- Reaksiyon puanı
- 1
Puhahahaha![]()
Tamam ama dalga geçme yok bu arada Bilgen Hocaya söyleyebilirsin şiirler anlamlı geliyor

Puhahahaha![]()
iyim kardeşim sen nasılsın ? evet forum baya sessiz bende fırsat bulamadım girmeye bi girip kutlayayım dedid milletin bayramınıHayırlı bayramlar kardeşimNasılsın? Forum da bayram sebebiyle epey sessiz
![]()
iyim kardeşim sen nasılsın ? evet forum baya sessiz bende fırsat bulamadım girmeye bi girip kutlayayım dedid milletin bayramını![]()
Bende geldim ve gidiyorum.Ben de iyiyim takılıyoz işte buralardaMuhabbet keyifli oluyor
![]()
Bende geldim ve gidiyorum.
Bilgisayara Mac kuracağım.Her şey hazır şimdi kuruluma geçiyorum.![]()
@Strake
PuhahahaMac haYeni bir macera
Mac de kötü değil kullanmışlığım vardır
Hadi git yavru kurt
![]()
Puhahaha![]()
evdeyim
Aynen.evdeyim![]()
evdeyim![]()
Aynen.![]()
Ben kaçıncıyım ?Sende benim gibi olmaya başladınBende aynen diyorum ya sürekli
![]()
Oha !Sen altıncısın![]()
Buralardayız
O zaman ben Caner'in yanına akar...Napalım kanka zaten ilk iki değişmez en fazla üçüncü olabilirsin![]()
Buralardayız![]()
O zaman ben Caner'in yanına akar...![]()
Madem altıncıyım akayım.Yok yok akma![]()
sen ve [MENTION=300154]muratal[/MENTION] birinci [MENTION=261544]real madridli[/MENTION] ikinci en sevdiğim üyelersinizBen kaçıncıyım ?![]()
Allah razı olsun.
Sendende Allah razı olsunAllah razı olsun.![]()
Ben sıralama yapmıyorum ama sen benim için @real madridli'den üsttesin.
Bu arada cyanogenmod 9 mu kurdun ?
arkadaşlar SDN'de ki videolar duraksıyor ve donuyor ccleaner ile temizledim ama fayda etmedi çözüm önerisi olan var mı ?
evet lanet olası samsung güncelleme verirmi ah o ceo bi elime geçsin ağzını kıracamAllah razı olsun.![]()
Ben sıralama yapmıyorum ama sen benim için @real madridli'den üsttesin.
Bu arada custom rom mu kurdun ?
evet lanet olası samsung güncelleme verirmi ah o ceo bi elime geçsin ağzını kıracam