Valla muhabbetim de yoktu ki. Geldi sınavdan önce senden baksam olur mu dedi bak dedim![]()
inşallah kopya vermemişsindir

Valla muhabbetim de yoktu ki. Geldi sınavdan önce senden baksam olur mu dedi bak dedim![]()
Gözümdeki gözlüğü aradığım çok olmuştur.
Bugün Arabam ile Markete gittim.
Poşetler elimde eve geldim.
Çantamı görünce ulen dedim Arabayı unuttuk.:mrgreen:
Çoluk çombalak ne güldük halime.![]()
bugün müşteriye Allah bereket versin yerine Allah belanı versin dedim![]()
telefonumu şortumun cebine koyup denize koşarak girdiğimi hatırlıyom
Bana da çok oluyo oBana iyi dersler diyen kişiye bende iyi dersler dedim en sağlam dalgınlığımda buydu.![]()
Heyecandan kafayı yediğim Karabük - Galatasaray maçından sonra kafenin lavabolarının bayanlar kısmına girip, işimi bitirip çıktıktan sonra makyaj yapan bir bayanla aynadan karşılıklı bakışmamız herhalde en berbat dalgınlıklardan biri olsa gerek diye düşünüyorum... Başımdan resmen kaynar sular dökülmüş ve işin kötüsü o kaynar suları ciddi ciddi üzerimde hissetmiştim...
Lavaboya girerken kapı sonuna kadar açık ve içerisi bomboş olunca, bende "Allah Allah niye böyle boş ki bu lavabo" diye kendi kendime sormama rağmen bayanlar bölümü olabileceği hiç aklıma gelmemişti.. Artık nasıl bir maç heyecanı yaşadıysak.. Offf be CİMBOMum..![]()
dışarıda bi yerlerde lavaboya her girişimde pisuvar var mı diye kontrol ediyorum.. pisuvar kullandığımdan değil, erkek tuvaleti olduğuna emin olmak için![]()
Sonunu düşünen kahraman olamaz![]()
Elinin deymesi gerekiyormuş aga, tek başıma bir hiçim
Az önce çöp kovasındaki poşeti çıkardım, kovayı götürdüm çöpe bıraktım, geldim çöpler duruyor, 2 dakika falan cinlere karıştığımı falan sandım (haklı sebeplerim var, sürekli yatağımda, valizimde falan büyüler çıkıyor, Bursa'da böyleydi, şehir değiştirdim hala devam ediyor) bu seferlik cin değilmiş meğersem![]()
Senin dalgınlıkların çok trajikomik ve ilginç.Şu yorumunu görmeden önce hastalık olduğunu düşündüm.Bu yorumunu görünce büyü falan işin içine girince sebebi belli oldu.Normal aklı başında bir insanın yapacağı dalgınlık ve unutkanlıklar değil bunlar.Bence güvenilir bir hocaya git.Okusun üflesin.Büyü yapılmış sana.
Bende 4 gün önce işyerinde parmağımı döner testereye kaptırdım.Parmağım kopma noktasına geldi.16 dikiş atıldı.Normalde çok dikkatli ve tedbirli biriyimdir ama olacağı varmış oldu.Görünmez kaza.Seninkilerin sonucunda ağır bedeller ödememişsin neyse ki.Ama et doğruyorum falan demişssin.Kasapsın sanırım.Çok dikkat et.İnsan sürekli yaptığı işlerde dalgınlık yaşayabiliyor.
Senin dalgınlıkların çok trajikomik ve ilginç.Şu yorumunu görmeden önce hastalık olduğunu düşündüm.Bu yorumunu görünce büyü falan işin içine girince sebebi belli oldu.Normal aklı başında bir insanın yapacağı dalgınlık ve unutkanlıklar değil bunlar.Bence güvenilir bir hocaya git.Okusun üflesin.Büyü yapılmış sana.
Bende 4 gün önce işyerinde parmağımı döner testereye kaptırdım.Parmağım kopma noktasına geldi.16 dikiş atıldı.Normalde çok dikkatli ve tedbirli biriyimdir ama olacağı varmış oldu.Görünmez kaza.Seninkilerin sonucunda ağır bedeller ödememişsin neyse ki.Ama et doğruyorum falan demişssin.Kasapsın sanırım.Çok dikkat et.İnsan sürekli yaptığı işlerde dalgınlık yaşayabiliyor.