Arcane legends

emroza44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arcane legend adlı oyunu oynuyan varmı arkadaslar oynuyan varsa özel mesaj yoluyla ulasabılırmı ayrıca oynamıyanlarada tavsiye ederım super bı oyun bagımlılık yaptı aynı metin2 knıght gibi bi oyun skıl felan var adamını gıydırıosun kasıyosun suan 6 seviye yim bagımlılık yaptı buyucuyum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim bende yeni başladım 4 levelim ama envantere fln girmeyi bilmiyom envanteri nerede bulabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
valaa süper arkadaşlar ben 15 lwl im savascı biyerde bulusalım beraber takılarım isterim ben

ÖncüTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de varım 12 lvl nickim junkyy. Görürseniz mesaj atın. Bu normal mapin son yerinde (adını unuttum) 3 odalı sonunda küçük bosslar olan yere giremiyorum. Onun için ne yapmak gerekir?

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
bende yeni indirdim ancak server a bağlama sırasında bırakmıştım bu kadar iyiymiş demek :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler millette parlayan ateş saçan kılıçlar war onları biz nasıl bulabiliriz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaşlar,

Karakterimin adı: Bozkurtbeyi
Guildimin adı: Turk

Oyun gerçekten çok akıcı ve güzel. Hedefim türk arkadaşlarla eğlenmek. Yakın zamanda pvp aktif olacak gibi görünüyor, o gün geldiğinde oyunu baya bi sallamamız gerekiyor ;)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
oynayan var mı forumdan ? :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öncelikle birinden trade isteği gelioyr nasıl kabul edicem ?

10 levelim nickim Jauego iyi çar yapmış abiler yardım ederse çok iyi olur valla :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler oyun süper
nick: seemih
lvl: 16
oyun içerisinde yardimci olurum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
21 lv sorcerer karakterim var oyuna para yatırdım şimdi herkes bana hack dıyor ismim uidlerear çok iyi bir oyun çok basit. yakın zamanda oynayarak ogrenırsınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
15 lvl sorcerer karakterim var nick sondajci görürseniz msj atın

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=38650]zoki[/MENTION] hocam nedir ne değildir bu oyun ? :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Oyunu iosta oynuyorum ordada türk guildleri var oyun çok iyi. 3 karakteride denedim support skilleri olmayan ve tekil skilleri alan bir mage fena işler yapıyor pvpde.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende oynuyorum çarım silindi bende yeni çar açtım oyun mükemmel adım::: Thexufuk arkadaşa ekleyin plss oyundaki en iyi turk guildi ottoman empires ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
19 lvl büyücü karakterim var fakat silecem. 15 lvl adamın hasarı ve skilleri benden daha sağlam.. önereceğiniz karakter ve skill dağılımı var mı.? ve ne yumurtası alalım.?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
39 Levelim. Karakterimin adı : Bodyguard Guild'imin adı : Tosun Warrior (Savaşçı) yım. Görürsem yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada karakter nasıl siliniyor 19 level bir Sorcerer (Büyücüm) var onu sileceğimde.

Saygılar. : Tunahan Algül.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Ben Işınlanamıyorum prenyumu ne Eksik Diyo Galiba Lütfen Yardım :((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a arkadaşlar ben16 lwlim savaşcıyım ve sorularınızı bekliyorum her türlü soru olabilir oyunla ilgili :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende yeni başladım oyunu iyi bilen arkadaşlar yardım ederse memnun olurum nickim:Nowaytrmine

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben 18 levelim oyun içi nickim Turkishwarrio yardımcı olmaya çalışırım guildimizin adı Namazclan :D tamamı türk ve 80 üyecik var :D

bugra333

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oynamadım ama adını cok duydum bızde mı baslasak acaba :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nick okaias. warriorum yardıma ihtiyacım var 14 lwl oldum bir şey anlamadan sadece görev veriyor önüme geleni kesip görev diye yapıyorum yardım...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar chromeden girmeye çalısıyorum eklentıyi kurdum ama yüklenirken 92 de duruo ve hata alıyorum acılmıyor nasıl duzeltırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bn 36 lewlm oyun çok bagmlılık yapio herkese tavsie edrm güzel bi oyun yanlız play questten oynamayın karakter silinebilio bosa oynamıs sayılıosunuz mehmeet oyndaki adım yardımcaı olurum size :) bu arada lwl sınırı 36 39 lwl yok :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşımla aynı yerdeyiz ama onu göremıyorum oda benı .