oraycan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
şimdi ben istesem banlarsınız beni 

Kimsenin sen konuşma demeye hakkı yok burada. Hele sizin gibi baya bir süredir burada olan birisine.bende isterdim ama "sen konuşma" dersiniz, ancak yıllardan beri takip ettiğim nadir sitelerden biridir SDN. teşekkürler...
@Meryyy
Ona kalırsa benim de öyle sağlam elle tutulur bir katkım yok ki üye olduğumdan beri. : )
Hep kaynatmaya girdik foruma,
Lakin benim kadar online olan yoktur.![]()
panpamsın diye söylemiyorum sen bu forumun lokomotifisin yaa![]()
senden bi bardağımı esirgeyecekler..
Varlığınla standartları yükselticen başka mekanlar da var ama sen gelmiyosun oralara :/
Nası sövmüşüm ama var ya ağzıma geleni söyledim ana avrat. Sonra bu uyarıyı aldım
![]()
inşallah kırılır :-D
3 senedir kırılmadı kırılırsa senden biliriminşallah kırılır :-D
eskimiş bu. sen bunu bana ver yenisini al :-D bende karşılığında senin teli root yapayım3 senedir kırılmadı kırılırsa senden bilirim![]()
Root olmuyor attığın linkleri james bond'un onayından geçemiyoreskimiş bu. sen bunu bana ver yenisini al :-D bende karşılığında senin teli root yapayım![]()
bardak varsa işin ucunda yaparım ben :-DRoot olmuyor attığın linkleri james bond'un onayından geçemiyor![]()
100 lira o bardakbardak varsa işin ucunda yaparım ben :-D
Mesaj sayısının baz alınmasına katılmıyorum ben.. Merhaba dersin oda mesaj kıldan tüyden şeyler mesaj bence mesajların içeriği önemli..Bunlar ilk parti. Bardak yaptırmak bir masraf, bu bardağı göndermek daha büyük bir masraf. O nedenle bu bütçelerin altından nasıl kalkarız, çarelere bakıyoruz. Bu 250 bardağın gönderimi için online kalma süresi, çok eskiden beri üye olmak, en fazla mesaj yazanlar gibi bazı kriterler çok mantıklı. Görüşleriniz varsa lütfen paylaşmaya devam edin. Bundan sonra varsa yoksa SDN Forum![]()