinden 71 milyon lira alırken, İngiltere'de küme düşen QPR 111 milyon lira (39 milyon 752 bin Pound) almış.

Teşekkürler Digiturk. :D

acı bir tablo haklısın ama malesef ki digiturk'un tek geliri Türk halkı. adamların ligini afrikadan bile takip ediyorlar :)

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu aralar yurtdışı yayını hakkında haber okumuştum.Bulabilirsem tabi.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bu aralar yurtdışı yayını hakkında haber okumuştum.Bulabilirsem tabi.

Türkiye için bir ilk
Süper Lig'in yayın hakları yurt dışına satışı konusunda ilk adım atıldı.

Süper Lig’in yayın haklarının yurt dışı satışına dair daha önce de çeşitli görüşmeler yapılmış, ancak sonuç çıkmamıştı. Fakat bu kez ilk somut adım atıldı. Talipli Hollanda’dan, Sport 1 kanalı. Fenerbahçeli Dirk Kuyt ve Galatasaraylı Sneijder gibi Hollanda’lı yıldızların Türkiye’de forma giymeye başlamasını da fırsat bilen kanalın anlaşma şartlarını görüşmek üzere Lig TV yöneticilerinden randevu aldığı bildirildi.

http://www.fanatik.com.tr/turkiye-icin-bir-ilk_3_Detail_88_313419.htm

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yurtdışındakiler Türkiye'deki gibi olmaz koca kafa,kop gel simit sarayı açarız sana :D

[video=youtube;CCpP7ZH0moc]http://www.youtube.com/watch?v=CCpP7ZH0moc[/video]

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Stoper tamam.

Bi sol bek alınıp, Riera ve Amrabat sol açıkta kullanılacak.

Hamit'in yerine bi sağ açık şart.

Bir de forvet lazım.

Lakin şöyle bir durum var. Melo, Ujfalusi, Elmander'in gittiğini varsayarsak 7 yabancımız var elde.

Yeni stoperle eder 8. Lakin bizim 4 tane kaliteli oyuncuya ihtiyacımız var. Sol bek,sağ açık, forvet, Melo'nun yerine ön libero tabi eğer giderse.

Bakalım nasıl bir yol izleyecek yönetim. Hamit'e bir sezon daha katlanabileceğimizi düşünemiyorum..

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Günaydın renkdaşlarım ne güzel bir gün güzel bir transfer haberi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yok yok ancak messi gelir bize ki yılın calımını kapatsın süper yıldız aldılar ya :)