Galatasaray bayrağı çöpe atıldı, taraftar ayaklandı!

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
galatasaray-bayragi-cope-atildi-taraftar-ayaklandi--3271092.Jpeg

[h=2]Gani Müjde'nin yeni dizisinde Galatasaray bayrağı çöpe atılınca, sarı kırmızılı taraftarlar Twitter'da ayaklandı.[/h]
how TV’de yayına başlayan yeni dizi “Salih Kuşu ” Galatasaray taraftarlarını adeta çılgına çevirdi.

Gani Müjde 'nin senaryosunu yazdığı dizinin ilk bölümündeki bir sahnede, Galatasaray bayrağının "Neyse herkes birgün Fenerli olacak tezini doğrulayalım." denilip çöpe atılması büyük tepki topladı.

Sosyal paylaşım ağı Twitter 'da organize olan Galatasaraylılar, Gani Müjde'ye yönelik eleştiri Tweet'leri gönderdiler. Yoğun tepki mesajlarıyla ismi TT listesine giren Müjde, Twitter'dan attığı Tweet'lerle, durumdan sorumlu olmadığını söyledi ve özür diledi.

İşte Gani Müjde'nin yazdıkları: "Senaryomuzda öyle bir sahne yok.Sette eklenmiş.Yapımcıya telefon ettim tekrarında çıkartıldı zaten. Sahneyi attırdım ve ekleyen yönetmenin uyarılmasını istedim daha ne yapayım. Başlarında duramam ya sahne çekerken. Çöp sahnesi senaryoda yoktu.Sahne atıldı ve ekleyen arkadaşa gereken ceza verildi.İncinen arkadaşlardan sorumlu olmasam da özür dilerim."

KAYNAK

http://skorer.milliyet.com.tr/galatasaray-bayragi-cope-atildi-/-/detay/1706382/default.htm

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben de kendisine baya küfür ettim ama aklımın haberi yoktu ağzımdan çıkmış hemen acı biber sürdüm :cursing:

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Saygısız insan bu diziyi protesdo edelim

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ha bi de olayın reklam için yapıldığı o kadar bariz ki.O yüzden boşver reklamını yapma

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Diziyi gündeme getirmek için yapılmıştır.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bir televizyon kanalındaki dizinin galatasaray bayrağı üzerinden prim yaptığını söyleyen arkadaşlar hababam sınıfı her filminde fener galata maçına kaçardı ondan mı prim yapıyo.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hadi sen yapmadın haberin yoktu settekiler yaptı diyelim! Bu settekilerin hiç aklı yokmu 100 senelik camianın bayrağını sen nasıl çöpe atarsın? Hiç sonucunu düşünmedin mi? Dahasını yazmıyorum...

Ve bu tepkiyi Galatasaray bayrağını çöphe attı diye vermedim. Fenerbahçe, Beşiktaş, Tranbonspor vs. kim olsa aynı tepkiyi verirdim bu takımlar kimlerin emeğiyle ne insanların savaşıyla bu kadar sene ayakta kalmış, o şerefli bayrağı yıllarca sallamışlar sen ne akılla bayrağı çöpe atabiliyosun?

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bir televizyon kanalındaki dizinin galatasaray bayrağı üzerinden prim yaptığını söyleyen arkadaşlar hababam sınıfı her filminde fener galata maçına kaçardı ondan mı prim yapıyo.

Dostum Feberbahçe yada Galatasaray... Nerede kullanırsan kullan prim yaparsın. İster filmde ister dizide ister se reklamda olsun. Bugun Galatasaray'ın bayrağını çöpe atarlar, yarın Fenerbahçe'nin kini, öbür gün Galatasaray fındık fıstığı çıkartırlar daha öbür gün Fenerbahçe'nin çikolatasını. Niye böyle yaparlar daha çok satılsın daha çok izlensin diye. Buda eşittir nedir prim yapmaktır.

Saygılar...

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Nasılsa tutmaz 4 hafta sonra biter. Merak etmeyin.. .

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Batık bir kanal, Pislik bir senarist ve 5 para etmez 1 dizi...

Ne halleri varsa görsünler. Ama yeter ki HADlerini bilsinler. Elbette Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi büyük camialar üzerinden prim yapmak isteyenler olacaktır. Ama bu işleri SINIRLARI koruyarak yapmalılar.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Battı balık yan gidiyor.

Bunun açıklaması olmaz.
Bu yöntemle neyi amaçladıkları belli.Amaçlarına ulaştılar zaten.

Şimdi reytingde kırar bu dizi...

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Reklam kokuyor izlemiyorum boykot ediyoruz ve her platformda kötüluyoruz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ve dizinin ismin toplumsal mühendislik örneği .

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Fenerbahçeliyim ama yapılan saygısızlığı doğru bulmuyorum gani müjde zaten pislik bir insan. İnsanlara karşı her zaman saygısızca diziler yapıyor. Show tw zaten bitiklere oynuyodu şimdi iyice gözden düştü

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
268825_10151599502424265_1626181952_n.jpg

9 Mayıs 2013 Perşembe akşamı ShowTV’de yayınlanan Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı “Salih Kuşu” dizisinde sözde “sanat” sözde “mizah” kisvesi altında yapılan “kontrolünü yitirmiş” mizansenleri hoş görmemiz ve tepkisizce es geçmemiz mümkün değildir.

