1 günlüğüne Troycuk olmak ister misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Yeni adminimiz teşrif ettiler. :D

Edit: Edememiş. :P

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yahu Troycuk bir türlü giriş yapamıyor:mrgreen:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Alarm kurdum gece kim seçilmiş diye bakmak için bir baktım yasaklanmışım. Ve hala yasağım. :) Sanırım beni çekemeyen dış güçler... : D:D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Abiler, adamı kızdıracak bir şey yazmayın. Gelince toplu katliam yapmasın. :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Alarm kurdum gece kim seçilmiş diye bakamak için bir baktım yasaklanmışım. Ve haala yasağım. :) Sanırım beni çekemeyen dış güçler... : D:D

Troycuk telefon ettim sana ama açmadın. :) keyloger (et) shiftdelete.net adresine sana ulaşabileceğim bir telefon numarası verirsen, yardımcı olacağım. :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
:D acaba süpriz bu muydu? gazı, umudu verip de girmesin :D

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
[MENTION=327890]Troycuk[/MENTION]
Banla herkesi başbaşa takılalım burda küfür atalım siyaset yapalım illegal paylaşım yapalım. :D :D :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Sana yaptıklarından sonra ilk keyloger'ı banlamalısın.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sanırım uçuşan üyeler kısmında keylogger'i gören arkadaşlar şaşırmaz değil mi :P :D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Saygı duruşuna geçin. :P Adam geldi beyler. :D

[MENTION=327890]Troycuk[/MENTION], keylogger diye bir üyemiz yok. :D

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hızlı bir başlangıç yaptı:) [MENTION=327890]Troycuk[/MENTION]

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Öncelikle beni arayıp Troycuk diye seslenmeyin yav garip oluyor :P Adım: Okan Uslu :D

Evet bu koltuğa oturdum gönül isterdi ki hiç kalkmamak. Umarım bir gün bu da olur. Şimdi Troy abi ayrıldı Admin'likten zaten yeni bir troy geldi. :) Eğer onursal üye olmak isterse kapımız ona açık. :) Öncelikle sizlere Galatasaray'ın şampiyonluğunu hediye ediyorum ve tüm kardeşlerimin bayramını kutluyorum. Umarım Fenerbahçeli arkadaşlarda bizlere bir kupa hediye ederler. Ancak bu Türkiye değil tabii... :) Forumda ki Galatasaray - Fenerbahçe atışmalarında da şunu fark ettim. Sanırım biz Galatasaraylılar olarak sizlerden biraz daha genciz. Kanımız çabuk kaynıyor. Sizlerin genelde hayat tecrübeleri bizlerden biraz daha ileride. Ama zamanla bu fark kapanacaktır umarım. :) Spor bölümünde tartışma olmak zorunda. Ancak bu tartışma tatlı tartışma olmalı. :)

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Öncelikle beni arayıp Troycuk diye seslenmeyin yav garip oluyor :P Adım: Okan Uslu :D

Evet bu koltuğa oturdum gönül isterdi ki hiç kalkmamak. Umarım bir gün bu da olur. Şimdi Troy abi ayrıldı Admin'likten zaten yeni bir troy geldi. :) Eğer onursal üye olmak isterse kapımız ona açık. :) Öncelikle sizlere Galatasaray'ın şampiyonluğunu hediye ediyorum ve tüm kardeşlerimin bayramını kutluyorum. Umarım Fenerbahçeli arkadaşlarda bizlere bir kupa hediye ederler. Ancak bu Türkiye değil tabii... :) Forumda ki Galatasaray - Fenerbahçe atışmalarında da şunu fark ettim. Sanırım biz Galatasaraylılar olarak sizlerden biraz daha genciz. Kanımız çabuk kaynıyor. Sizlerin genelde hayat tecrübeleri bizlerden biraz daha ileride. Ama zamanla bu fark kapanacaktır umarım. :) Spor bölümünde tartışma olmak zorunda. Ancak bu tartışma tatlı tartışma olmalı. :)

:clap::clap::clap::clap:

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bildiğin küçük troy olmuş bu :D

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Troycuk kanın çabuk kaynamış konuyu galatasaray ve Fenerbahçeden çıkar çabuk 23 nisandan bahset :D

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bir eksiğim daha var aslında sadece avatar ile olmuyor bu iş :D Troy abimin bir One X i var hani bana One X ? [MENTION=25391]keyloger[/MENTION] adresi vereyim yollarsınız. :D

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Troy la Troycuk u buluştursaydınız iyiydi. :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Birisi de çıkıp beni adminlik nasıl olur filan falan bilgilendirir arkadaş :P Neler yapabilirim ? :D [MENTION=2]Troy[/MENTION] nedir bu görevin amaçları ? :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Troycuk, bizi banla. :D

Abi doğru konuşmak gerekirse nasıl yapıldığını bilmiyorum. :D :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
mesajların sol alt kısmında kart işareti var, onu tıklayarak istediğin kişiye sarı veya kırmızı kart gösterebilirsin :P

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Evet bu koltuğa oturdum gönül isterdi ki hiç kalkmamak. Umarım bir gün bu da olur. Şimdi Troy abi ayrıldı Admin'likten zaten yeni bir troy geldi. :) Eğer onursal üye olmak isterse kapımız ona açık. :)
Bu neydi yaaav ahahahahahaha. :D :D :D :D :D :D

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
mesajların sol alt kısmında kart işareti var, onu tıklayarak istediğin kişiye sarı veya kırmızı kart gösterebilirsin :P

Abi desene kandırıldık. Şuan bende hiç bir adminlik yetkisi yok pehh :) Mera ketmiştim hep admin gözünde nforum nasıl diye :D Yine üye yine üye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...