Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Batarya avantajını göz önüne alarak Xperia J almayı planlıyorum.Xperia J hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim?
Bir de Xperia j 720p videoları rahatlıkla oynatabilirmi ?
işlemcisinin düşük olduğunu biliyorum ama sola ile bunun arasında kaldım telefonu sadece internette gezinmek ve hd film izlemek için kullanacağım için xperia j daha cazip geldi.
Arkadaşımda var ve oyunlarda kasma sorunu var tabi senin için ne kadar önemliyse. Solayla kiyaslarsan sola derim 2sini de kullandım.. Kendi telefonum Xperia P...
çok yüksek oyunlar oynamam seyehatte falan angry birds oynasam yeter önemli olan benim için hd video oynatabilmesi xperia j oynatabiliyor mu? solayı ekranın küçüklüğü ve sar değeri nedeniyle tercih etmeyi düşünmüyorum.
xperia j ye sallamayın isterseniz. En alınası rahat telefondur o fiyata. Gorilla glass özelliği ile gayet hoş. Bu saatten sonra da kucuk telefon alınmaz bence