Kültür’ün ve tarihin beşiği Galatasaray camiasını deyim yerindeyse aşağılayıcı karelerle bir takım dizilere meze yapmaya çalışanlar bilmedir ki karşılarına aldıklari ya da prim yapmaya çalıştıkları bir arkadaş grubu ya da herhangi bir topluluk değil, milyonlarca insanın uğruna her şeyi yapabileceği kocaman bir anlayış ve hayat felsefesidir.

“Benim haberim yok olmuş bitmiş geçmiş olsun” anlayışıyla geçiştirilmeye çalışılan bu düzeysizliği, çapsızlığı şiddetle kınıyor ve gerekenin yapılması için Galatasaray hukuk departmanı ve yönetim kurulumuz ile görüşülüp “Gani Müjde” denilen bu “zat”a dava açılacak ve binlerce ultrAslan’ın da davaya müdahil olması sağlanacaktır!.

ultrAslan

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yuh yaa nasıl atarsınız yiyosa beşiktaş bayrağını atın basarlar show tv binasını

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Dostum Feberbahçe yada Galatasaray... Nerede kullanırsan kullan prim yaparsın. İster filmde ister dizide ister se reklamda olsun. Bugun Galatasaray'ın bayrağını çöpe atarlar, yarın Fenerbahçe'nin kini, öbür gün Galatasaray fındık fıstığı çıkartırlar daha öbür gün Fenerbahçe'nin çikolatasını. Niye böyle yaparlar daha çok satılsın daha çok izlensin diye. Buda eşittir nedir prim yapmaktır.

Saygılar...

Prim konusunda haklısın.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Gani müjde Twitterde defalarca özür diledi ve hatayı telafi edeceğini belirtti.
Art niyet olmayabilir.

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
eğer dizi yapılacaksa herşey düşünülmelidir bence,böyle tepkiler alması çok normal

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Veee yönetmen kovuldu. İşte o açıklama;

İşte Süreç Film'in yaptığı o açıklama:
Yapımı şirketimiz “Süreç Filmcilik” tarafından gerçekleştirilen ve 9 Mayıs 2013 Perşembe akşamıShow TV ekranlarında ilk bölümü yayınlanan “Salih Kuşu” adlı dizimizde, “Galatasaray SporKulübü” taraftar ve camiasını rencide eden bir sahne yer almıştır. Senaryoda yer almayan ve sonradan sette eklenmiş ilgili sahneden dolayı şahsen bir Galatasaray taraftarı olarak “Galatasaray Spor Kulübü”, camiası, tüm Galatasaraylı taraftarlardan ve senaristimiz Gani Müjde’den özür dileriz. Konu ile ilgili Oğuz Altay aranmış gerekli açıklamalar yapılmış ve kendisinden de özür dilenmiştir."

http://magazin.milliyet.com.tr/bayrak-krizi-yonetmeni-isinden-etti/magazin/detay/1706496/default.htm

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Reklam kokan hareketler yada yonetmen fb li :D :D

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Vay arkadaş Türk Bayrağı yakıldığında bu kadar tepki verilmemişti. Milliyet gazetesindeki bir yorum çok hoşuma gitti "ben galatasaraylıyım da, adam gs bayrağını çöpe atsa ne olur atmasa ne olur, sonuçta bu bir dizi bir senaryo, yani buna karışmakla behzatın içkisine karışmak arasında fark yok." ​

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Vay arkadaş Türk Bayrağı yakıldığında bu kadar tepki verilmemişti. Milliyet gazetesindeki bir yorum çok hoşuma gitti "ben galatasaraylıyım da, adam gs bayrağını çöpe atsa ne olur atmasa ne olur, sonuçta bu bir dizi bir senaryo, yani buna karışmakla behzatın içkisine karışmak arasında fark yok." ​

iyide abi şu anda türk bayrağı türklük cumhuriyet önemli değilki türk bayrağı elinde bi yere çıkamassın biber gazını boğazının deliğine kadar sokarlar , türküm veya ne mutlu türküm diyene dediğinde bi şekilde hapse girme şansın bile var ama galatasaraylıyım dediğinde hiçbisey olmuyor sende buna göre yaşamayı öğrensen iyi olur normal artık :))

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
bende o kadar küfür yesem geri adım atardım :D

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Show Tv' ye reyting lazım. Onun için böyle saçma sapan şeylerle ayakta kalmaya çalışıyorlar. Yazık...

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Allah'dan abartıp Türk bayrağımızı atmamışlar çöpe,bir Beşiktaşlı olarak bu olayı kınıyorum çok yazık herşey reyting herşey gümdem olmak için yapılır oldu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gani bey haytyada Galatasarayın şampiyonluğunu kutlar özür için merak etmeyin hersey reyting oldu hayatımızda.

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar bir senaristin haberi olmadan hele Geni Müjde gibi birinin haberi olmadan senaryoyu yönetmen değiştiremez. Nüansları demiyorum. Koskoca bir sahneyi ekleyip çıkaramaz. Bunlar laf. ister reklam deyin ister nefret. Ayrıca konumuz Gs yerin Fb, Sivas vs olması bir şeyi değiştirmez.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
"Reklamın iyisi kötüsü olmaz." :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Orda maça gidiyorlardı burda çöpe atolmış 2si aynı şeymi