- Reaksiyon puanı
- 242
O kadar da içerisi değil yahu.://
İçeride duman altı olur,
Göz gözü görmez,
Çiğerler solar.![]()

O kadar da içerisi değil yahu.://
İçeride duman altı olur,
Göz gözü görmez,
Çiğerler solar.![]()
bu yasa yürürlüğe girdi mi haftada en az 2-3 kere içerim ben gerçi mekan da sıkıntı olmaz gediklisiyiz![]()
Flüt öttürmeye benzemez buNargile benim tüttürürüm,
Dokunanı öttürürüm.
Sloganda hazır.![]()
Flüt öttürmeye benzemez bu:mrgreen:
Farzetki ben buranın ibrahim paşası ReDo Sülümanı sen ne oluyorsun
bir araya gelelim ben sizi çift yaparım , iyi laf yaparım ben
Farzetki ben buranın ibrahim paşası ReDo Sülümanı sen ne oluyorsun:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
vizesi 25 olan Difreransiyel Denklemlerden git bütte 100 al. Vizesine çalışmadan 62 aldığım YDL'de okuma ve konuşamadan bütte 48 al(sınavda iyi geçmişti hani). Adaletini dünya :hammer: Her neyse dönemi kurtardık![]()
vizesi 25 olan Difreransiyel Denklemlerden git bütte 100 al. Vizesine çalışmadan 62 aldığım YDL'de okuma ve konuşamadan bütte 48 al(sınavda iyi geçmişti hani). Adaletini dünya :hammer: Her neyse dönemi kurtardık![]()
Sizi gibi bütçüler sizi![]()
Tebrikler, iyi kötü atlatmışsınız. Hangi bölüm okuyordunuz?
Sakarya Üni. geçme notu 50 olunca büte kalmadan geçebiliyorsun
Bilgisayar Mühendisliği![]()
Sizi gibi bütçüler sizi![]()
Ooo melektaşız seninle.![]()
Kaçıncı sınıf hocam? Benden önce mühendis olma![]()
Sakarya Üni. geçme notu 50 olunca büte kalmadan geçebiliyorsun
Bilgisayar Mühendisliği![]()
Tekrar tebrik ederim. 50 derken şartlı geçme notundan söz ediyorsunuz değil mi? Bizde de aynısı geçerli. (Doğu Akdeniz Üniversitesi)
O dediğim Sakarya için geçerli. Karabük Üni. okuyorum ve geçme notuda 60 ve finalden de en az 50 alman lazım![]()
Kanki senle beraber mezun olucağız. 3. sınıfBu defa Şafak hocayı difden geçmemin şerefine affediyorumm yoksa küfretmekle kalırdım
![]()
Bizde normal geçiş notu 60. Finalden sınav puanın %50'sini almamız lazım. Şartlarımız aynı yaniAma %50'sini alabildiysen ve notun 50'nin üstündeyse şartlı geçiyorsun bizde
![]()
Hocam siz sakarya'da okuyorsunuz değil mi? Eğitimi kaliteli diyorlar ne derece doğru?Demek ki sende 3. sınıfsın.
Bütçü meslektaşım benim![]()