Bizim Okul dizisi yayından kaldırıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
A28_bizim-okul-yok.jpg

Ünlü yapımcı Türker İnanoğlu'nun lise komedisi dizisi Bizim Okul ekrana veda ediyor. Akasya Durağı ekibinin oyuncularının da yer aldığı ve başrollerinde Zeki Alasya ve Cem Davran'ın oynadığı Bizim Okul, 23 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 7. bölümüyle erken final yapacak.

DİZİYE MİLLİ EĞİTİM AYARI DA YAPILMIŞTI

Özel bir lisede öğrenci ve öğretmenlerin komik hikayelerini konu alan dizi, daha önce de öğretmenlere takılan lakaplar ve senaryosu nedeniyle Milli Eğitim ve eğitimcilerin tepkisine yol açmıştı. Yönetmeni de değişen diziye zorunlu bir ara verilmiş, senaryosundaki düzenlemelerin ardından gençlere toplumsal mesaj da veren bir dizi olarak yeniden yayınlanmaya başlamıştı.

REYTİNGLERDE ÜST SIRALARDA YER BULAMADI

ATV'nin Cumartesi akşamı prime time kuşağında saat 20.00'de ekrana getirdiği Bizim Okul dizisi reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadı. Dizi geçtiğimiz hafta TNS reytinglerinde Total'de 20. sırada, AB grubunda 26. sırada yer bulabilmişti.

TV Aktüel

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Ülkede öğretmenin değeri sıfırlanmışken bunlar da üzerine tüy dikmişlerdi. İyi oldu yayından kaldırılması.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tutunamayacağı belliydi bizim halkımız aşk,ihtiras,şehvet dolu dizileri seviyor.

Edit:Zaten çok saçmaydı :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ne kadar müthiş bir dizi olduğu şu sahneden belliydi. :D

[video=youtube;UdpZUXElEnI]http://www.youtube.com/watch?v=UdpZUXElEnI[/video]

Ülkede öğretmenin değeri sıfırlanmışken bunlar da üzerine tüy dikmişlerdi. İyi oldu yayından kaldırılması.

Yoktun çoktandır. :) Hoş geldin.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Çok mesnetsiz bir diziydi isabet oldu. [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abi gözümüz aydın. :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bir kere izledim izledigime pişman oldum iyi oldu dizi çöplüğüne karışması ekran kirliliginden başka bir şey değil umarım akasya durağı gibi ara ara hortlatmazlar.

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Varlığından Leyla ile Mecnun dizisiyle haberdar olmuştum.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
İyi olmuş saçma sapan bir dizi idi zaten.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Akasya duraginda oynayan herkesi okul ortaminda bulusturmuslar. Bence tam isabet olmus :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,157
Tutunamayacağı belliydi bizim halkımız aşk,ihtiras,şehvet dolu dizileri seviyor.

Edit:Zaten çok saçmaydı :D

Hayat Bilgisi gibi mükemmel bir dizi vardı. İllaki aşk ihtirasa gerek yok yani. Bu tamamen kalitesiz bir diziydi.

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Fragmanları dönmeye başladığında belliydi tutmayacağı, Akasya durağından sonra hala şu mason herifi sempatik gösterme uğraşındalar orası da ayrı bir konu tabi.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yerinde bir karar olmuş

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Akasya durağı oyuncuları parasız kaldı bi dizi daha çekelim dedi.Hababam Sınıfı serisinin üzerine okul dizisi, filmi yapan insanın aklına şaşarım.O çıta çok yüksekte kimse yanından geçemez.Hiç izlemedim, fragmanını gördüm aldırış etmedim yanlız arkadaşın yukarıda paylaştığı sahne hakkaten herşeyi anlattı.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Mahvolduk :D Bunlar şimdi akasya durağına devam etmeye kalkarlar :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Isabet olmus cok kotu ve kalitesiz bir yapimdi. Ogrencilere rol kaynagi olma tehlikeside boylece savusturulmus oldu hayirli olsun.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
iyi oldu sanki :D

bu arada [MENTION=28192]Elbruz46[/MENTION] hoşgeldin :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Varlığından Leyla ile Mecnun dizisiyle haberdar olmuştum.

nasil? Tiye mi aldılar bu diziyi leylailemecnun'da?

Bitmesi iyi oldu cok bile dayandi

Ters yonden gelen arabanın bir kova çamur sıçratmasi değme oyunculara tas cikartti