lordarcual
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
Çok okuma Kardeşim senBu hikaye bir kupanın ve vuslatın hikayesidir...
SDN'de bir konu açılmış "." diye...Önceleri epey merak salmıştım, benim de bir kupam olur mu diye. Forumda bayağı bir muhabbeti olmuştu, hatta önceden alacağım vardı bir tane.
Neyse günlerden bir gün "Özel Mesajınız Var" diye girdim siteye, sağ olsunlar unutmamışlar, form göndermişler. O heyecanla bir çırpıda doldurdum formu ve hemen gönderdim.
Bu arada radyodan yayın aracılığıyla kupa kazananlar nispet yaparak ellerine geçen kupaları gösterip can sıkmaya başlamışlardı. Biz ise sabırla bekliyorduk, her SDN forumu açışımda didik didik ediyordum bu konuyu. Her gün bir umutla bakıyordum konuya ve yorumlara.
"Paketleniyor arkadaşlar", "Sevk edeceğiz Arkadaşlar" , "Kolay değil Arkadaşlar" sözleriyle bir nebze olsun azalıyordu kupaya olan açlığımız.
Aradan günler geçti ama beklenen kupa hala gelmedi. Birisi çıktı ve "kupam geldi" dedi. Gözler o üyeye hem gıpta ile hem de kinle bakıyordu artık. Derken bir kaç üye daha çıktı kupasının geldiğini söyleyen. Ama benim kupam yoktu hala![]()
Her telefonda kargonuz geldi diyenlere soruyordum: "Nereden?" diye. Hepsi iş ile ilgiliydi. Rutin malzeme teslimatları...
Ama olsundu bir ümit...Azalan ve tükenmekte olan bir ümit...
Bugün kar yağdı belki ondan gelememiştir diye her güne bir bahane uydurmaya başlamıştım kendi kendime.
Artık ümidimi kesmiştim, dilime vurdu hasreti ve Üstad'dan şu dizeler dökülde istemeden:
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?
Vazgeçmiştim özlemle hasretle ümitle beklediğim kupamdan...
Umudum tükenmişti, birden bir telefon tüm o sessizliği ve buhranlı havayı dağıtana kadar:
"Efendim kargonuz var" Gayri insiyaki yine sormuştum "Nereden geliyor?" diye.
Konuşmaları dinledim:
"Se De Ne Bilişim'den"
Ahize elimden kayarak düştü bir an donakalmışım, "hemen geliyorum" dediğimi ben bile duyamadım.
Odadan koşarak uzaklaştım ve nizamiyeye vardım. Aman Allah'ım, beklenen kargo firması kargoyu getirmiş.
"Bir imza lütfen" diyor ama ben önce paketi açmaya çalışıyorum, gözlerime inanmayarak...
Kırık var mı yok mu hızlıca bir kontrol ve sonrasında "Tamam" diyorum. Şipşak bir imza ve "Teşekkürler" diyorum dışımdan kargocuya, içimden SDN Bilişim'e.
Sıcak bir çay dolduruyorum ve her kupayı kullanışımda "Teşekkürler" diyorum, içimden...
"Teşekkürler."
Not: Daha uzun yazacaktım ama neyse kısa kestim, mübalağa vardır :mrgreen: