deatmania
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 62
Yeni adminimiz teşrif ettiler. 
Edit: Edememiş.

Edit: Edememiş.

Alarm kurdum gece kim seçilmiş diye bakamak için bir baktım yasaklanmışım. Ve haala yasağım.Sanırım beni çekemeyen dış güçler... : D
![]()
Sanırım uçuşan üyeler kısmında keylogger'i gören arkadaşlar şaşırmaz değil mi![]()
![]()
Ihı ıhıBunun yarını da var diye hatırlatmak isterim. :devil2:
Öncelikle beni arayıp Troycuk diye seslenmeyin yav garip oluyorAdım: Okan Uslu
![]()
Evet bu koltuğa oturdum gönül isterdi ki hiç kalkmamak. Umarım bir gün bu da olur. Şimdi Troy abi ayrıldı Admin'likten zaten yeni bir troy geldi.Eğer onursal üye olmak isterse kapımız ona açık.
Öncelikle sizlere Galatasaray'ın şampiyonluğunu hediye ediyorum ve tüm kardeşlerimin bayramını kutluyorum. Umarım Fenerbahçeli arkadaşlarda bizlere bir kupa hediye ederler. Ancak bu Türkiye değil tabii...
Forumda ki Galatasaray - Fenerbahçe atışmalarında da şunu fark ettim. Sanırım biz Galatasaraylılar olarak sizlerden biraz daha genciz. Kanımız çabuk kaynıyor. Sizlerin genelde hayat tecrübeleri bizlerden biraz daha ileride. Ama zamanla bu fark kapanacaktır umarım.
Spor bölümünde tartışma olmak zorunda. Ancak bu tartışma tatlı tartışma olmalı.
![]()
Troycuk, bizi banla.![]()
:d :dlisede hocam bana olmasa da uygunsuz kelime kullanan bi arkadaşımın ağzına pulbiber dökmüştü :d ne günlerdi be, fazla olmadı ama özlemişim lise yıllarını
Bu neydi yaaav ahahahahahaha.Evet bu koltuğa oturdum gönül isterdi ki hiç kalkmamak. Umarım bir gün bu da olur. Şimdi Troy abi ayrıldı Admin'likten zaten yeni bir troy geldi.Eğer onursal üye olmak isterse kapımız ona açık.
![]()
mesajların sol alt kısmında kart işareti var, onu tıklayarak istediğin kişiye sarı veya kırmızı kart gösterebilirsin![]()