Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Gözümden düştün point'te rakibimsin artık karşı tarafta oyna bir dahakine:P :D:D

Sen niye er meydanlarında oynamıyorsun hala anlamış değilim, senin girdiğin yerlere düşükler giremiyor. Ama er meydanlarına girebiliyorlar. :D Tamam çarpışalım :P

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Sen niye er meydanlarında oynamıyorsun hala anlamış değilim, senin girdiğin yerlere düşükler giremiyor. Ama er meydanlarına girebiliyorlar. :D Tamam çarpışalım :P
Er meydanına genellikle tabanca,keskin görevleri olduğunda giriyorum :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Adı fıstıklı burmaymış ne bileyim ben adını. :D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
İstanbul metrosu, Ankara-Eskişehir hızlı tren hattının 1 yılda taşıdığı yolcuyu 3 günde taşıyor. :D :D

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
"ÖSYM sınav sisteminde tarihi bir adım atıyor; yeni sistemde doğru şık yerine yazılı cevap istenecek."miş. :D

Aklıma şu geldi. :4:

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Ice tea iğrenç ya ben bir kere içeyim dedim kusuyordum. :D Arkadaşı ramazan'da gaza getirip gül şerbeti içirdik gül kolonyası gibi birşey içti zavallı o geldi aklıma. :D

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Şu anda şeftalili ice tea içiyorum. [MENTION=75364]dgncn[/MENTION], kusma tamam mı? :D

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Son oyun süperdi.. Takımda iyiydi.. Refresh gitmeliydim biliyorum :) Olsun yendik sonuçta.. Önümüzdeki maçlara bakacaz, tecrübe oldu :)

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
[MENTION=75364]dgncn[/MENTION] :

İçindekiler : Su, şeker, asitlik düzenleyici (sitrik asit) [buraya kadar tamam, aşina olduğumuz şeyler], çay ekstraktı [bu ne ki? : D], şeftali suyu, şeftali aroması [çakallar], antioksidan (askorbik asit) [klasik : P]

Bak, kusturacak bir şey yok içinde, bizden biri o da... :P peynir altı suyu tozu geliverdi aklıma:D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
@dgncn :

İçindekiler : Su, şeker, asitlik düzenleyici (sitrik asit) [buraya kadar tamam, aşina olduğumuz şeyler], çay ekstraktı [bu ne ki? : D], şeftali suyu, şeftali aroması [çakallar], antioksidan (askorbik asit) [klasik : P]

Bak, kusturacak bir şey yok içinde, bizden biri o da... :P peynir altı suyu tozu geliverdi aklıma:D
Asit ağa babası kusturacak şeylerin. :D Ben bir süreliğine hafta da 1 bardak kolaya talimim. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...