Arkadaşlar https://hd-torrents.org/ yada diğer adresiyle https://hdts.ru davetiyeleri mevcut. 7 Nisan tarihine kadar 3 tane davetiyi isteyen arkadaşlara vericem. Tabiki iyi bir torrent kullanıcısı olduklarını 2 kaliteli yabancı trackerdan ratio örneği vererek gösterdikleri takdirde. Torrent kullanıcıları bilirler. Burada bu siteyi tanıtma ihtiyacı hissetmiyorum,bilen bilir. Bilmeyen de istemez. 5 gün içinde 3 davetiyeyi vermek istiyorum.Yoksa zayi olucak.
Hatırlatma olarak şunu söylemek istiyorum.Tutunması çok zor bir site değil ama uyulması istenildiği çok önemli bir kuralı var.
Ratio and quarter rules
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
Kuralı bu.Orta düzey bir ingilizce ile sanırım çözersiniz.Davetiye isteyen arkadaş bunu düşünerek istesin.Alayım kenarda dursun zihniyeti bu site için yemez
Şimdiden alacak arkadaşlar için hayırlı olsun...
Unutmadan ratio örnekleri özelden atmayın,burada paylaşın.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Hatırlatma olarak şunu söylemek istiyorum.Tutunması çok zor bir site değil ama uyulması istenildiği çok önemli bir kuralı var.
Ratio and quarter rules
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
- If you have a combined download total in excess of 25 GB and your ratio is below 0.70, you will receive two consecutive 3-day warnings. Failure to act upon the warnings and increase your ratio above 0.70 within those 6 days will get your account disabled.
- You are required to download at least 15 GB each quarter (90 days). Each quarter starts respectively on 1st day of January, April, July and October and ends ends respectively on the last day of March, June, September and December. If on the 26 day of the last month of each quarter you are bellow the 15 GB minimum, you will receive a reminder. If on the last day of the quarter you still do not meet the requirement, your account will be disabled.
Kuralı bu.Orta düzey bir ingilizce ile sanırım çözersiniz.Davetiye isteyen arkadaş bunu düşünerek istesin.Alayım kenarda dursun zihniyeti bu site için yemez

Şimdiden alacak arkadaşlar için hayırlı olsun...
Unutmadan ratio örnekleri özelden atmayın,burada paylaşın.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]