En büyük torrent sitesi hangisi ?

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Selam shifdeleteciler :D ben torrent hastasıyım öncellikle en büyükve iyi türk torrent site/siteleri hangileri ve eğer oyun için ayrı müzik için ayrı film için ayrı... gibi olan en büyük ve iyi olan torrent siteleri(film için türk torrent siteleri olursa sevinirim)varmı varsa bunları yazarmısınız üye olduğum torrent siteleri (http://turktorrent.eu http://www.bitturk.net http://www.leechturk.com http://www.arena-tr.com ) bu siteler harici ve geniş çaplı olanlar var mı ? teşekkürler

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
herzaman zamunda yı tek geçerim hızlı aradığını bulmak kolay ;)

lenslens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yerli siteler içerisinde bana göre arena-tr en iyisi.

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Türkçe ile ilgilli kaynaklar için,bitturk ve turtorrent'e bakarım.
Ama onun dışında zamunda herşeyiyle önde gelir.

DORUKHAN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
neye göre en büyük oyunda bitgamer filmde taritşilir çin siteleri sağlam ama ben chdbits kullaniyorum zamunda nın bir özelliği yok yani genel olarak dersen sceneacess paketleri derim

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ben preto.me ve TorrentLeech kullanıyorum, çoğu yabancı torrentlerde de üyeliğim var.
1 2 seeder torrentleri bile son hızımda indirme yapıyor bu iki sitede. SCC e sözüm yok gerçekten güzel bir site ama Türk olunca atmak için bahaneye bakıyorlar, şifremi değiştirdim diye şutlandım. "hesap transferi yapmışmışım"
Yeni ve popüler olan herşey her torrent de var, bence eskiye yönelik aradığını bulabildiğin torrent sitesi en büyük sitedir.

alcatraz16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi sitede üyelik sistemi kullanılmıyor söyler misiniz ?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
thepiratebay sitesini tek geçerim. hem üyelik derdi yok hem ne ararsan var. seed/leech de bol... daha nolsun. :)

yerliler içinde arena-tr ve leechturk ön plana çıkıyor.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben preto.me ve TorrentLeech kullanıyorum, çoğu yabancı torrentlerde de üyeliğim var.
1 2 seeder torrentleri bile son hızımda indirme yapıyor bu iki sitede. SCC e sözüm yok gerçekten güzel bir site ama Türk olunca atmak için bahaneye bakıyorlar, şifremi değiştirdim diye şutlandım. "hesap transferi yapmışmışım"
Yeni ve popüler olan herşey her torrent de var, bence eskiye yönelik aradığını bulabildiğin torrent sitesi en büyük sitedir.
eyvallah

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Ben en büyük özel torrent sitesi olarak rutracker derim. :D

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Türk olarak

Türktorrent.eu ve arena ,gerisi hikaye gerçi bir kaç yeni yeni kkıpraşan siteler açıldı ama şuan bu iki site

sonsahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
türk-yabancı Film için Alp's torrent vardı ama;belli süreliğine istirahata cekılmiş sanırım.onun dışında kat.ph vardır filmler için süper bir yerdir.ne ararsan vardır yabancı film olarak tabiki.

tribalkinq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
türk torrent sitlerinin hemen hemen hepsine üyle oldum turktorrent ve arena-tr en iiyileri .. tabi en en iyisi hangisi derseniz turktorrent hem seed hem pre time olarak arena-tr den epey bi ilerde.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Yerli turktorrent.eu yabancı zamunda.net

fantasticb

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Torrentleech ve Zamunda hesabın varsa sırtın yere gelmez.

tribalkinq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler zamunda da birşeyler oluyor anlamadım sizce şuan gercek zamunda : Zamunda.SE mi yoksa Zamunda.Net mi zamunda netten indirdigim dosyalar cok agır ve seedler gercek deil zamunda.se ise öyle bir sorun yok. (ratio konusunda da sıkıntım yok ikisinde de 12 üstü ratiom var)

Neiyse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kat.ph den şaşmamak gerekir. film konusunda inanılmaz kolaylıklar sağlıyor. kat.ph kesinlikle

Reaksiyon puanı
2,148
Dizi konusunda freshon.tv, gerisi ile de pek ilgim olmuyor zaten zamunda ipt var en büyük mü bilmem ama yetiyor.

ARMA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Abi verdiğiniz siteler ne öyle, adamlar daha kendi sitelerini düzenlesinler şu grafiklere, penceredeki amatörce şeylere bak..

Ben, Türk sitesi olan torrent-oyun.com diyorum. / Film-Oyun torrent / Sohbet-Bilgisayar-Ekonomi herşey var..

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
kat.ph da her istediğimi bulabiliyorum, tavsiye ederim.