Pisitor.com davetiyesiz kayıt

alpigi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar. www.pisitor.com adlı torrent sıtemız acılalı 1 ay oldu ve 600uyeyı gectık. Sunumların hepsınde seedbox(server) destegı bulunmaktadır. Sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız. Ayrıca tüm sunumlar 5Ocak 2013 e kadar altındır;) İyi paylasımlar.

http://www.youtube.com/watch?v=hNeLTGIipqo

alpigi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 ay oldu acılalı daywalker :)

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Mesajda sanki 1 yıl yazmıştınız .Neyse hayırlı olsun.Torrent alemindeki HIZ ve GÜNCELLİK kuralını unutmamanız dileğiyle :) Umarım son zamanda bir hevesle açılıp günde 100 e yakın fake üyelik oluşturup kilit vuran sitelerden olmazsınız .Tekrardan başarılar bu arada ben de üye oldum bakalım KPSS ile ilgili ben de olmayan bir kaynak eklenecek mi? :)

alpigi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle bir düşünce ile cıkmadık biz yola :) fake uyeyle ısımız olmaz. Siteye 1 ay girmeyenlerin üyelikleri siliniyor. Biz kalıcı ve sağlam üye amacıyla çıktık yola :) kpss ile ılgıleneceğim :)

NagidoS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
içeriği güzel :) geniş bi zamanımda bakmam lazım :D

alpigi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar uyeliklerinizi bekliyoruz

mangun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam ratio konusunda tutucu musunuz ? saolsun ttnet yüzünden upload fazla yapamıyorum ?

bide siteye baktımda bitturk le benzerligi biraz var gibi

alpigi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam ratio konusunda tutucu musunuz ? saolsun ttnet yüzünden upload fazla yapamıyorum ?

bide siteye baktımda bitturk le benzerligi biraz var gibi
tema olarak dıyorsun sanırım. temayı degıstırebılırsın profıl ayarlarından. ratio konusunda 5 ocaga kadar sıkıntı yok hepsi altın ama vurkac olmaması gerekiyor. Bir hevesle acılan sıtelerden degılız. 4 kısılık saglam kadromuz var. Altyazılı fılmlerı harici koyuyoruz onlar zaten altın torrent. Digerlerine gelince de yarısını seed etmeniz gerekebilir. tabi baslarda uye az oldugundan dolayı ratio konusunu sıkıntı yapmayı dusunmuyoruz.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
TSUE'e geçmenin vakti gelmedi mi gençler :D

alpigi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TSUE'e geçmenin vakti gelmedi mi gençler :D
Biz ılk acıldıgında onu kullanıyorduk fakat hersey oturmus degıl o scriptte. Tekrar bunu aldık. Biz bundan memnunuz emın olun :) Kullanıcıların coguda sıkayetcı onda :)

alpigi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar uyeliklerinizi bekliyoruz

alpigi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üye olmanızı bekliyoruz arkadaşlar

gungorm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
proxy kullandığım için üye olamadım :( akşam evden olurum gari

RottedoR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tasarım Çok güzel kalite son seviye ve dürüst insanların bulunduğu bi yer diğer sitelerden bi çok farkı var diğer sitelerde sorun yaşayanlar var ama burda 1 kez bile sorun yaşamadm yönetim az ve öz olmuş çok kurallı ve güçlü bi site sizlere başarılar dilerim

alpigi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tasarım Çok güzel kalite son seviye ve dürüst insanların bulunduğu bi yer diğer sitelerden bi çok farkı var diğer sitelerde sorun yaşayanlar var ama burda 1 kez bile sorun yaşamadm yönetim az ve öz olmuş çok kurallı ve güçlü bi site sizlere başarılar dilerim

Teşekkür ederiz iltifatlarınız için.

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sağolsunlar bir yabancı dizinin boxsetini arıyordum harici olsa da eklediler hemen sağolsunlar

alpigi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 ayda 1000 uyeyı yılbası ıtıbarıyle devirdik. sunumlar 5 ocak 2013 e kadar altındı ama bunu an itibariyle 10mart 2013e kadar uzatmıs bulunuyoruz. sızlerı aramızda görmeyi bekliyoruz

alpigi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buyrun uyeliklere arkadaslar

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
ilk mesajı bu siteyi övgüye boğmak için atan kardeşim, bana samimi gelmedin ne yalan söyleyim

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
SDN nin tüm üyeciklerini üye ettirebilirsin sitene :) haricinde pek sanmam milletin itibar edeceğini

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Pisitoru görünce kedilerle ilgili bir site zannettim. piyasada iki elimin parmaklarini gecen yerli siteler hatta saglam 4-5 site varken neden yeniden torrent sitesi kurdunuz merak ettim, maddi getirisi mi iyi???