- Reaksiyon puanı
- 74
LG Nexus 4 Gelsin yeter
ya Optimus G yada Nexus 4 başka alternatifim yok 

benimde almayı düşündüğüm cihaz ülkemizde inşallah uçuk bi fiyattan girmez
Telefon $300 ama ama Google o fiyata satıyor.LG is $450-$500 civarında satacakmış.Türkiye de kaç TL olur bilemem.Hala mı gelmedi? Çok merak ediyorum fiyatını. 300$'lık telefonu 1300 liradan sokarlar kesin.
Samsung un yeni cebi çıktığı zaman TR pazarına aynı hızla giriş yapıyor.
Nexus 4 ABD de bile bekletmiş kullanıcıları stok sıkıntısı sebebiyle.
Bu arada Nexus 4 ü yakın zamanda Turkcell getirecek![]()
Ubuntu bekleyen varmı bari?
Hocam beni note2 ye ekle olmaz mı?Ubuntu mobil alana değişik bir soluk getirecek kişisel görüşüm kurulumu ne kadar kolay tutarlarsa o kadar çok kullanıcıya ulaşır. Şimdilik biraz daha beklemek gerekecek.
Bu arada forumdaki Nexus 4 sahiplerini ilk mesaja kullanıcı gurubu olarak ekleyebiliriz. Tabi isterlerse !
Hocam beni note2 ye ekle olmaz mı?bu arada 21 subatta image dosyaları yayımlanacak umuyorum ki incelemelerdekini de aşmış bir durumda olur ve dediginiz gibi kurulumu kolay olur. . Bir yandan da nexuslar geliştirici telefonları alanlar kurulumu zorda olsa yapabilir diye düşünüyorum
Olur ekleyelim neden olmasınUbuntu'da yayınlansın bakalım neler olacak. Ben kolay kurulumu son kullanıcı için demiştim. İşin içindeki kişiler zaten her türlü kurar ama son kullanıcı için durum öyle olmuyor malesef.
Demem o ki kullanıcı mesela Nexus 4'ü pc bağlayıp android güncellemesi yapar gibi telefonuna ubuntu kurabilse çok daha popüler olur![]()
Tabiki de öyle olsa muhteşem olur. Hatta bizim cihazlarada portlasalar diye düşünüyorum hic fena olmaz yani![]()
Katılıyorum fakat burada bir soru geliyor aklıma ubuntunun amacı ne? Yeni bir telefon yapıp satmakmi google gibi yoksa yine ücretsiz Yazılım gelistirip dağıtmak mı? Red hocam ucretsiz veya ucretli fark eder mi sana?nexus 4 örnek olarak verdim Samsung. Sony, LG, HTC cihazlarada bu şekilde destek olasa hatta iphone diyecemde o olmasa da olur
Başlangıç olarak Nexus lara kurulabilir olur gibi geliyor bakalım. Ara ara ubuntunun sayfalarını kurcalamakta fayda var![]()
Katılıyorum fakat burada bir soru geliyor aklıma ubuntunun amacı ne? Yeni bir telefon yapıp satmakmi google gibi yoksa yine ücretsiz Yazılım gelistirip dağıtmak mı? Red hocam ucretsiz veya ucretli fark eder mi sana?
Ücretsiz olması her daim tercihimdirDiğer taraftan harcanan bir emek var ve karşılığı olmalı. Yanlız buda Linux'un özgür yazılım anlayışına ters bu yüzden ücretsiz olacaktır. Ubuntu ekibi mobil alanda neyi gördü de bu alana yöneldi kesin bir şey söylemek zor ama son dönemde mobilin pc platformundan daha popüler olduğu kesin.
Ayrıca son dönemde çok popüler olan Android'in geliştiricisi olan google ile üretici firmalar arasında çıkabilecek bir sorun durumunda ubuntu çok iyi bir alternatif olabilir. Böyle bir durum olmasa bile her hangi bir firma direk ubuntu yüklü bir telefon çıkarsa bence beklenenden fazla ilgi görebilir.
Sesi kötü diyorlar ama ben geçen gün baktım TT Arena'da çekilmiş bi' görüntünün sesini açtım bayağı yüksek ve kaliteli ses aldım..harika bir telefon ben kullanıyorum. piyasa şartlarındaki en iyi akıllı telefon şiddetle tavsisye ediyorum..
Arkadaşlar bu resimdeki oyunun adını bilen var mı ?
lg 4 nexsus telefonum google play de program indirirken paket dosyasi gecersiz diyor!!!nedeni ne olabilir?sorunu nasil cozebilirim?