Torrent sitesi. Üstte bahsettiği torrent sitesi ise film,dizi gibi dosyaların paylaşıldığı türden.Ne işe yarıyor bu siteler ? Cidden bilmiyorum açıkçası.![]()
Torrent sitesi. Üstte bahsettiği torrent sitesi ise film,dizi gibi dosyaların paylaşıldığı türden.![]()
Daha kaliteli ve hızlı paylaşımlar vardır üyelikli torrentlerde.kat.ph , torrent favorim.Bu PTP gibi sitelerin farkı nedir ki?
Ben de çok aradım PTP davetiyesi fakat meğerse en yakın arkadaşlarımdan birinde varmış. Hemen aldım davetiyeyi...
Alternatifi olamayacak derecede bir torrent sitesi... Cinemageddonmuş karagargaymış tırnağının kiri olamaz o derece diyorum.
Ne yapın edin davetiye bulun... 1 aylık üyesiyim ben BTN ile birlikte bu kadar düzenli bir torrent sitesi görmedim. Üstelik türk filmleri de çok sık paylaşılıyor. Arayıp da bulamayacağınız film yok neredeyse...
Ben de çok aradım PTP davetiyesi fakat meğerse en yakın arkadaşlarımdan birinde varmış. Hemen aldım davetiyeyi...
Alternatifi olamayacak derecede bir torrent sitesi... Cinemageddonmuş karagargaymış tırnağının kiri olamaz o derece diyorum.
Ne yapın edin davetiye bulun... 1 aylık üyesiyim ben BTN ile birlikte bu kadar düzenli bir torrent sitesi görmedim. Üstelik türk filmleri de çok sık paylaşılıyor. Arayıp da bulamayacağınız film yok neredeyse...
Hepsi var diyebilirim sana... Böyle kıyıda köşede kalmış filmlerin 480 veya 720p'si olmayabilir ama garanti dvdrip vardır.güncel diziler filmler var mı yoksa eski filmler mi çoğunlukta?
Valla siteyi fena merak ettim. İnş. bizde buluruz hocam. Hayırlı olsun.
Hepsi var diyebilirim sana... Böyle kıyıda köşede kalmış filmlerin 480 veya 720p'si olmayabilir ama garanti dvdrip vardır.
CAM, SC, TS bunlara izin vermiyorlar zaten. Ortalama her 5dk'da bir upload yapılıyor. Bunun nedeni de her üyenin upload yapabilmesi. Her üye filmini yüklüyor kontrol ediliyor onaylanıyor. Encode işlerini falan da sen yaptıysan, forumunda düzenli yarışmalar var oradan cüzi bir miktarda bonus puan alıyorsun. Türkiye'de olduğum için upload biraz sıkıntı ama arada ben de yapıyorum. Az kaldı power user olmama. Şiddetle öneriyorum. Ptp'niz varsa kullanmamak günahtır.
Hocam azcık yabancı trackerların forumlarında kendini hissettir. Arkadaşlıklar kur, bulursun davetiyeyi.
beyler yok böyle bir site ben hayatımda böyle torrent sitesi görmedim her filmin aynı başlıkta 8-10 seçenegi var kaliteye göre düzensiz deil tıklıyorsunuz seçenekler çıkıyor mükemmel ötesi seed edenler deseniz 10 yıllık filmde bile en az 20-30 seed var kafayı yemiş bu yabancılar![]()
Tabisi süper üstelik daha yarışmaları görmemişin sen?
Çeşit çeşit yarışmalar var.
Örneğin en yenisi It hurts to laugh!
Komedi türünde bir film upload et. Giriş bonusu: 20,000 sanırım ki bu da 10gb upload yapar.
Başka bir yarışmada ölü torrentlerde canlandırıyoruz, türk filmlerinin alayını canlandırdım. Sanırım 300,000 puan yaptım öyle. Üye olalı 3 hafta oldu. 122gb upload ve 11gb download'ım var. Üstelik 24saatlik freeleech'ler de cabası.
Burdan torrent site kurmayla ilgilenen arkadaşlara sesleniyorum. Aynı bu şekilde bir film torrent sitesi açılabilir. Sistemin aynı olması gerekmiyor. Emek verip düzenli bir iş çıkarsınlar bağış üstüne bağış yaparım. Yeter ki düzenli ve seedli olsun.
Artık general tracker istemiyoruz... Bir sürü var zaten. Yeni bakış açıları kazanıp yeni şeyler yapalım. O işlerden anlasam yapardım bu dediğimi...
Neden durduk yere? Keşke sorsaymışsın irc adreslerinden... [MENTION=130683]android3[/MENTION] dizi yok sadece film içerikli bir yer.iyi sitedir de
durduk yere ban yemiştik...