Bu bardaklar, SDN üyelerinin olacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu hikaye bir kupanın ve vuslatın hikayesidir...

SDN'de bir konu açılmış "." diye...Önceleri epey merak salmıştım, benim de bir kupam olur mu diye. Forumda bayağı bir muhabbeti olmuştu, hatta önceden alacağım vardı bir tane.

Neyse günlerden bir gün "Özel Mesajınız Var" diye girdim siteye, sağ olsunlar unutmamışlar, form göndermişler. O heyecanla bir çırpıda doldurdum formu ve hemen gönderdim.

Bu arada radyodan yayın aracılığıyla kupa kazananlar nispet yaparak ellerine geçen kupaları gösterip can sıkmaya başlamışlardı. Biz ise sabırla bekliyorduk, her SDN forumu açışımda didik didik ediyordum bu konuyu. Her gün bir umutla bakıyordum konuya ve yorumlara.

"Paketleniyor arkadaşlar", "Sevk edeceğiz Arkadaşlar" , "Kolay değil Arkadaşlar" sözleriyle bir nebze olsun azalıyordu kupaya olan açlığımız.

Aradan günler geçti ama beklenen kupa hala gelmedi. Birisi çıktı ve "kupam geldi" dedi. Gözler o üyeye hem gıpta ile hem de kinle bakıyordu artık. Derken bir kaç üye daha çıktı kupasının geldiğini söyleyen. Ama benim kupam yoktu hala :(

Her telefonda kargonuz geldi diyenlere soruyordum: "Nereden?" diye. Hepsi iş ile ilgiliydi. Rutin malzeme teslimatları...

Ama olsundu bir ümit...Azalan ve tükenmekte olan bir ümit...

Bugün kar yağdı belki ondan gelememiştir diye her güne bir bahane uydurmaya başlamıştım kendi kendime.

Artık ümidimi kesmiştim, dilime vurdu hasreti ve Üstad'dan şu dizeler dökülde istemeden:

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?

Vazgeçmiştim özlemle hasretle ümitle beklediğim kupamdan...

Umudum tükenmişti, birden bir telefon tüm o sessizliği ve buhranlı havayı dağıtana kadar:

"Efendim kargonuz var" Gayri insiyaki yine sormuştum "Nereden geliyor?" diye.
Konuşmaları dinledim:
"Se De Ne Bilişim'den"
Ahize elimden kayarak düştü bir an donakalmışım, "hemen geliyorum" dediğimi ben bile duyamadım.

Odadan koşarak uzaklaştım ve nizamiyeye vardım. Aman Allah'ım, beklenen kargo firması kargoyu getirmiş.

"Bir imza lütfen" diyor ama ben önce paketi açmaya çalışıyorum, gözlerime inanmayarak...

Kırık var mı yok mu hızlıca bir kontrol ve sonrasında "Tamam" diyorum. Şipşak bir imza ve "Teşekkürler" diyorum dışımdan kargocuya, içimden SDN Bilişim'e.

Sıcak bir çay dolduruyorum ve her kupayı kullanışımda "Teşekkürler" diyorum, içimden...

"Teşekkürler."

Not: Daha uzun yazacaktım ama neyse kısa kestim, mübalağa vardır :mrgreen:
Çok okuma Kardeşim sen :) Burada ağlayacaktım :P Devamını bekliyoruz kitap filan hani :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tablet dağıtımı yapılsa hesap makinesi işine girerim sanki değil mi [MENTION=9317]kkoray[/MENTION]? :D

Abaküs de olur. :D

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Sdn, Hakkı Abi;
Hedef büyüt abi. :D Halk tablet istiyor. :D Artık buna da 50 bin mesaj ister :P

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
54426435071483837023119.jpg

Teşekkürler SDN Ekibi.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
50 bin mesaj sınırı varsa hakkımdır arkadaş! :D

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
durun bi bakalım arkadaşlar daha bardağını almayan kişiler var siz şimdiden tablet havasına girdiniz hakkı abinin fikrini soran yok admcağız belki vermek istemeyecek :laugh::lol:

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İki gün önce geldi bana bardak gayet güzel teşekkürler :)

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Askerde de böyleymiş; biri makara olsun diye birkaç arkadaşıyla ortalığa "askerlik kısalacakmış" diye bir haber salarmış, mevzu o kadar büyürmüş ki en son kendi bile inanırmış :D :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
AliA Forum çok yakında. :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
SDN'ye bağlı çalışacağım hocam. :D Ortak olaraktan. :P

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36

[MENTION=19025]AliA[/MENTION] bak buda kanıtı senin gönderdiğinide koymak isterdik ama kargoda çok beğenip kendileri almış anlaşılan :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O bardak benim yaptığım kartondan kutunun içinde gelmedi mi? :D Kağıt bile kullanmadım senin için, karton kullandım. :D

Bardak niyetine de kullanılıyor. :D

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
tüh atmıştım ben onu bir tane daha göndersene :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Askerde de böyleymiş; biri makara olsun diye birkaç arkadaşıyla ortalığa "askerlik kısalacakmış" diye bir haber salarmış, mevzu o kadar büyürmüş ki en son kendi bile inanırmış :D :D

Hiç sorma. 3-5 ayda bir aynı mevzu. :D
Ama 3 sene önce yeni bir olay çıktı. Değerleri yanlış hatırlamıyorsam bölükte başarılı %10 asker 2 hafta erken terhis alıyor. Askerde 1 günün altından kat kat değerli olduğunu düşünürsek muazzam bir olay ki bunu hemen hemen hiç bir kimse bilmiyor. :P

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Hiç sorma. 3-5 ayda bir aynı mevzu. :D
Ama 3 sene önce yeni bir olay çıktı. Değerleri yanlış hatırlamıyorsam bölükte başarılı %10 asker 2 hafta erken terhis alıyor. Askerde 1 günün altından kat kat değerli olduğunu düşünürsek muazzam bir olay ki bunu hemen hemen hiç bir kimse bilmiyor. :P
ben bu olaya şahit oldum onbaşı mı çavuş muydu neydi arkadaş ama şaftı kaymıştı :D

ProNet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
belli bardak yapan yerlerle anlaşabilirsiniz her ilde bulunan isteyenler oradan ücret karşılığında alabilir

emrem1230

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence kupaların büyük bir kısmı -ki bu yüzde 80'i olabilir- aktif olma, mesaj sayısı ve üyelik tarihi gibi kriterlere bakılarak dağıtılmalıdır. Kalan yüzde 20'lik kısım da kura usulü seçilmelidir. Burada hedef yüzde 20lik kısmı SDN'ye tekrar aktif olarak kazandırabilmek. Bu fikir sebebiyle tarafıma da 1 adet gönderilirse de hiç fena olmaz :)

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
herkese gönderildimi. gönderilmeye devam ediyormu. bana gelmedi de merak ettim. adres ve isim bilgisinide doldurmuştum o açıdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...