Dalgınlıklarımız

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bende dalgınlığın yanında bir de tehlikeli boyutta isimleri hafızada tutamama sorunu var. ikisi yan yana gelince çok tehlikeli oluyorlar. bu yüzden çevremdeki insanların gözünde gamsız ve umursamaz olarak görünüyorum ama halbuki alakası yok.

bazen 2 yıldır tanıdığım ve neredeyse hergün gördüğüm adamın adını unutuyorum. öyle kala kalıp, karşımda o bana bir şeyler söylerken içimden adını hatırlamaya çalışıyorum. çünkü eğer başka bir isim söylersem muhtemelen dalga geçtiğimi yada kafayı yediğimi düşünür. adı aklıma gelmediği için içimden kendime kızıp kavga ederim ve tabi bu arada onun ne söylediğini de zerre kadar duymadığım için he he derim :)

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Havyayı fişte unuttum.Fişini çektim diye elimi atmamla bağırmam bir oldu.Parmaklarım su toplamış durumda şu an:)

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Gözümdeki gözlüğü aradığım çok olmuştur.

yasn11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
okula gec gitmiştim sıraya girmedm, dalgınlıktan bolume gitmişim ilk ders bolum dersi sanıordum dakikalarca bkledm arkadaslar yok. kafama dank etti ilk ders kultur dersiydi sınıfa gittiğimde 5 saniyelik farkla yok yazılmıstım..düşünmek bile insanı guldurmye yetior..:)

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Banka sırasında beklerken adres soran yaya abimizle geçen diyalog:

Yaya: ... caddesine nasıl giderim.
Ben:Abi şu sokaktan direk çık oradan sağ kır.
Yaya:Kırıyım öyle mi(adamı gülme tuttu):)
Ben:Kır abi:D

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Geçen bir ara evden otobüse binicem diye çıktım.Normalde üniversiteye metrobüsle giderim ek servisle üniversiteye geçerim.Ama o gün ek servisler yok sen zeki bas geç içeriye metrobüsü bekle kulağımda müzik.Aklımdan bir şeyler unuttum sanki evde diyorum sonra metrobüs geldi son anda kafam dank etti binmedim Allahtan metrobüse :D

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Dükanın karşısında bir külliye var. Arada turistler dükkanın önünde durup külliyenin fotoğrafını çekerler. Bugün et doğruyorum, sırtım kapıya dönük. Dışarıda da yağmur yağıyor. Yahu dakikada bir flash patlıyor. "Yahu bu yağmurda ne turisti bu kadar çok? Geri zekalıların bırak kendilerini, makinaları ıslanacak hem. Gerçi gavur değil mi, su geçirmeyen makina kullanıyorlardır..." falan diye düşünürken gök gürültüsüyle kendime geldim. Şimşek çakiymiş ya la :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Gözümde Gözlük var iken çok defa yüzümü yıkamaya çalışmışlığım hatta duşa bile girmişliğim vardır.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Ne unutkan milletmişiz vesselam... :) Hep İsrail'in oyunu bunlar.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bugün müşteriye Allah bereket versin yerine Allah belanı versin dedim :P

onn.off

Asistan
Reaksiyon puanı
3
iş yerindeki notebook A oyun yükleyip eve geldiğimde evdeki notebookta 15 dakika aramıştım oyunu nereye yükledim diye.
Telsiz telefonu dalgınlıkla buzdolabına koymuştum
Yeni bir DVD player almaya gitmiştim fakat batman kara şovalye filmini alıp dvd player almayı unutmuştum
Arabayı yıkamacıya bıraktım sonrada anahtarı yana yana aradım bulamayınca eve gidip yedek anahtarı aldım fakat otoparka gelince arabanın yıkamacıd olduğunu hatrlamıştım
Yanlışlıkla sevgilime seni seviyorum canım kardeşim demiştim
İlk defa yalava feribotuna binmiştim ve bu feribot yalavanın neresine inecek diye sormuştum

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Telefonu cebime koymuşum ama ben evde deli gibi telefon aradım ve otobüsü kaçırdım :(

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bugün Arabam ile Markete gittim.
Poşetler elimde eve geldim.
Çantamı görünce ulen dedim Arabayı unuttuk.:mrgreen:
Çoluk çombalak ne güldük halime.:D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Bugün Arabam ile Markete gittim.
Poşetler elimde eve geldim.
Çantamı görünce ulen dedim Arabayı unuttuk.:mrgreen:
Çoluk çombalak ne güldük halime.:D

Arabayla alışverişe gidip, arabasız dönmek:)
Harbi iyiymiş:D

recepkng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sevgilime mesaj atiyim derken yanlışlıkla babama tamam hayatım diye mesaj atmıştım tabi farkında değildim ta ki babam arayıp naber hayatım diyene kadar.

Bir kaç arkadaşla tatile çıkmıştık benzinlikte mola verdik derken arkadaşın birini orada unutmuşuz telefonu yanındaydı çok şükür nasıl bir leyla ya bağlamışsak artık memlekete bir kişi eksik dönmemize az kalmıştı :)

aracı park edip sonra yerini bulamadığım

telefon elimdeyken sağda solda aradığım

telefondaki kişiye kapat hemen döneceğim deyip saatlerce dönmediğim

Plan defterine notu eksik yazdığım için kime yapılacağını bir türlü hatırlayıp işini yapamadığım

aracın ruhsatını kurumun birinde unutup arka kapıdan çıkıp nerede bu diye günlerce aradığım olmuştur. :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Heyecandan kafayı yediğim Karabük - Galatasaray maçından sonra kafenin lavabolarının bayanlar kısmına girip, işimi bitirip çıktıktan sonra makyaj yapan bir bayanla aynadan karşılıklı bakışmamız herhalde en berbat dalgınlıklardan biri olsa gerek diye düşünüyorum... Başımdan resmen kaynar sular dökülmüş ve işin kötüsü o kaynar suları ciddi ciddi üzerimde hissetmiştim...

Lavaboya girerken kapı sonuna kadar açık ve içerisi bomboş olunca, bende "Allah Allah niye böyle boş ki bu lavabo" diye kendi kendime sormama rağmen bayanlar bölümü olabileceği hiç aklıma gelmemişti.. Artık nasıl bir maç heyecanı yaşadıysak.. Offf be CİMBOMum.. :P

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bi defasında evdeyken nasıl olduysa saniyelik işte kendimi sokakta zannedip yere tükürmüştüm Allah tan o an orda ev ahalisinden kimse yoktu tabi tükürdükten sonra biraz tırstım ve direk kafayı soğuk suyla yıkamıştım :laugh:

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Geçenlerde idrar tahlili vermek için lavaboya girmiştim hastanede, kafam bayağı dalgındı. Önce elimi sabunlayayım dedim, sonra havlu otomatına elimi tutarak sabun gelmesini bekledim:D Aslında sabun otomatı yoktu orda, nerden olduysa babamın iş yerindeki otomata aklım gitmiş de o yöndeki havlu otomatına elimi tutuyordum:)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Heyecandan kafayı yediğim Karabük - Galatasaray maçından sonra kafenin lavabolarının bayanlar kısmına girip, işimi bitirip çıktıktan sonra makyaj yapan bir bayanla aynadan karşılıklı bakışmamız herhalde en berbat dalgınlıklardan biri olsa gerek diye düşünüyorum... Başımdan resmen kaynar sular dökülmüş ve işin kötüsü o kaynar suları ciddi ciddi üzerimde hissetmiştim...

