sorun o değil ki ona bakarsan benim yapamadığım yemek yok hem de çok güzel yaparım hatta bayan arkadaşlarım şaşırırBen yumurta veya makarna hiç olmadı çok iyi tost yaparım. Bazen pilavAdresi ver hallederiz
![]()
sorun o değil ki ona bakarsan benim yapamadığım yemek yok hem de çok güzel yaparım hatta bayan arkadaşlarım şaşırırBen yumurta veya makarna hiç olmadı çok iyi tost yaparım. Bazen pilavAdresi ver hallederiz
![]()
sorun o değil ki ona bakarsan benim yapamadığım yemek yok hem de çok güzel yaparım hatta bayan arkadaşlarım şaşırırama gel gör ki iş yerindeyim
her ay 1000 tl ye yakın yemek parası veriyorum şaka gibi bir an önce evlenmem lazım
![]()
I am Single![]()
günde 30 liralık ne yiyon mübareksorun o değil ki ona bakarsan benim yapamadığım yemek yok hem de çok güzel yaparım hatta bayan arkadaşlarım şaşırırama gel gör ki iş yerindeyim
her ay 1000 tl ye yakın yemek parası veriyorum şaka gibi bir an önce evlenmem lazım
![]()
öğrenci evi mi orası![]()
orasını biliyorumEv öğrenci evi değil ama ben öğrenciyim..![]()
orasını biliyorumama yumurta makarna tost diyince
![]()
yok yok yemek yapmayı öğrenAnnem şimdiden ders veriyor en kolayları bunlar diye giriş bölümü bunlar2 sene sonra çok işine yarar diyor
![]()
![]()
![]()
Zor olmuyor mu abi ?Tek tabanca takılmak ?
günde 30 liralık ne yiyon mübarek![]()
Herkesin bir hikayesi vadır...![]()
nerde ne çorbasıymış o yaya işte mantı pide kebap derken gidiyorkardeşim de var ya tabi
konu yemek olunca paranın hesabını yapmam
sırf 3 tl lik çorba için 50 km gitmişliğim vardır
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Redkit ? !!! sen misin![]()
Herkesin bir hikayesi vadır...![]()
Boğazım ağrıyor ya.Ulen Soğuk bir şeyde ne yerim nede içerim.Yinede benim boğazım ağrır.
Niye bu kadar taktınız arkadaş![]()
Bir bildiğimiz var ki değiştiriyoruz![]()