Lavaboya girerken kapı sonuna kadar açık ve içerisi bomboş olunca, bende "Allah Allah niye böyle boş ki bu lavabo" diye kendi kendime sormama rağmen bayanlar bölümü olabileceği hiç aklıma gelmemişti.. Artık nasıl bir maç heyecanı yaşadıysak.. Offf be CİMBOMum.. :P

dışarıda bi yerlerde lavaboya her girişimde pisuvar var mı diye kontrol ediyorum.. pisuvar kullandığımdan değil, erkek tuvaleti olduğuna emin olmak için :D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
dışarıda bi yerlerde lavaboya her girişimde pisuvar var mı diye kontrol ediyorum.. pisuvar kullandığımdan değil, erkek tuvaleti olduğuna emin olmak için :D

Hocam, güzel taktik amma velakin, maçın gerginliğinün üstüne 2 saat tutunca, bir de üstüne BOMBOŞ bir lavabo görünce... Hiç düşünmedim daldım..
Unutmamak gerek.. Sonunu düşünen kahraman olamaz :P

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Elinin deymesi gerekiyormuş aga, tek başıma bir hiçim :D

Az önce çöp kovasındaki poşeti çıkardım, kovayı götürdüm çöpe bıraktım, geldim çöpler duruyor, 2 dakika falan cinlere karıştığımı falan sandım (haklı sebeplerim var, sürekli yatağımda, valizimde falan büyüler çıkıyor, Bursa'da böyleydi, şehir değiştirdim hala devam ediyor) bu seferlik cin değilmiş meğersem :P

Senin dalgınlıkların çok trajikomik ve ilginç.Şu yorumunu görmeden önce hastalık olduğunu düşündüm.Bu yorumunu görünce büyü falan işin içine girince sebebi belli oldu.Normal aklı başında bir insanın yapacağı dalgınlık ve unutkanlıklar değil bunlar.Bence güvenilir bir hocaya git.Okusun üflesin.Büyü yapılmış sana.

Bende 4 gün önce işyerinde parmağımı döner testereye kaptırdım.Parmağım kopma noktasına geldi.16 dikiş atıldı.Normalde çok dikkatli ve tedbirli biriyimdir ama olacağı varmış oldu.Görünmez kaza.Seninkilerin sonucunda ağır bedeller ödememişsin neyse ki.Ama et doğruyorum falan demişssin.Kasapsın sanırım.Çok dikkat et.İnsan sürekli yaptığı işlerde dalgınlık yaşayabiliyor.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Senin dalgınlıkların çok trajikomik ve ilginç.Şu yorumunu görmeden önce hastalık olduğunu düşündüm.Bu yorumunu görünce büyü falan işin içine girince sebebi belli oldu.Normal aklı başında bir insanın yapacağı dalgınlık ve unutkanlıklar değil bunlar.Bence güvenilir bir hocaya git.Okusun üflesin.Büyü yapılmış sana.

Bende 4 gün önce işyerinde parmağımı döner testereye kaptırdım.Parmağım kopma noktasına geldi.16 dikiş atıldı.Normalde çok dikkatli ve tedbirli biriyimdir ama olacağı varmış oldu.Görünmez kaza.Seninkilerin sonucunda ağır bedeller ödememişsin neyse ki.Ama et doğruyorum falan demişssin.Kasapsın sanırım.Çok dikkat et.İnsan sürekli yaptığı işlerde dalgınlık yaşayabiliyor.

Büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Koruyucu çelik eldiven kullanın lütfen.
Testere, bıçak gibi değildir. Sizinde bildiğiniz gibi büyük miktarda doku kaybına da sebep olmakta.
Tekrardan büyük geçmiş olsun, Allah daha büyük belalardan sizi korusun.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58

Yok ya durum o kadar ciddi değil. Gıda üzerine dükkan işletiyorum. İşim konusunda aşırı dikkatliyimdir. Ama olacağı varsa da olur, ona bir şey yapamayız.
Büyü meselesi bizim ailenin belası zaten. Hoca moca kar etmiyor. Bizim durum biraz karışık. Konuyu açmak istemiyorum da dalgınlıklarımın büyüyle falan alakası yok; tamamen olumsuz bir dönemden çıkış sürecinin getirdiği olumsuzluklardan kaynaklanıyor. Beynimi tedavi etmeye uğraşıyorum. Tek bir yere yoğunlaşınca algılar biraz zayıflıyor. Normalde aşırı dikkatliyim ve bu aşırılıktan rahatsız olduğumdan doktora gitmişliğim vardır. Neyse hocam eğlence amaçlı açtığım bir konu, dalgamıza bakalım :)